Arama sonuçlarınız

1. G

SATILIK JEEP GC WJ 2004 2.7 D. Overland

Ynt: SATILIK JEEP GC WJ 2004 2.7 D. Overland Satılmıştır. Herkese çok teşekkürler.

2. G

Ynt: SATILIK JEEP GC WJ 2004 2.7 D. Overland teşekür ederim. gerçekten çok diri ve bakımlı bir araç, bakım konusunda ne kadar hassas olduğumu siteden bazı arkadaşlar biliyor. sahibinden.com vs gibi sitelere koymadan önce bu araçlara gerçekten ilgi duyan arkadaşlarımızın haberi olsun istedim...
  3. G

Ynt: SATILIK JEEP GC WJ 2004 2.7 D. Overland

4. G

5. G

6. G

Selam arkadaşlar, 2004 model 138.000 KM de , tüm bakımları yetkili serviste yapılmış, araziye girmemiş, aracımı model yükseltmek üzere satmak istiyorum. Grand Cherokee WJ kasa 2.7 CRD Overland modeli , orjinal navigasyonlu. ilgilenen ve overland modelin aksesuarlarını bilmeyen arkadaşımız...

7. G

2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında

Ynt: 2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında iletinizin faydalı olduğunu zaten belirtmiştim. sadece başkalarının doğru-yanlış fikirlerini beyan etme özgürlüğünü engelleyecek tarz yaklaşımlara görüş olarak karşıyım, bunu belirtmek istedim. sizin yazınızdan anladığım kadarı ile, örneğin esrar...
  8. G

Ynt: 2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında Cem kardeşim, Çok faydalı bir ileti olmuş , eline sağlık. Ancak, 3.1 motorun genel olarak dünyada kötü bir şöhreti var. Bunu paylaşmakta sanırım yanlış değil, sonuçta kararı aracı alacak arkadaşımız kendi verecek zaten. Forumdaki arkadaşlarımız...
  9. G

2.7 Mercedes Motorlu VJ Jeep'in Hp'sini Nasıl Yükseltebiliriz?

Ynt: 2.7 Mercedes Motorlu VJ Jeep'in Hp'sini Nasıl Yükseltebiliriz? Malesef görüşünüze katılamıyorum, bende 2004 model WJ 2.7 dizel var, 130.000 km yi aştım, her gün işe gidip gelirken 120 km kullanıyorum, henüz problem yaşamadım; normal servisleri ve yıprananları ( ön iki amörtisör, kayışlar...

10. G

Wrangler Rubicon hakkında bilgi

Ynt: Wrangler Rubicon hakkında bilgi Şüphesiz imkan varsa Rubicon, çünkü o en iyi....

11. G

WJ p 0340 kodlu arıza nedır

Ynt: WJ p 0340 kodlu arıza nedır P0340 (M) Camshaft Position Sensor A Circuit (Bank 1 or Single Sensor) A rationality error has been detected for loss of camshaft position sensor (no fuel sync). WJ 1999 &' 2000: Check the camshaft target wheel (located on the right side camshaft sprocket) for...
  12. G

Ynt: 2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında Bu arada temiz kullanılan bir araçta enjektörlerin 500.000 kmden önce sorun çıkartmaması lazım diye biliyorum. Tekrar ediyorum bu kmleri geçmek için, kaliteli mazot kullanacaksınız, mazot filtresini temiz tutacak ve zamanında değiştireceksiniz...

13. G

Ynt: 2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında Selamlar, Düzgün kullanılan, bakımları eksiksiz ve zamanında yapılan, kaliteli dizel kullanılan 2.7 CRD lerin ve Mercedes 270cdi ların 300.000 km nin üzerine kadar olanlarını birebir biliyorum ve söylediğiniz masraflara şahit olmadım. Yurtdışından...
  14. G

Ynt: 2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında merhaba, daha önce bu konu hakkında yazıldıgında asagıdaki katkıyı yapmıstım, simdi tekrar buraya kopyaladım. kendim kullanmadım, çünkü araştırdıktan sonra almadım, o yüzden birebir tecrubem yok. alıntıları uzun uzun okumak istemeyebilirsiniz ...
  15. G

Aramiza Bir WJ Daha Katildi

Ynt: Aramiza Bir WJ Daha Katildi Kıvanç kardeşim, uzun süredir ilk defa bugun foruma girdiğim için yeni gördüm, kazasız hayırlı keyifli sürüşler dilerim. Jeep camiasına hosgeldin........

16. G

Sizce Grand Cherokee'nin Hangi Modeli Daha Güzel?

Ynt: Sizce Grand Cherokee'nin Hangi Modeli Daha Güzel? 1. WJ 2. ZJ 3. XJ
  17. G

WJ hakkında yardım

Ynt: WJ hakkında yardım yorumsuz... Yıl : 2002 LPG/ 0,61 kr. benzin/1.60 TL. Oran: 38 % Yıl: 2010 LPG/2,05 TL benzin/3,60 TL Oran: 60 % LPG’de vergi artışı hazin sonuçlar doğurur Türkiye LPG Derneği Başkanı Selim Şiper, LPG'de yeni ÖTV artışlarının...
  18. G

WJ hakkında yardım

Ynt: WJ hakkında yardım hepimiz burada WJ kasa GC almak isteyen arkadaşlarımıza , kullanan arkadaşları olarak deneyim ve fikirlerimizi aktarmaya çalışıyoruz. herkes kendine uygun olan seçimi yapacaktır mutlaka. ancak dizel motor çok sorun ve masraf çıkartır gibi dayanağı olmadığını düşündüğüm...

19. G

WJ hakkında yardım

Ynt: WJ hakkında yardım Arslan kardeşim, Gönlüm kesinlikle ve kesinlikle benzinli motorlardan yana , ama ben mantık çerçevesinde nacizane görüşümü belirtmiştim. En önemli ayrıntı benzinli motoru LPG ile kullanmak, en basitinden acıyorum bu mükemmel motorların LPG ile kullanılmasına. Tabii...
  20. G

WJ hakkında yardım

Ynt: WJ hakkında yardım CRD motorun çok sorun ve masraf çıkartacağı kanaatine nasıl vardığınızı paylaşabilirseniz sevinirim. Ben 123.000 km'de periyodik bakımların dışında motorla ilgili bir harcama yapmadım. bir arkadaşımda 205.000 km'de var, bildiğim halde tekrar sordum, o da periyodik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri