Arama sonuçlarınız

1. acemi karavancı

Motokaravanımın Yapılış Hikayesi; BMC Alkovan (acemikaravancı)

Ynt: Motokaravanımın Yapılış Hikayesi; BMC Alkovan (acemikaravancı) Dostlar, Ben hala konuyu tam anlamış değilim, benim karavanımın yapılışı ile ilgili bu bölümde bir başka karavanın pazarlanması hikayesinden bahsediliyor. Benim karavanım satılık değil ve sadece karavan yapmak isteyenlere...

2. acemi karavancı

Kocatepe Zafer Yürüyüşü (23-26 Ağustos 2006)

Ynt: Kocatepe Zafer Yürüyüşü (23-26 Ağustos 2006) Yürüyüş mesafesi 12 - 13 km kadardı...
  3. acemi karavancı

Ynt: Kocatepe Zafer Yürüyüşü (23-26 Ağustos 2006) Sevgili dostlar, bu yıl Zafer Yürüyüşü önceki yıllara göre daha az katılımla gerçekleşmiştir. İşte fotoğraflar...

4. acemi karavancı

Karavanla Gökçeada Turu (1-10 Temmuz 2009)

Ynt: Karavanla Gökçeada Turu (1-10 Temmuz 2009) Geçtiğiniz güzergahı Keşan, Korudağ, Saroz sık sık karavansız yapıyorum. Yıllar önce bir Ocak ayında Gökçeada'ya da gitmiş, fırtına yüzünden 1 hafta mahsur kalmıştım. Karavanla çok daha tadına varılıyor demek ki, kutlarım...
  5. acemi karavancı

Ynt: Kocatepe Zafer Yürüyüşü (23-26 Ağustos 2006) Biraz da fotoğraf ekleyeyim.

6. acemi karavancı

Aizonai'de Apil'i Aramak...

Ynt: Aizonai'de Apil'i Aramak... Adaşım, iltifatınıza teşekkür ederim. Belki bir gün yollarımız kesişir... Sevgiyle,

7. acemi karavancı

Ynt: Kocatepe Zafer Yürüyüşü (23-26 Ağustos 2006) 4. kez bu yüğrüyüşe katılacak ve aynı zamanda Afyonkarahisar'lı biri olarak yararınıza olacak bazı bilgileri vermek istedim. Kendi aracınız veya otobüsle Afyonkarahisar'a geldikten sonra Konya yolu istikametinde bulunan Şuhut Kasabası'na...
  8. acemi karavancı

Ynt: Kocatepe Zafer Yürüyüşü (23-26 Ağustos 2006) Sevgili Arkadaşlar Kocatepe Zafer Yürüyüşü sırasında, gece ve sabaha karşı aşağıdaki şiirde anlatılan havayı birebir yaşayacağınıza eminim. Kocatepe yanık ve ihtiyar bir bayırdır Ne ağaç, ne kuş sesi, ne toprak kokusu vardır. Gündüz güneşin...
  9. acemi karavancı

Ynt: Motokaravanımın Yapılış Hikayesi; BMC Alkovan (acemikaravancı) herhalde satılık karavandan bahsederken benim karavanı kastetmiyorsunuz, değil mi? Bu karavan 2 yıldır bende ve ben hiç satılık ilanı vermedim.

10. acemi karavancı

Ynt: Motokaravanımın Yapılış Hikayesi; BMC Alkovan (acemikaravancı) sizi anlamadım, gerçekten?...

11. acemi karavancı

Ynt: Motokaravanımın Yapılış Hikayesi; BMC Alkovan (acemikaravancı) Çok teşekkür ederim, bu karavanın şöförü oğlumuzdu fakat o bu yıl biraz uzak kalacak... ne yapacağız bilmiyorum. Evin önünde yatmasına gönlümüz razı olmazsa da bir dostun sebeplenmesi için satmaya kalkarsam duyururum...
  12. acemi karavancı

Ynt: Motokaravanımın Yapılış Hikayesi; BMC Alkovan (acemikaravancı) Ve işte bitti....

13. acemi karavancı

Ynt: Motokaravanımın Yapılış Hikayesi; BMC Alkovan (acemikaravancı) Nihayet sona yaklaşmıştık...
  14. acemi karavancı

Ynt: Motokaravanımın Yapılış Hikayesi; BMC Alkovan (acemikaravancı) Yaşam mahallindeki koltuklarda başlık Arka koltuklara emniyet kemeri Yangın Tüpü Jeneratör TV Anten amplikatörü elbette unutulmadı...
  15. acemi karavancı

Ynt: Motokaravanımın Yapılış Hikayesi; BMC Alkovan (acemikaravancı)

16. acemi karavancı

Ynt: Motokaravanımın Yapılış Hikayesi; BMC Alkovan (acemikaravancı) karavanda kapı çok önemlidir. Bana orijinal Hymer içten kabartmalı çift kilitli kapı takıldı. Çok güzel ve çok güvenli oldu… Çevresindeki kıl fırçalar sayesinde yalıtımı mükemmel. Hiç ses yapmıyor.
  17. acemi karavancı

Ynt: Motokaravanımın Yapılış Hikayesi; BMC Alkovan (acemikaravancı) Yalıtıma çok dikkat ettiler. Duvar kalınlıkları 2,5 cm ve yoğunlaştırılmış strafor kaplandı. İyi bir işçilik oldu. Biliyorum ki yazın çok sıcak olmayacak ve kışın içeriye hiç soğuk işlemeyecek.
  18. acemi karavancı

Ynt: Motokaravanımın Yapılış Hikayesi; BMC Alkovan (acemikaravancı) Bir okula ait servis aracıydım. Önceki hayatımda fazla kullanılmadım. Okulların açık olduğu zamanlarda günde 2 kez sabah ve öğleden sonra çocukları taşıdım. Yaz tatillerinde okulun bahçesinde dinlendim. Diri bir araç olduğum...

19. acemi karavancı

Aizonai'de Apil'i Aramak...

Ynt: Aizonai'de Apil'i Aramak... Sekreterim "Apil arıyor, bağlıyayım mı" dedi, bugün... "Kim, kim?" dedim. "M. Apuleius Eurykles" dedi, Aizonai'den...
  20. acemi karavancı

Cumhuriyetimize Sahip Çıkmak Kimsenin Tekelinde Değildir... Bu etkinliğe katılım için kimseden izin almanız gerekmez. Etkinlik Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar Valiliği ve Garnizon Komutanlığı koordinasyonunda yürütülüyorsa da halkın katılımına (gerek bireysel gerek grup olarak)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,694
Kaydolan Son Üyemiz
OldSchoolV8

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR