Arama sonuçlarınız

1. TDV6

Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013)

Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013) Mert Bey, Derya Bey ve Tarkan Bey (gerçek adınız buysa tabii:, Atıl Kurt'u görünce;)), teşekkür ederim:)

2. TDV6

Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013) Mert Bey merhaba, daha önceki cevabınız için teşekkür ederim. Koordinatları incelerken birşey dikkatimi çekti, sizin verdiğiniz koordinatlar: 41°14'37.09"K - 28°55'46.41"D şeklinde. Bunları Google Maps'te aradığım zaman benim karşıma...
  3. TDV6

Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013) Mert Bey merhaba, Ben de bir araç ve 2 kişi katılmayı düşünüyorum. Orada yiyecek konusunda herhangi bir kısıtlama var mıdır acaba? Veya şartlar müsait midir? Yani mangal vs yapma imkanı mevcut mudur? Teşekkür ederim.

4. TDV6

Beykoz Beyoff Off Road Trial Yarışı

2-3 Kasım 2013'te Beykoz Riva'da Beyoff Off Road oyunlarına ait detaylı program aşağıdaki adreste bulunabilir. http://www.beykozoffroad.org/
  5. TDV6

Ranger Off-Road

Ynt: Ranger Off-Road rica ederim;)

6. TDV6

Lada Tarihçe

Ynt: Lada Tarihçe kusura bakmayın, benim bildiklerim bunlardan ibaret, başka bir bilgim yok...

7. TDV6

Lada Tarihçe

Ynt: Lada Tarihçe 1993’te ilk cabrio Niva Avrupa’da satışa sunuldu. Motor hacmi 1700 cc’ye çıkarıldı, tek noktadan enjeksiyonlu besleme sistemi yerleştirildi. Niva’nın ön konsolu, bagaj kapısı ve stop lambaları da artık değişmişti. 1.9 Peugeot motoru kullanılan dizel bir Niva da üretildi...
  8. TDV6

Snowboard Seçimi Hakkında Yardım

Ynt: Snowboard Seçimi Hakkında Yardım Merhaba Salih46, snowboard seçiminde dikkat etmeniz gereken birden çok kriter var. Bunlar arasında öncelikle hangi şekilde kaymak istediğinize karar vermelisiniz ve bir diğer önemli konu da hangi ayağınız önde kayacaksınız? Bunlar çok önemli 2 soru çünkü...
  9. TDV6

Ranger Off-Road

Ynt: Ranger Off-Road size de iyi bayramlar... Bahsettiğiniz aracı gördüm ve güzel gözüken bir araç. Siz de sanırım bu güzel görünüşünden ötürü böyle bir proje gerçekleştirmeyi düşünüyorsunuz ancak bir önceki cevabımda yazdığım tüm olumsuzlukların bu araç için de geçerli olacağını düşünüyorum...

10. TDV6

Ranger Off-Road

Ynt: Ranger Off-Road Aracınız hayırlı olsun ama neden her lastiğin üzerine 40 kg yük koyacağınızı anlamadım? Ayrıca babanızın mesleğininin çelik konstrüksiyon olmasının ağırlıkla ne gibi bir ilişkisi var? Şehir içi kullanacağınız bir araca vinç taktırmayacağınızı söylüyorsunuz ama 4x4 almayı...

11. TDV6

2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) Erdinç bey lastikler TVS'in Eurogrip modeli ancak Türkiye distribütörü varsa bile bilmiyorum. TVS bir Hint markası, www.tvstyres.com'dan ulaşabilirsiniz...
  12. TDV6

2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009) Hem size hem Nejat Bey'e verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. DSLR'dan başkasında bu kadar güzel çıkamazdı zaten. Ben de Canon kullanıyorum da oradan ilgimi çekti. Teşekkür ederim...

13. TDV6

2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009) Reha bey merhaba, Link verdiğiniz sayfadaki fotoğraflar gerçekten güze çekilmiş. Kullandığınız makine ve objektif nedir? Teşekkür ederim...
  14. TDV6

Camel Trophy Discoların Listeli Özellikleri ve Dahası

Ynt: Camel Trophy Discoların Listeli Özellikleri ve Dahası rica ederim, ben de severim CT ve G+'ü. benim için zevkti:)
  15. TDV6

Landrover Discovery II TD5 2001 model (Yeni ve Eski Haliyle )

Ynt: Landrover Discovery II TD5 2001 model (Yeni ve Eski Haliyle ) Bearmach'dan başka Mantec'e de bakabilirsiniz. Vaktiyle G4 Challange'a katılan araçların korumları Mantec tarafından üretilmişti diye biliyorum...

16. TDV6

Camel Trophy Discoların Listeli Özellikleri ve Dahası

Ynt: Camel Trophy Discoların Listeli Özellikleri ve Dahası Camel Trophy ilk defa 1980 yılında düzenlenmeye başlayan ve Transamazon yani Amazonlar'ı geçmek için düşünülen bir yarıştır ama yarış sadece zamana karşı değil, aynı zamanda doğaya ve insanın kendi limitlerine karşı da yapılmıştır. Bu...
  17. TDV6

2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Kasım 2009) teşekkür ederim, bu durumda işlerimi ayarlarsam katılmak isterim:)
  18. TDV6

2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Kasım 2009) Bu gezinin detaylarına, katılacak araçlarda ne gibi özellikler olması gerektğine dair bilgiyi nereden bulabilirim? Başlık altında göremedim de... Örneğin standart bir Disco 3' e uygun mudur, yolun kırıcılığı ne kadardır gibi...

19. TDV6

Dağlar Hakimi Niva!

Ynt: Dağlar Hakimi Niva! iyi günlerde kullanın..
  20. TDV6

Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı.

Ynt: Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı. güle güle kullanın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri