Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Mersin Grubu
Merhaba,
Hesap ayarlarımla ilgili bir problem sebebiyle uzun süredir siteye giremedim, mesajı ancak aldım. Bu gecikme nedeniyle kusura bakmayın. Gelecekte olabilecek bölge organizasyonlarında mutlaka görüşmek üzere selamlar. Sedat ERGEZER
Ynt: Tarsus Off-Road Oyunları Fotoğrafları..
Siz nereden geleceğinizi bildirin ben size tarif edeyim, ben bazen gidiyorum geziyorum. hatta haber verirseniz bereber de deneriz.
Ynt: II. Tarsus Off-Road Oyunları (16 Mayıs 2010)
Evet :) Benim Terios diğer araçların yanında narin bir gelin ( :) ) gibi kaldı...Bİr çok arkadaş oraya kadar olan kapıları da tamamlayamayacağımı düşündü, tepeye çıkıp Selam vermek bana yetti. ama bu benim tamamen kişisel günlük aracıma zarar...
Ynt: II. Tarsus Off-Road Oyunları (16 Mayıs 2010)
Ben de oradaydım, harikaydı... Kendi adıma ve Daihatsuterios adına süper bir deneyim oldu.. katılan, organize eden ve izlemeye gelenlere teşekkürler...