Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu
Ad - Soyad: Semih Özenoğlu
Doğum Tarihi Ve Yeri: 1983 - Balıkesir
Memleket: Nazilli / Aydın
Semt: Eryaman
İlgi Alanı: Sahil Deniz İzci Grubunda İzci Liderliği yapmaktayım. 10 senedir izcilik yapıyorum. :) Doğa ve deniz tutkumun yanında, 4x4 ve arazide yaşam...
Ynt: Çadırlı Kampta Isınma Problemi?
alternatif bir uygulama tabiki tabi o sıcak su torbası plastik olduğu için bir müddet sonra dayanılma bir koku ile karşılaşma sorunları yaşama ihtimali var. (bir kaç kullanımdan sonra bu şekilde) :) tabi kamp yaşantısında çözümler tükenmez. tecrübe ettikçe...
Ynt: Survival El Kitabı
ömercim senide bu güzel forumda görmek güzel ben çok yeni bilgiler edindiğim gibi sizlerinde edineceğine eminim. eğitimlerimize daha iyi devam edeceğimize eminim ve buradaki doğa dostlarının bilgi birikimleri sayesinde tecrübemizi dahada güçlendireceğiz. çok iyi...
Ynt: Midas Yazılıkaya Yürüyüşü ANKARA (13 Ocak 2008)
gezenbilir ailesi ile ilk aktivitem olacağı için bu fırsatı kaçırmak istemem elbette :) ulaşım, buluşma ve diğer konular hakkında biraz detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim. şahsi aracım olmadığı için zorluk yaşama ihtimalim var. görüşmek...
evet sıcak su torbası güzel fikir tabikide tek dez avantajı 1 ile 2 saat arası ısı veriyor soğuduktan sonra üşütmeye başlıyor ve tekrar su kaynatıp içine koymak istediğinizde tulumunuzdan çıkmaya üşeniyorsunuz :) bende çok uyuşuk olmuşum değilmi biraz üşümek...
Ynt: Karakise Zirvesi (2 Aralık 2007)
ankara'da yaptığınız etkinliklere katılma imkanımız varmıdır? Ankara için belli duyuru bölümü varmı acaba? katılmak isterdim bu tür zorlu yürüyüşlere ama yinede çok güzel ve keyifli bir aktivite olduğu görünüyor. :)
Ynt: Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar)
ne güzel bir organizasyon uzaklardan(ankara) sizlerle gönülden orada olacağımı bildirmek isterim. mekan çok güzel, yardımlaşma ve menü çok güzel, tahminimce muhabbette çok kaliteli olacaktır. ister istemez kıskandım sizi, diğer şehirdeki...
Umarım bizimde bir aracımız olur ilerde bizde her yere bu alternatiflerle ve aracımızla gideriz. freelander istiyorum bir tane ama biraz daha çalışıp okulu bitirmem lazım sanırım :)