Arama sonuçlarınız

1. N

Defender Puma Motor Değişimi

Ynt: Defender Puma Motor Değişimi s.a öncelikle bayramınız mubarek olsun ben dizel motor işini sordum evet olabiliyor ancak bir kaç şartı var öncelikle takmak istediğiniz motorun faturası gerekli daha sonra uygunluk raporu ve projelendirme bunu istanbulda İTÜ veriyormuş diğer illerde ise Makine...

2. N

Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu?

Ynt: Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu? ;D
  3. N

Ynt: Defender Puma Motor Değişimi evet var ancak bunu işten anlayan bi gerçekten usta biri gerek benzinli araçlara daha sonradan takılan turbolar ( bunu genelde modiyiye için kullanırlar) eğer iyi yapılmassa bozulabilir turbo takılmasındaki püf nokta turbonun yağlanmasını sağlıklı bir şekilde...

4. N

Ynt: Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu? olabilir tabiki dediğim gibi benim izlenimim o yönde bazen 1 diye geri vitese takabiliyorum fakat bir kaç kullanımdan sonra insan alışıyor
  5. N

Ynt: Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu? eğer istanbula yakınsan Atatürk oto sanayii tavsiye ederim yada bi tel numarası verebilirim onların elinde olmasada ki bildiğim kadarı ile var olan birini söylerler

6. N

Ynt: Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu? forumu okuduğum kadarı ile arkadaşlarımızın kafası karışık puma motor nasıl 110 tdi mi iyidir falan diye isterseniz bende bu konuda bildiklerimi, izlenimlerimi aktarmak isterim. yalnız bahsedeceğim araç land rover short land ancak defender...

7. N

Ynt: Defender Puma Motor Değişimi merhaba ben aranıza yeni katıldım. benzinli motordan dizel motora geçişin mümkün olduğunu sanıyorum zira bunu bana trafik polisi olan bi arkadaşım söylemişti lakin bunu en kısa zamanda teyid edip tekrardan buraya yazarım eğer ki benzinliden dizelmotora geçiş...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri