Arama sonuçlarınız

1. adventurer

Grand Cherokee 3.1 Tdi

Ynt: Grand Cherokee 3.1 Tdi Merhaba, 3.1 dizeller 2000 ve 2001 model olabiliyor.. 2000 modeller seneye 12 yaşında olacağından , vergisi düşecek ( bu yılki vergisi indirimli halde 2100 TL / yıl ) tahmiinen 1600 TL / yıl olacak.. 2001 modeller ise bir sonraki sene düşecek ...

2. adventurer

Grand Cherokee 3.1 Tdi

Ynt: Grand Cherokee 3.1 Tdi 2010 yılı vergisi indirimle 900 küsür ( 6 aylık ) Selamlar,
  3. adventurer

Grand Cherokee 3.1 Dizel Görüşleriniz ? Yakıt, performans..

Ynt: Grand Cherokee 3.1 Dizel Görüşleriniz ? Yakıt, performans.. Bu konuda daha önce de görüşlerimi yazmıştım. Bütçeniz uygunsa , 2.7 CRD alın .MERCEDES motor ve şanzıman çok dayanıklıdır. Ancak bütçenize uymuyorsa , 3.1 TDI alabilirsiniz. Ben aracımı (2001 3.1 TDI ) yaklaşık 35000...

4. adventurer

Satılık 1996 Range Rover ( Off Road Modifikasyonlu )

Ynt: Satılık 1996 Range Rover ( Off Road Modifikasyonlu ) -SATILMIŞTIR Araç satılmıştır ...
  5. adventurer

Satılık 1996 Range Rover ( Off Road Modifikasyonlu )

Merhaba , Kardeşim aracını satıyor.. 1996 model RANGE ROVER 4.6 HSE . 150.000 km 'de ( Benzinli ) Diğer özellikler : Dışı beyaz, içi taba deri. Full donanımlı, full bakımlı ve masrafsız. Standart RR özelliklerine ilaveten; Motor karter koruma, ön ve arka diferansiyel koruma...

6. adventurer

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Merhaba , Adım Kıvanç DUNDAR . 46 yaşındayım ve 15 yıldır motor kullanıyorum. Hep Enduro kullandım.. ( Honda NX , Yamaha XT , BMW F 650 .) Şu anda 1999 model R 1100 GS sahibiyim ... Yollarda görüşmek üzere ... Selamlar,

7. adventurer

Performans Amerikan Jeep Servisi - Bostancı, İstanbul

Ynt: Performans Amerikan Jeep Servisi - Bostancı, İstanbul Merhaba , Evet gerçekten çok temiz bir araçtır.. Ben 4 sene yaklaşık 70000 km kullandım. LPG kitide şu an itibarıyla 2 -2,5 yıllıktır.. İyi günlerde kullanınız.. Selamlar, Kıvanç DUNDAR
  8. adventurer

Performans Amerikan Jeep Servisi - Bostancı, İstanbul

Ynt: Performans Amerikan Jeep Servisi - Bostancı, İstanbul Merhaba , Bende aynı servisi kullanıyorum. Hatta son iki aracımı da Recep Usta 'dan aldım... ;D Bu arada avatarınızdaki siyah GC ZJ sanırım benim eski aracım .. :D Bu arabayı şu anki WJ aracımı alırken takasta vermiştim.. ;)...
  9. adventurer

Hangi Araçlarda Limited Slip Kilitli Diferansiyel Var?

Ynt: Hangi Araçlarda Limited Slip Kilitli Diferansiyel Var? Merhaba , Geçen gün servis'teydim ( Performans Servis - Bostancı ) WJ kasaların tamamında LSD olduğu bilgisini aldım ;D.. Buna karşın sohbet sırasında Mercedes ML serisinde bunun opsiyon olduğunu ve oldukça pahalı olduğunu...

10. adventurer

Grand Cherokee Arıyorum

Ynt: Grand Cherokee Arıyorum Merhaba , 1996 ve daha yeni modelleri tavsiye ederim .. (4 disk fren , yeni ön konsol ve çift airbag gibi avantajlardan dolayı ) .. Internet üzerinden çok sayıda ilan bulabilirisiniz . Avrupa montajlı olanlar aksesuar açısından daha dolu araçlardır ( sunroof...

11. adventurer

Soğucak - Kuzuyayla Off-Road Turu (18 Ocak 2009)

Ynt: Soğucak - Kuzuyayla Off-Road Turu (18 Ocak 2009) Çok güzel bir gezi olmuş .. Paylaşım için teşekkürler .. Kıvanç DUNDAR
  12. adventurer

Grand Cherokee 2.7 CRDI, 2003 Model Kıllanıcısıyım. Lütfen Yardımcı Olun.

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRDI, 2003 Model Kıllanıcısıyım. Lütfen Yardımcı Olun. Merhaba , Size Istanbul'dan iki firma ve telefonlarını veriyorum ... PERFORMANS SERVIS - RECEP USTA - 0216 575 3049 NADIRLER A.S. - 0212 238 99 20 Bildiğim kadarıyla , fren balatalarında farklı marka ve...

13. adventurer

Cherokee Almayı Düşünüyorum Acil Yardım ?..

Ynt: Cherokee Almayı Düşünüyorum Acil Yardım ?.. Merhaba , Hesap şöyle içinde bulunulan yıl - aracınm model yılı (ruhsatta yazılı olan ) = x tarifeye bakarken x + 1 olarak bakacaksınız ... Yani 99 model aracın şuanda 2009 -1999 = 10 Vergi yaşı ise 10+ 1 =11 .. Seneye bu araç 12...
  14. adventurer

Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... Merhaba , Aynı sitede birde aşağıdaki araç var : http://www.sahibinden.com/cherokee_dizelWQQaXQQ11885173WQQpXQQdisplayitem Bunu da kontrol edin isterseniz ... Kıvanç DUNDAR
  15. adventurer

98 Model Xj Cherokee 4.0 ın Yıllık Vergisi ne Kadardır ?

Ynt: 98 Model Xj Cherokee 4.0 ın Yıllık Vergisi ne Kadardır ? V8 - 5200 veya 5900 ise , yıllık 1974 YTL (indiirmli hali - indirmsiz olsa 2842 YTL olacaktı ) İndirim için vergi dairesine dilkeçe ile başvurup , ödemeyi de Vergi Dairesine yapmak gerekiyor.. Bankalar indiirm konusunu ya...

16. adventurer

Ynt: 98 Model Xj Cherokee 4.0 ın Yıllık Vergisi ne Kadardır ? Biraz önce internetten hem vergi oranlarına hem de vergiye esas bedel tablosuna baktım.. ;) Bu sene esas değer ile gerçek kasko değerini aynı veriyorlar ;D Buna göre % 5 dolayısıyla bir alt dilimden ödeme yapacağım :) Bu da...
  17. adventurer

Nasuh Mahruki - Yky Okuma Saati - 21 Ocak 2009

21 OCAK 2009 - ÇARŞAMBA OKUMA SAATİ Okuyan: Nasuh Mahruki Yer: Yapı Kredi Sermet Çifter Salonu, 18.30 Bu ayki okuma saati etkinliğimizde Nasuh Mahruki, “Asya Yolları, Himalayalar ve Ötesi” adlı kitabıyla sizlerle buluşacak. Mahruki, İstanbul’dan Katmandu’ya gidiş ve dönüş...
  18. adventurer

Ynt: 98 Model Xj Cherokee 4.0 ın Yıllık Vergisi ne Kadardır ? Bence iki ayrı liste açıklamaları fırsatçılıktan ziyade başka anlamlar taşıyor... Vergi alınırken aracın değerinin yüksek gösterilmesi ve de buna bağlı olarak % 5 'in yüksek çıkmasını kasdediyorum.. Somut bir örnek...

19. adventurer

99-00 Model 4.7G.Cherokee'lerin Fiyatları Niye Dibe Vurmuş Tavsiye Edermisiniz?

Ynt: 99-00 Model 4.7G.Cherokee'lerin Fiyatları Niye Dibe Vurmuş Tavsiye Edermisiniz? Bildiğim kadarıyla 1999 modeller bu yılda (2009) 11 yaş olacağından yüksek vergi grubunda olacak ( vergisinin yıllık 4000 ytl veya üstü olması demek ) Ocak ayı ilk taksit ayı olduğundan , fiyatlardaki...
  20. adventurer

Ynt: 98 Model Xj Cherokee 4.0 ın Yıllık Vergisi ne Kadardır ? Merhabalar, Maalesef öyle olmuyor .. Sadece bir kademe alta iniyo ve onu ödüyorsunuz :( Bu bile çoğu kez sizinde belirttiğiniz gibi aracın kasko değerinin % 5 'inden fazlası oluyor.. Asıl ilginç olan , sigorta birliğinin iki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri