Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: MTV'nizi İndirimli Ödemek İstermisiniz?
Mert bey teşekkürler sigortacıya tekrar gittim ve sizin yazınızıda göstererek ve tarif ederek dediğiniz listeyi buldular ve dileçeyi hazırladılar. ilginiz için teşekkürler
Ynt: MTV'nizi İndirimli Ödemek İstermisiniz?
1996 model jeep grand cherokee sahibiyim. 2011 yılı mtv indiriminden faydalanmak için Ankara'da bulunan bir sigorta şirketiyle görüştüm fakat Türkiye Sigorta ve Reasüransların yayınladığı listede 96 model araçların bulunmadığı ve bunun için belge...
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı
96 Zj'in koltuk hafıza ayarlarını bir türlü değiştiremiyorum. Bu kitapçıkta anlatılanları defalarca denedim bir türlü hafızaya yeni koltuk konumu ve aynaların konumunu yükleyemedim. kumandayla açınca arabayı herseferinde eski garip...
Ynt: Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında...
Forumdaki bu başlığı sessiz sedasız ve açıkçası korkarak takip edenlerden biride benim. Henüz off-road aracım yok fakat alma aşamasında iken yazılanları okudukça kafam dahada karıştı. Beğendiğim ve almak istediğim araçları muayeneden geçemeyeceği...
http://**.com/files/172990771/jeepgcklavuz.pdf.html bu linkte klavuz pdf halinde.
Ergun bey'e tekrar teşşekürler ellerine sağlık.
Ergun bey ellerinize sağlık. paylaşımınız hep jeep gc sahiplerine hemde jeep gc sahibi olmayı planlayan (benim gibi) insanlar için faydalı bir kaynak olacağı inancındayım. kendim için tüm sayfaları biraraya getirip PDF dosyası haline...
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Merhabalar
Ben Murat Köken
1978 doğumluyum, doktorum, off-road, model uçak, model gemi, snowboard ve diğer doğa sporlarına meraklıyım.
Henüz bir 4x4 aracım yok. Andoff üyesiyim.
herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum