Arama sonuçlarınız

1. koken

MTV'nizi İndirimli Ödemek İstermisiniz?

Ynt: MTV'nizi İndirimli Ödemek İstermisiniz? Mert bey teşekkürler sigortacıya tekrar gittim ve sizin yazınızıda göstererek ve tarif ederek dediğiniz listeyi buldular ve dileçeyi hazırladılar. ilginiz için teşekkürler

2. koken

MTV'nizi İndirimli Ödemek İstermisiniz?

Ynt: MTV'nizi İndirimli Ödemek İstermisiniz? 1996 model jeep grand cherokee sahibiyim. 2011 yılı mtv indiriminden faydalanmak için Ankara'da bulunan bir sigorta şirketiyle görüştüm fakat Türkiye Sigorta ve Reasüransların yayınladığı listede 96 model araçların bulunmadığı ve bunun için belge...
  3. koken

Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı 96 Zj'in koltuk hafıza ayarlarını bir türlü değiştiremiyorum. Bu kitapçıkta anlatılanları defalarca denedim bir türlü hafızaya yeni koltuk konumu ve aynaların konumunu yükleyemedim. kumandayla açınca arabayı herseferinde eski garip...

4. koken

Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında...

Ynt: Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında... Forumdaki bu başlığı sessiz sedasız ve açıkçası korkarak takip edenlerden biride benim. Henüz off-road aracım yok fakat alma aşamasında iken yazılanları okudukça kafam dahada karıştı. Beğendiğim ve almak istediğim araçları muayeneden geçemeyeceği...
  5. koken

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı http://**.com/files/172990771/jeepgcklavuz.pdf.html bu linkte klavuz pdf halinde. Ergun bey'e tekrar teşşekürler ellerine sağlık.

6. koken

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı Ergun bey ellerinize sağlık. paylaşımınız hep jeep gc sahiplerine hemde jeep gc sahibi olmayı planlayan (benim gibi) insanlar için faydalı bir kaynak olacağı inancındayım. kendim için tüm sayfaları biraraya getirip PDF dosyası haline...

7. koken

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhabalar Ben Murat Köken 1978 doğumluyum, doktorum, off-road, model uçak, model gemi, snowboard ve diğer doğa sporlarına meraklıyım. Henüz bir 4x4 aracım yok. Andoff üyesiyim. herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri