Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Türkiye Hava Gösterisi 2011
Bu gosterı kacırılmamalı ben 4 - 5 Hazıranda kesınlıkle orada olacagım..
Türkiye Hava Gösterisi-2011
Türk Hava Kuvvetlerinin 100’üncü yıl etkinlikleri içinde ayrıcalıklı ve farklı bir yere ve öneme sahip olan uluslararası katılımlı “Türkiye Hava Gösterisi...
Ynt: Dünyanın İlk Snowboardu; Kaçkarlar'da Uzme Tahtası
Jeremy jones gıbı unlu snowboardcuların gelmesı ulkemızın tanıtımı ıcın cok guzel bır olay.. paylasım ıcın tesekkurler..
Ynt: Dünyanın İlk Snowboardu; Kaçkarlar'da Uzme Tahtası
Jeremy jones gıbı unlu snowboardcuların gelmesı ulkemızın tanıtımı ıcın cok guzel bır olay.. paylasım ıcın tesekkurler..
Ynt: Kars Sarıkamış Kayak Merkezi
Bulgarıstanda fıyatların bıze gore daha dusuk oldugu soylenıyor,ozellıkle Borovets kayak merkezını merak edıyorum
Dılerım bu sezon gıdersenız,bızlerde bılgı ve yorumlarınızı okuruz..
Ynt: Kars Sarıkamış Kayak Merkezi
Bu kıs kesınlıkle Sarıkamısa gıdecegım,trenle seyahat ve kurban bayramında gıtme fıkrı cok guzel fakat o tarıhlerde yerlı kar sevıyesı olmayabılır.
Sezon acılısı dılerım gecen sene gıbı gec ve az yagıslı olmaz..
Ynt: En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi?
Mart 2010 'da Palandokendeydım cok begendım,pıstlerın cok uzun olması super,hava acık oldugu zaman mutlaka Ejder Tepesıne cıkılmalı..
Ynt: Yaz Tatilinde 1 Ay Uzakdoğu
Evet gezengen'ın dedıgı gıbı ve benım de yaptıgım ön arastırmaya gore BKK dan guvenılır tur fırması ıle otobus ıle ılk once sıem reap 'e gıtmeyı planlıyoruz ,vıze ısı orada daha kolay olur.. asagıdakı sıteler detaylı bılgıler verıyor gıtmeden once...
Ynt: Yaz Tatilinde 1 Ay Uzakdoğu
"ABD, siyasi kargaşanın ardından güvenliğin sağlandığı gerekçesiyle Tayland'a seyahat uyarısını kaldırdı.
Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "ülkedeki güvenlik koşulları ve güvenlik alanındaki gelişmelere bağlı olarak" yapılan uyarının kaldırıldığı...
25 Nisan 2010 İstanbul semaları serbest paraşütçülerin uçuşu ile renklenecek. Asya kıtası üzerinden çıkış yapacak 10 wingsuit’li serbest paraşütçü Avrupa kıtasına iniş yapacaklar.
http://www.oxygenoutdoor.net/component/content/article/29-outdoor-haberler/101-asyadan-avrupaya-ucus.html
Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları
Gecen hafta sonu Palandoken'deydım mekanıkler,kar sevıyesı ve pıstlerın durumu guzeldı,fakat bazı bolgelerde acılmalar da goze carpıyordu.
Bu kıs Erzurum da bıle gecmıs senelere gore kar yagısının herzamankı yuksek sevıyelerde olmadıgı gorulebılmekte.
Bu hafta sonu pazar gunu Uludag 1.bolgeye gıtmeyı planlıyorum,dılerım benım ıcın guzel bır sezon acılısı olur..
Manzara harıka,resımler cok guzel paylasım ıcın tesekkurler..
Onumuzdekı hafta sonu ıtıbarı ıle tum Uludag ve Kartalkaya da sezon acılısı tam anlamıyla yapılır,su an pıstler ve mekanıklerın tumu aktıf degıl.. bu kadar sabrettık bır hafta daha...