Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: l200 astc mi super select mi
Bukadar aydınlatıcı cevapları ve sorulan güzel soruları okurken çok mutlu oldum en kısa zamanda bende l200 almak istiyorum.Konuya katılan herkese çok teşekkür ederim.
Bu arada yakıt durumu hakkındada bilgi veren ollursa sevinirim.Km. kaç Krş.yakıyor.Ben...
Ynt: aracı ıstop ettiğimde motordan tık tık diye gelen bir ses!!!!!
Bende'de oluyor manifot,eksoz yada motor en çok ısıya maruz kalan ve stop edince genleşmeden dolayı oluşan ses,hiçbirşey olmaz. Zaten biraz önce arkadaşımızda gayet güzel açıklamış.
Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni
Midland alan 78 i kullanan arkadaşların memnuniyet dereceleri nedir acaba?
Ynt: BTW L200 7" Lift Kit
Hayırlı olsun şimdiden çalışmalarınız takipçisi olacağım,yaza inşallah bende alıcam l 200 o zaman sizden destek alırım sizcede uygun olursa.
Ynt: Freelander Problemleri
Merhaba umarım en kısa zamanda sorunlarını halledersin.LPG de aracının ilk gazda teklemesini anlıyorum bendede aynı sorun vardı.Bağlantı yaptığımız servisteki arkadaşlarda banada sırayla ateşlemedeki parçaları yeniletti,bu arada bobini yan sanayi vermiş parçacı...
Ynt: Freelander Problemleri
Teşekkür ederim bende memnunum aracımdan bana yetiyor dediğiniz gibi arada av,piknik yetiyor.Sizin araçta çok güzel duruyor güle güle kullanın.Farlara çıta taktırsanız daha hoş oluyor ilk zaman benimkindede yoktu taktırdıktan sonra iyiki taktırmışım deim tavsiye...
Ynt: Matlaşmış Far,Stop,Sinyal Camlarınızı Eski Haline Getiriyorum.
Bilgi için çok teşekkürler ihtiyacı olan arkadaşlar için çok güzel bir çalışma olmuş.
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)
Çok güzel ve eğlenceli bir gezi olmuş,bizlere bu renkli fotoğrafları görme imkanı sunduğunuz için teşekkür ederim.
Ynt: Ankara' da CB TelsizTamiri Yapan Yer Var mı ?
Bende adresi var vereyim.
Berk YILDIZ.
BERK ELEKTRONİK VE MÜHENDİSLİK
Strazburg Cad.No:40/A
Sıhhiye / ANKARA
Tel:0.312.230.34.96.
230.25.25.
231.96.17.
www.berkelektronik.com.tr