Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi
merhaba arkadaşlar,
uzun zamandır bir problem yaşamadan kullandığım forester son 1 haftadır beni bayağı üzmeye başladı.
araçta ilk çalıştırmadan 25-30 km kadar sonra özellikle 2. viteste iken biraz zorlayınca (gaza yüklenince) arada bir...
Ynt: Subaru Forester Parça Fiyatları ve Servis İhtiyacı
merhaba arkadaşlar,
internette otostart com da subaru yedek parçaları var. oradan Monroe markalı amortisörlerin fiyatları cazip. bu marka amortisör hakkında bilgileriniz var mı? paylaşırsanız sevinirim.
teşekkürler.
Ynt: subaru forester parça fiyatları ve servis ihtiyacı
değerli arkadaşlar,
internnet yedeprarca.com'da yakın zamanda subaru araçların yedek parçalarının temin edileceği yazıyor. memnuniyetimi belirtmek için şirkete e-posta gönderdiğimde hemen teşekkür e-postası gönderiler.
bu gelişmeyi hem...
Ynt: Vitara Kapı İç Döşemesi
sayın AL1820, sizin yaptırdığınız işlemlerin benzerlerinin 2000 model subaru forester aracıma yaptırmak istiyorum. işçilik kalitesini memnuniyet olarak belirtmişsiniz. ücret hakkında da bilgi verebilir misiniz?
teşekkürler.
Ynt: Bor Katkısı
bu işlemin artılar eksiler nelerdir sayın katenerci. ayrıca bı işlem yapıldığı yerler ve mümkünse ücretler hakkında bilgi verebilir msiniz? teşekkürler.
Ynt: Tüm Subaru Araçların orjinal 0 yedek parçaları
sayın Mehmet_Can,
1- size nasıl ulaşabiliriz?
2- parçaların almadan önce resmini de görmek isterim.
3- garanti süresi nasıl?
4- parçanın uymaması durumunda değiştirme şansı var mıdır?
teşekkürler, hayırlı günler.
Ynt: subaru forester parça fiyatları ve servis ihtiyacı
karadeniz'in hangi şehrindesiniz?
yardımcı olması amacıyla belirteyim: Trabzon'da ve Ordu'da subaru servisi var. Ordu yeni sayılabilecek bir tarihte açıldı. bunlar dışında diğer şehirlerdeki servislerden (İstanbul -jaspa) aracın...
Ynt: Araçta Geç Çalışma Problemi
yardımcı olması ve fikir verebilmesi açısından paylaşımda bulundum. belki başka bir arkadaşın işine yarar. inşallah sorunu çözdüğünüzde bizimle paylaşırsanız öğreniriz ve mutlu oluruz. tekrardan geçmiş olsun.
Ynt: Araçta Geç Çalışma Problemi
merhaba arkadaşlar.
daha önce subaru forester bölümünde yazdığım yazıyı bu sayfaya da ekleme ihtiyacı hissettim. araç biraz ısınmışken ve değişik zamanlarda marşbasmıyordu. tık sesi olmasına karşın marş basmıyordu. değişik zamanlarda sadece benzinde denedim...