Arama sonuçlarınız

1. Cemal

Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) karanlıkta kaybolan kalabalıktan sıkılan ve fotoğraf makinesi olmayanlarda katılabilirmi bu tura... :-\

2. Cemal

Cemal Gülas, Vahşi Hayat Derneğini Kurdu

Ynt: Cemal Gülas, Vahşi Hayat Derneğini Kurdu ne kadar ayrı duştuk benim ihmalim uğraştığım günahlarım ve unuttuğum şifrem sağ olsun sedat yine hızır gibi yetişti de düzeltik durumu...
  3. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! dostlar, ne uzun geldi günler ve ne bitmezmiş geceler, ama galıba tünelin ucundaki ışık göründü 5 hazıran dünya çevre gününde vahşi hayat derneği kamuoyu ve gönüllüleri ile ilk birlikteliğini gerçekleştiriyor mutlu ve güzel haberlerimiz için sizleri de bu buluşmada görmekten...

4. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! yaaa silo ne zor iştirki en sevdiğim ve en sevmediğim tarafın da aynı, yanı heyecanını ve yorumlarını seviyorum ancak zamanı geçince çürüyen ve içine göçen ekmek hamuru gibi aynı heyecanın bir anda seni içine çökertmesini sevmiyorum. bununla başa çıkabildiğin ve çıkabildiğim...
  5. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Almanya'da www.worldofanimals.de sitesinde Datvi ile ilgili bir forum: http://f3.webmart.de/f.cfm?id=3060890&r=threadview&a=1&t=3220214

6. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! sevgili silo himmete muhtaç olanın hidayeti de olmazmışmış, biz yolculuğumuzu yaratacağımız ernejiyle sürdüreceğimize inanıyorum bu nedenle sadece reflexleri görmek için girişimlerimiz oluyor taleplerimiz değil... internete bir sayfada üye ol sende bir ağaç dik diye bir sivri...

7. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Bir ata sözü derki göz korksada el yapar, ayak yürür... Sevgili yaşar bu zorlukları hep birlikte aşmayı umuyorum ama atalarda derki deredeki balığa evde ateşe tava koyulmaz... Yolculuğu biz başlattık yol arkadaşlığınıda sizden bekleriz gelende sağ olsun iyi yolsculuk...
  8. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! hiç kimse sosyoloji dersi vermiyor sevgili berrin ve yüreğinde bu sıkıntıyı kimse benim kadar hissetmiyor ama yanlışlarla doğrulara ulaşılmaz, rize çevre ve orman bölge müdürlüğü hızlı çalışarak kış bölgede daha bitmemiş olmasına karşılık bölgede haritalamasını tamamladı ve...
  9. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Değerli Gönül Dostlarım, Bireylerin hayat içinde edindikleri bilgi ve deneyimleri toplumla paylaşmaları o toplumu sosyal, sanatsal ve refah olarak geliştirdiğine inanırım. Toplumu oluşturan bireyler ne kadar ilgiliyse paylaşılan bilgilerin o denli yaygınlaşıp işlevsellik...

10. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Dediğin gibi olsun...

11. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! madde anti madde kuzey güney doğu batı neşe keder herkes birşey der, sen iyi bir öğretmensin iyi bir öğretmen ol geleceğimizi yetiştir, ben iyi bir fotoğrafçıyım hayatı kayıt altına alayım herkes iyi olduğunu yapsın silo. bizdeki gibi oduncu amca dahil herkes ülkeyi yönetmeğe...
  12. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! eskiden de kendimi insan beyni taşıyan su aygırı gibi hissettiğim olurdu ama son zamanlarda bunu daha çok hissetmeğe başladım. birkaç gündür rehabilitasyon merkezi olarak düşündüğümüz sahayı dolaşıyoruz arkadaşlarla bu gün ormanda çalışan yaşlı bir köylüyle karşılaştım...

13. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! anadolu vahşi hayatı koruma ve hayvan rehabilitasyon merkezi derneği bu akşam teknolojinin tüm imkanlarına sahip merkezinde ilk toplantısını yaptı. önemli planlar ve umutlu bir geleceğe hep birlikte yolculuğumuzu sürdüreceğiz. ajanslardan ilk aldığım datvi haberi maalesef...
  14. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Koruma sahası olarak seçtiğimiz yerde Anadolu vahşi hayatı koruma ve hayvan rehabilitasyon merkezi derneği çalışmalarına başlamıştır, nisan ayı içinde birkaç yerde tanıtma ve yardım toplama toplantıları yapacağız, çalışmalarımız derneğimizin adından da anlaşılacağı üzere...
  15. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Dün hayal edemediklerimizi bu gün yaşıyoruz, bu gün hayal edemediklerimizi de gelecekte başaracağız çünkü yüreğimizdeki ile dilimizdeki farklı değil. var olanlarla yaşamak ve var edileceklerin hayalını kurmak insanın en güzel meziyetidir, büyük düşünün büyük düşünmekten...

16. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Sevgili berrin, ne güzel sesini duymak... Dostlar bilmenizde yarar var berrin hanım bize büyük katkı verdi ve dernek tüzüğümüzü birlikte hazırladık kendisin kurucu üyeler arasında yer almasını hala bekliyoruz. berrin hanımın bahsettiği giriş aidatı 10 bin ytl olan dernek...
  17. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! gönül dostlarım, istanbuldayım dernek kuruluşumuz bitti, şimdi tüzel kişilik olarak projemizi milliparklara sunacağız ve bir hafta içinde saha bizim bu konuları biraz bilen kimse varmı aranızda; ama lütfen ben sıgara içmeden çalışamam tiriplerine girmeyen az gürleyip çok...
  18. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Değerli gönül dostlarım, Çocukluğumdan beri vahşi hayvanlara büyük ilgi duydum 5 yaşındayken tuzağa düşen bir ayının öldürülüşünü seyrettikten sonra duyduğum açıyı hala hatırlarım kendisine her silah uzatıldığında ayı elleri ile yüzünü örtüyordu, bu görüntü aradan geçen 47...

19. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Hello everybody, I will have a useful internet connection in a short time. we are trying to setting up "Association of Anatolian Saving Wild Life and Animal Rehabilitation Center" and we hope all of these arrangements will be done at the end of March. This Rehabilition Center...
  20. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Gönül dostlarım bu güne kadar türkçe yazdıklarım aşağıda, belki hafıza tazelemek istersiniz diye... bu arada başka sitelerde de de yazışmaların olduğunu öğrendim ve bazi yazılar benim ağzımdanmış gibi aktarılmış ben gezenbilir dışında hiç bir sayfada yazmadım yada görüş...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri