Arama sonuçlarınız

1. byfreedom

Gezenbilir'den Cnr Boat Show Ve Kamp Karavan Fuarı 2020 Ücretsiz Davetiye

Merhaba , Cumartesi günü Ankara'dan ailece ( 2 yetişkin 2 Çocuk ) gelmeyi planlıyoruz ancak "" İşlem Gerçekleştirilirken Hata Oluştu. Yanlış ya da Geçersiz Promosyon Kodu Girdiniz "" hatası alıyoruz bu konuda yardım alabilir miyiz ? Acaba ücretsiz bilet kontenjanı mı doldu... Bilgi alabilirsek...

2. byfreedom

Akçakoca Kamp Alanlari Hk. Bİlgİ Rica Ediyorum:)

Merhaba , Akçakoca tarafında hiç kamp yapmadık. Araç ile 2 yetişkin 2 çocuk olarak kamp planlıyoruz. Bizimle beraber 1-2 aile dostumuz da gelecek. Çadır kurmayı planlıyoruz . Bu bölgede önerebileceğiniz bir yer var mıdır ? Bilgi için şimdiden çok teşekkür ederim. Barış YILDIRIM.
  3. byfreedom

8-9 Ekimde Yedigoller?

Merhaba. Yakın zamanda oradaydık. 2 arkadaş Ankara dan motosikletlerimizle gittik. Öncelikle bir hatırlatma yapayım gündüz yemek çay vb ihtiyaçlarınız için yanınıza kamp tüpü almayı unutmayın derim. Gündüz ateş semaver vb yakılmasına asla izin verilmiyor. Ates sadece saat 20.00 ile 08.00...

4. byfreedom

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (29-30 Haziran 2013)

Ynt: 6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (29-30 Haziran 2013) Selamlar... Biz sabah 9 gibi yola çıkmayı planlıyoruz...
  5. byfreedom

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (29-30 Haziran 2013)

Ynt: 6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (29-30 Haziran 2013) Ankara burada:) biz 2 aile cuma sabah yola çıkmayı düşünüyoruz. Kesin olmamakla birlikte muhtemelen İstanbul yolu ayaş sapaındaki opetten saat 08.00 gibi hareket ederiz. Daha önce öyle yapmıştık:):) Yarın net saati...

6. byfreedom

Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011)

Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) Bu akşam toplantımız vardı .. ama netleşmedi. sanırım gitmeyeceğiz. Bölge ziyareti ve röle bakım olacaktı. Büyük ihtimalle pazar ayaş yolu gözüküyor. Giden arkadaşlar yol hakkında bilgi verirlerse sevinirim. Binek araç ile gelmeyi düşünüyorum. TRAC olarak...

7. byfreedom

Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) Valla düşünmüyor değilim Cumhurum ama TRAC ANKARA olarak bir Çankırı ziyareti düşünüyoruz. Programda bir değişiklik olursa benim 8x8 era ile gelmeyi düşünüyorum :):):
  8. byfreedom

Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) Taaa-kip
  9. byfreedom

ARANIYOR !!! YAESU ATAS-120

YAESU FT-857 CİHAZIMDA KULLANMAK ÜZERE YAESU ATAS-120 ARIYORUM. TB2MZM 73!

10. byfreedom

Temiz kullanılmış protrek prt-20 doğa sporları saati (uygun fiyat)

Ynt: Temiz kullanılmış protrek prt-20 doğa sporları saati (uygun fiyat) Teşekkür ederim. Ben biraz daha bakınayım o zaman :):):

11. byfreedom

Ynt: Temiz kullanılmış protrek prt-20 doğa sporları saati (uygun fiyat) Hayırlı uğurlu olsun o zaman ne diyelim :):):
  12. byfreedom

Ynt: Temiz kullanılmış protrek prt-20 doğa sporları saati (uygun fiyat) Bende düşünüyorum bu modellerden ama sanırım bunda termometre yoktu.. sizin bilginiz var mı

13. byfreedom

Yaesu atas 100 Satılık Anten

Ynt: Yaesu atas 100 Satılık Anten Merhaba . Anten ft-857 ile çalışıyor mu acaba ?? Ve duruyor mu tabii :) 73 TB2MZM
  14. byfreedom

YAESU ATAS-120

Ynt: YAESU ATAS-120 Aynı dertten bende mustaribim. :):) Bi tanede bana bulursan iyi olurr.. Yada ben bulursam bir tanede senin için alayım.. :) 73. TB2MZM
  15. byfreedom

Ynt: Temiz kullanılmış protrek prt-20 doğa sporları saati (uygun fiyat) Merhaba , Saatte termometre yok sanırım. Cihaz duruyor mu acaba ?

16. byfreedom

KARADENİZ GEZİSİ 24 Temmuz - 1 Ağustos 2010

Ynt: KARADENİZ GEZİSİ 24 Temmuz - 1 Ağustos 2010 Hoşgeldin Cumhurummm...
  17. byfreedom

KARADENİZ GEZİSİ 24 Temmuz - 1 Ağustos 2010

Selamlar... Bir Kısa yaz tatilimizi daha nasıl programlayalım diye düşünürken aklımıza karadeniz turnesi yapmak geldi. Ve iki arkadaş , iki aile , çoluk çocuk :):):) hazırlıklara başladık. Şu anda Ankara'dan başlayacak olan gezimiz için araştırmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İki Samsunlu...
  18. byfreedom

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Evet bu hf anteni beğendim baya.. QSO imkanı olmadı sanırım ama...

19. byfreedom

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Merhaba Öznur hanım.. Kesinlikle katılıyorum size. Doğayı çok seven bir aileyiz. Özellikle kızımız korktuğu doğaya yeni yeni alışıyor. Amacımızda doğayı sevmeyi , korumayı öğretmek. Önceden 100 metreden gördüğü kediden...
  20. byfreedom

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Selamlar komşu :):): Evet Samsunluyum. 99 yılından beri Ankaradayım.. Köse soyadı samsunda çok olduğunu biliyorum..Siz nerden di ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR