Temiz kullanılmış protrek prt-20 doğa sporları saati (uygun fiyat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adventureman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,315

adventureman

İnsan tabiattan uzaklaştıkça kalbi katılaşır.
Yer
Ankara
Daha önce bi arkadaşım tarafından temiz kullanılmış olan saati kendime almıştım ve bende bir süre kol bilgisayarı alana kadar kullandım genel itibariyle gayet temiz kullanılmıştır herhangi bir sorunu problemi arızası tamiri vs. durumları yoktur ancak pil değişimi esnasında arkadaki metal kapağın bir vidasının yalama olmuş o da itinayla giderilmiştir(bunu dürüstlük gereği söyledim,neyse onu söylemek gerekir) yani şuan kesinlikle herhangi bir sorunu yoktur.

Fiyat olarak ilk başta 120 lira düşündüm ancak maksat atıl duran bişeyin değerlenmesi 100 liradır

özellikleri:
1-Altimetre
2-Barometre(grafikseldir bu özelliği 5-6 saat öncesinde hava tahmini yapmanızı sağlar.)
3-Kronometre
4-Alarm
5-Otomatik aydınlatma
6-100 metre su geçirmez

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

satış yaptığım referanslarım
1-Reha bey(reha)
2-Mahmut bey(kasırga1)
3-Müfit bey(fix)
4-Serkan bey(serkan35)
5-Mustafa bey(dr_musty)

100_2703_resize.jpg

100_2698_resize.jpg

100_2700_resize.jpg

Etiketler
Ynt: Temiz kullanılmış protrek prt-20 doğa sporları saati (fiyat 90 lira oldu)

Değerli arkadaşlar,saatteki yalama olmuş plastik vida yeri büyük bir itinayla yapılmıştır şuan eski durumundan hiçbir farkı yoktur.

Pilini de biraz önce orjinal sıfır panasonic pil ile yenilettim yani 2 yıl filan pil sorunu olmayacak alan için bu da jestim olsun.

Ayrıca fiyat 90 lira olmuştur 3-4 güne kadar tatile gitmeyi düşünüyorum,bilgilerinize.Saygılar...

Ynt: Temiz kullanılmış protrek prt-20 doğa sporları saati (uygun fiyat)

Telefonla bilgi verdiğiniz için teşekkürler ...
güzel bir ürün olduğunada eminim. size iyi satışlar dilerim.

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Telefonla bilgi verdiğiniz için teşekkürler ...
güzel bir ürün olduğunada eminim. size iyi satışlar dilerim.
Ben teşekkür ederim Ertuğrul bey maksat atıl duran bişeyin değerlenmesi şuan bende bi tane kol bilgisayarı bi tane de g-shock olduğu için satıyorum alan kişi kesinlikle memnun kalacaktır.Saygılar

Değerli forum arkadaşlarım için fiyat 80 lira olmuştur,hiç olmazsa evde atıl duracağına işe yarasın,ayrıca en ufak sorun problem durumunda geri iade garantilidir.Saygılar...

80 lira olmuştur ihtiyacı olan kaçırmasın her türlü geri iade garantilidir.

Merhaba ,
Saatte termometre yok sanırım. Cihaz duruyor mu acaba ?

adventureman' Alıntı:
80 lira olmuştur ihtiyacı olan kaçırmasın her türlü geri iade garantilidir.

serdar bey bana özelden hesap numaranızı yazarsanız saati almak istiyorum. selamlar

Bende düşünüyorum bu modellerden ama sanırım bunda termometre yoktu.. sizin bilginiz var mı

Değerli arkadaşlar saat sabah erken saatte satılmıştır eğer başka saat satarsam inşallah onu alırsınız.Saygılar

byfreedom' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun o zaman ne diyelim :smiley::smiley::
Teşekkür ederim Barış Bey saatte termometre yoktu umarım siz de aradığınız gibi uygun fiyatlı bi saat bulursunuz.

adventureman' Alıntı:
Teşekkür ederim Barış Bey saatte termometre yoktu umarım siz de aradığınız gibi uygun fiyatlı bi saat bulursunuz.

Teşekkür ederim. Ben biraz daha bakınayım o zaman :smiley::smiley::

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,972
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler