Arama sonuçlarınız

1. motorize

150 ZAT ile Yeni Turlar

Ynt: 150 ZAT ile Yeni Turlar http://www.ressim.net"][/URL[/URL]] http://www.ressim.net"][/URL[/URL]] http://www.ressim.net"][/URL[/URL]]

2. motorize

150 ZAT ile Yeni Turlar

Ynt: 150 ZAT ile Yeni Turlar 17 gündür istanbuldaydım bugün ayrıldım istanbuldan bursa gemlikte çok yağmur nedeniyle konakladım,feribotta çektiğim resimleri paylaşıyorum,yağmur nedeniyle gemliğe kadar resim çekemedim.
  3. motorize

150 ZAT ile Yeni Turlar

Ynt: 150 ZAT ile Yeni Turlar

4. motorize

150 ZAT ile Yeni Turlar

5. motorize

150 ZAT ile Yeni Turlar

6. motorize

150 ZAT ile Yeni Turlar

Ynt: 150 ZAT ile Yeni Turlar marmarisin yukardan görünüşü turkchopper ve alev yatçılıktan fehmi abi çıkışa kadar yolcu etti sağolsun destekleri için sağolsun,işlerinde başarılar . turkchopper başkanı aliriza kardeşede marmaristeki yardımları için teşekkür ederim köyceğizden şahin...

7. motorize

150 ZAT ile Yeni Turlar

Ynt: 150 ZAT ile Yeni Turlar onu kimse halledemez ufukçum çünkü aparatları motora sığmıyor.
  8. motorize

150 ZAT ile Yeni Turlar

Ynt: 150 ZAT ile Yeni Turlar kuşadası balık halı üstü çay salonu çorbacı şahin abimle çaylanıyoz,ordaki herşey için kendisine teşekkürler ilhan yörükoplu kuşadasındaki ilgisive desteği için sağolsun göüşmek üzere ilhancım kuşadası honda bayiden murat usta yardımları için teşekkürler...
  9. motorize

150 ZAT ile Yeni Turlar

geziye başlarken önce motora emeği geçenleri: başta -deer_152(özgüre), ersi motordan mutlu kardeşime,marmaris turkchopperden değerli aliriza başkana,alev yatçılıktan fehmi abiye,ömer vatanoğluna,umut assubaya ayrıca turkchopper in değerli üyelerine,aydın motor ve bisikletten:ismail...

10. motorize

Iğdır'a Doğru

Ynt: Iğdır'a Doğru ığdırda dergah pastanesi dergah pastanesi sahiplerinden hakan kardeşime ığdırdaki yakınlığından ve misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ederim,ortağı zeki hocamın ve hakan kardeşimin desteklerini unutmam mümkün değil. beni ığdır dan alıp 500 km uzağa erzincana...

11. motorize

Iğdır'a Doğru

Ynt: Iğdır'a Doğru tamam ufuk dönüşte hallederiz yeterki sen iste.
  12. motorize

Iğdır'a Doğru

Ynt: Iğdır'a Doğru hayır bozbaş yemeği kaz eti ile yapılmıyor dana veya kuzu eti ile yapılıyo ve sadece etin kendi yağıyla,ayrıca bozbaş ığdıra ait bir yemektir.kaz eti ise karsa aittir bulgur ve prinç plavlarında tüketiyorlar.

13. motorize

Iğdır'a Doğru

Ynt: Iğdır'a Doğru ığdırdaki salon lokantası sahibi hacı musa abiye katkıları için teşekkürler. busabah alayda asker olan osman gürbüzü ziyaret ettim ama resim yasak olduğundan çekilemedik,bende arkasından arabayla giderken çekmeye çalıştım tabi kendisini yakalayamadım. işte ığdır şehir...
  14. motorize

Iğdır'a Doğru

Ynt: Iğdır'a Doğru ankaradan sonra kırıkkaleye yasin hocanın yanına bayramlaşmaya gittim,2.gün hastalanınca resim alamadık tam 1 hafta bu bahçe evinde hasta yattım 5 gün hiçbirşey yemedim,şimdi normale döndüm,cehennem bibiydi aynı günleri tekrar yaşamak istemem,ama daha önce geldiklerimde...
  15. motorize

Iğdır'a Doğru

Ynt: Iğdır'a Doğru evet ığdıra gidiyorum zaten yolüstünde uğradığım yerleri resimliyorum,bayramda dostlarıma uğradım onların kurban resimleri,hepsi okadar,salıdan sonra normal yol güzergah resimleri gelir.hepinize iyi bayramlar.

16. motorize

Iğdır'a Doğru

ığdıra giderken gemlikten başladım yola,bursadan inegöl yoluyla ankaray vardım,arefe günüden bir gün evvel sincanda oturan ömer arkadaşımın evinde misafir oldum ,ertesigünde arefe günüde karapürçekte olan başka bir arkadaşım olan haşim ustanın yanında misafir oldum. gemilkten çıkış bursa...
  17. motorize

ığdıra doğru

ığdıra giderken gemlikten başladım yola,bursadan inegöl yoluyla ankaray vardım,arefe günüden bir gün evvel sincanda oturan ömer arkadaşımın evinde misafir oldum ,ertesigünde arefe günüde karapürçekte olan başka bir arkadaşım olan haşim ustanın yanında misafir oldum. gemilkten çıkış bursa...
  18. motorize

2008 Araçsız Kış Gezileri

Ynt: 2008 Araçsız Kış Gezileri sinoptan direk çarşambaya geçtim orda servis arkadaşım ve evinde misafir olduğum ruhi arkadaşıma uğradım 2 gün dinlendin ordaki katkıları için ahmet ve ruhi arkadaşlarıma çok teşekkür ederim eksik olmasınlar 2 gün bitiminde...

19. motorize

Ynt: 2008 Araçsız Kış Gezileri sebahattin usta sinoptaki tek kokoreççi ellerine sağlık ustacım balıkta kokoreçte muhteşemdi
  20. motorize

Ynt: 2008 Araçsız Kış Gezileri yolculuk arasında asker uğrlamasınıda çıkaralım dedik izmirden selahattinin oğlu muhammet söğütü bileciğe uğurladık amca oğlu serksn ve isa vatanla sonrasında bursa merkezde cüneytin yanına misafir olduk ikramları için sağolsun kardeşim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,114
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.