Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Antalya Serbest Muhabbet Köşesi
tamam aslında buralarda keşfetmediğim yer yok ama yınelemekte fayda var hafızayı tazelemek adına :)))
29 ekimden sonra haberleşiriz:))
hayırlı ugurlu olsun:))))yenı arabanız ben kımseyı tanımıyorum burdan henuz organızasyonu planlarız bakalım gelen olursa ne ala :))
evet antalya siestası değilmi?
walla nasıl bir etkınlık yapalım bılmıyorum tanısma yemegı gıbı bır organızasyon olabılır yada bır brunch ne bılım..
Ynt: Gezenbilir Antalya Grubu
Ad - Soyad: Pınar Turhan
Doğum Tarihi ve Yeri:
Memleket:
Semt:
İlgi Alanı:
Not: Merhaba Antalya gurubu :) İstanbul'dan geldım. Bu grupta falıyet yok galiba? Olursa haber veriniz please :) Görüşmek üzere....
Ynt: 23 Kasımda Ata Biniyoruz...
dıyordum ki burda bir eksiklik var ınanın super bır fıkır bence ama destinasyonda onemlı tabi! kendı adıma cok mutlu olurum bu organızasyon olursa:)))