Arama sonuçlarınız

1. huzzamfasli

Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi merhaba rize gurubu ;bu yayla şenlikleri hangi tarihlerde yapılıyor bilgi verebilirmisiniz?

2. huzzamfasli

Antalya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Antalya Serbest Muhabbet Köşesi teşekkür ederim hoşbuldum :) aktiviteyi ayarlayınca haberdar ederiz forumdan :)
  3. huzzamfasli

Ynt: Antalya Serbest Muhabbet Köşesi tamam aslında buralarda keşfetmediğim yer yok ama yınelemekte fayda var hafızayı tazelemek adına :))) 29 ekimden sonra haberleşiriz:))

4. huzzamfasli

Ynt: Antalya Serbest Muhabbet Köşesi ozaman oncelıkle tarıh belırleyelım :)
  5. huzzamfasli

Ynt: Antalya Serbest Muhabbet Köşesi tamam neden olmasın :))

6. huzzamfasli

Ynt: Antalya Serbest Muhabbet Köşesi hayırlı ugurlu olsun:))))yenı arabanız ben kımseyı tanımıyorum burdan henuz organızasyonu planlarız bakalım gelen olursa ne ala :))

7. huzzamfasli

Ynt: Antalya Serbest Muhabbet Köşesi evet antalya siestası değilmi? walla nasıl bir etkınlık yapalım bılmıyorum tanısma yemegı gıbı bır organızasyon olabılır yada bır brunch ne bılım..
  8. huzzamfasli

Ynt: Antalya Serbest Muhabbet Köşesi hımm durum vahim yok ben kendi kendime söz verdim her fırsatta gideceğim boğaz havası almaya:)))
  9. huzzamfasli

Ynt: Antalya Serbest Muhabbet Köşesi siz bir işle iştigal değilsiniz sanırım hafta içi hafta sonu:))

10. huzzamfasli

Ynt: Antalya Serbest Muhabbet Köşesi ben burdan gıtmıstım tekrar dondum:)sine-i millet yani..ama ozluyorum ne yalan soylım simdiden:)

11. huzzamfasli

Ynt: Antalya Serbest Muhabbet Köşesi araç yok:)co pilotum ben:)
  12. huzzamfasli

Ynt: Antalya Serbest Muhabbet Köşesi bır etkınlık yok gıbı gorunuyor:))antalya uykuda sanırım:)))

13. huzzamfasli

Gezenbilir Antalya Grubu

Ynt: Gezenbilir Antalya Grubu Ad - Soyad: Pınar Turhan Doğum Tarihi ve Yeri: Memleket: Semt: İlgi Alanı: Not: Merhaba Antalya gurubu :) İstanbul'dan geldım. Bu grupta falıyet yok galiba? Olursa haber veriniz please :) Görüşmek üzere....
  14. huzzamfasli

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. hayırlı uğurlu olsun herkez adına:)
  15. huzzamfasli

Ahırkapı Hıdırellez Şenlikleri (5 Mayıs 2009)

Ynt: Ahırkapı Hıdırellez Şenlikleri (5 Mayıs 2009) 01- Koza Yardımcı (koza) 02- Mustafa Eraslan (Mezzy) 03- Hakan Sezer 04- Hakan Özkaya (Kasif) 05- Ufuk & Canan Sarnık 06- Berk Saraç (Berksito) 07- Esra Akeroğlu (eftaLYa ) 08- Pınar Karacar+1 09- Funda Erhan 10- Pınar Turhan

16. huzzamfasli

23 Kasımda Ata Biniyoruz...

Ynt: 23 Kasımda Ata Biniyoruz... benden baska heveslı yok mu burda?
  17. huzzamfasli

23 Kasımda Ata Biniyoruz...

Ynt: 23 Kasımda Ata Biniyoruz... dıyordum ki burda bir eksiklik var ınanın super bır fıkır bence ama destinasyonda onemlı tabi! kendı adıma cok mutlu olurum bu organızasyon olursa:)))
  18. huzzamfasli

3. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (12 Eylül 2008)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (12 Eylül 2008) Listenin Son Hali 01- Koza (Koza Yardımcı) 02- yol (Sedat Açıl) 03- Deep (Mert Kiğılı) 04- mavimor+1 (Mustafa/Emine Tekiner) 05- VitaEsMorte (Murat Can) 06- meydey (Şener) 07- pınarkaracar (Pınar Karaçar) 08- Bambina (Amina)...

19. huzzamfasli

Ulaşamadığımız Üyeler

Ynt: Ulaşamadığımız Üyeler iyi yapmışsın sedat bu konuda :)))merciiiii
  20. huzzamfasli

Sitemiz Hayırlı Olsun

Ynt: Sitemiz Hayırlı Olsun EEE DOGUMGUNUMUZ KUTLU OLSUN MUSTAFA BEY :))GEZENBİLEREKTEN:))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri