Arama sonuçlarınız

1. R

DEFENDER DERBRİAJ ÜST MERKEZİ

Ynt: DEFENDER DERBRİAJ ÜST MERKEZİ Benim aracım da debriyaj pedalından içeri yağ kaçırıyor debriyaj merkezini değiştirdiğim halde.İnşallah buradan makul bir çözüm çıkar.

2. R

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Bir defender sahibi olarak tamamen aynı fikirdeyim, sahibinden.com'da 250 tane defender ilanı var.Bunların içinde mutlaka fırsat araçları vardır(tabi fiyatı şişirme olanlar çoğunlukta).Ben derli toplu bir araç almama rağmen, sanayiyle bu kadar...
  3. R

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Maalesef araç satılmış, gerçi daha önce de satılmıştı ama ihaleyi alan kişi almaktan vazgeçmişti, yine böyle bişey olursa haber veririm.

4. R

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Yarin resimlerini cekip eklemeye calisirim.
  5. R

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Merhaba, Daha önce bahsedildi mi bilmiyorum ama Rize Özel İdaresi'nde 91 düz dizel Defeneder var, ihale edilecek.Daha önce ihale edildi ilgilenen olmadı, sanırım 7000 lira gibi bir fiyattan gider.Araç yürür durumda, diğer ihale edilen araçların...

6. R

DEFENDER 110 A KAÇ AMPERLİK AKÜ GEREKİR??

Ynt: DEFENDER 110 A KAÇ AMPERLİK AKÜ GEREKİR?? Kızdırma bujilerini kontrol ettirin bence, bende de aynı sıkıntı vardı ama kızdırma bujilerini değiştirdikten sonra sorun kalmadı.

7. R

Land Rover Defender katalog

Ynt: Land Rover Defender katalog Teşekkürler, çok faydalı oldu.
  8. R

Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor

Ynt: Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor Aracım 91 model düz dizel defender , Günlük 10 km işe gidiş ve geliş(her çalıştırmada 2-3 dk ısıtmak için rolantide çalıştırıyorum ve motor tam olarak ısınamadan gideceğim yere varıyorum) olarak 100 km'de 16,5 lt yakıyor; uzun yolda 80-90 km(hız...
  9. R

110 Dizel Defender Alacağım Yardım Gerek

Ynt: 110 Dizel Defender Alacağım Yardım Gerek Merhaba, Araçta hidrolik direksiyon yok.

10. R

110 Dizel Defender Alacağım Yardım Gerek

Ynt: 110 Dizel Defender Alacağım Yardım Gerek Bu araba benim :) ,( Barış Suyabatmaz arkadaşımızın da eski aracı ) , yolda bırakmaz, oldukça iyi kondisyondadır, her türlü sorunuz için beni arayabilirsiniz. Alptekin Hacısalihoğlu 0532 2784041

11. R

Forester Sorunlarıma Çözümü Bilen Var mı?

Ynt: Forester Sorunlarıma Çözümü Bilen Var mı? Sorununuza çözüm olacak bir önerim yok ama parça uyumluluğu için,Wikipedia'ya göre Forester'lar impreza tabanlı araçlar.Yani mantıken bu durumda bir çok parçasının(özellikle motor ve yürür aksam olarak) impreza ile uyumlu olması gerekir.
  12. R

Defender 110 mu ? - Jeep Grand Cherokee mi ?

Ynt: Defender 110 mu ? - Jeep Grand Cherokee mi ? ;D

13. R

Düz dizel ısıtma bujisi!

Ynt: Düz dizel ısıtma bujisi! Sonuç olarak kızdırma bujilerim series 3'ün bujileriymiş, ve dün siparişini verdim Erkinoto'ya(bir çok land parçacısının stoğunda yok ve temininde de yardımcı olmuyorlar).Tanesi 22.5 tl .Rize sanayide Bosch Servisi'nde de arkadaş yardımcı olmaya çalışmıştı ama...
  14. R

Düz dizel ısıtma bujisi!

Ynt: Düz dizel ısıtma bujisi!
  15. R

Düz dizel ısıtma bujisi!

Ynt: Düz dizel ısıtma bujisi! Kısa veya uzun olması mesele değil de daha kalın olduğu için uymuyor.

16. R

Düz dizel ısıtma bujisi!

Ynt: Düz dizel ısıtma bujisi! Tavsiye için sağolun, araştırıyorum.
  17. R

Düz dizel ısıtma bujisi!

Ynt: Düz dizel ısıtma bujisi! Bence de yanlış parça gönderme olasılıkları yok.Bahsettiğim iki buji arasındaki farklılıklar deformasyon toleranslarında değil, ciddi boyut farklılıkları var.Biraz daha araştırmaya devam edince bu bujilerin series 3'teki ısıtma bujilerine benzediğini...
  18. R

Düz dizel ısıtma bujisi!

Ynt: Düz dizel ısıtma bujisi! Olabilir tabi; ama ustamın söylediğine göre 4 bujiden 2 tanesi çalışıyor.Orjinali yerine takılma ihtimali de pek yok çünkü kalınlıkları falan tamamen farklı, yani bir şekilde buji yatakları da değişik.Daha önce bir tadilat yapıldı sanırım ama nasıl yapıldı nedir...

19. R

Düz dizel ısıtma bujisi!

Merhaba, 91 model düz dizel defender aracımın sabahları zor çalışması üzerine yaptırdığım kontrolde ısıtma bujileri sorunlu çıktı.Bunun üzerine Kayalar'dan champion marka ch63 kodlu ısıtma bujisi aldım(kayaların, düz dizelin orjinal ısıtma bujisinin bu olduğu konusunda şüphesi yok).Fakat...
  20. R

Full Offroad Donanımlı Defender 110 TD

Ynt: Full Offroad Donanımlı Defender 110 TD Çok güzel bir Defender gerçekten de, arada bir girip resimlerine bakıyorum :) , hayırlı satışlar Taha.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri