Arama sonuçlarınız

1. citoo

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V tekrar merhaba kasko bugün 22.000 teklif etti ve kabul ettim. kasko poliçede 24.750 araç bedeli gözüküyordu piyasa araştırması yapıp teklif sunuyorlar. geriye parayı almak kaldı birde araç tabii . eğer hrv sini satmak isteyen olursa düşünebilirim :)) herkeze kazasız belasız...

2. citoo

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V öncelikle bilgiler için teşekkürler. benim kaskomda aracı ben kullanmazsam yani başkası kaza yaparsa % 17 muafiyet var. onu kaskoyu yaparken ben istemiştim prim uygun olsun diye . fakat başıma gelenlerden sonra bir sonraki kaskomu kesinlikle full yaparım muafiyet koydurmam...
  3. citoo

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V teşekkürler muafiyeti bilmiyorum biliyorsanız açarmısınız biraz merak ettim.

4. citoo

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V arkadaşlar 10 gün önce bir kaza yaptık. aracı eşim kullanıyordu karşı taraf suçluydu . araç honda efe serviste bekliyor. exper gördü ve hasar listesi beklemeye alındı. ve liste geldi 20.000 parça işçilik hariç :( araçta eşim ben ve 5 yaşında kızım vardı. bize birşey olmadan...
  5. citoo

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V ben hrv mi 6 ay önce aldım. çok keyifli bir honda ve saat gibi çalışıyor maşallah... benim yakıt tan başka bir sıkıntım yok açıkçası... lpg li alınabilir veya taktırılabilir.elbette simit tüp olması haliyle. herkeze tavsiye ederim kullanan biri olarak. vede alacak arkadaşlar...

6. citoo

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V slm tüp konusunda haklısınız hrv için vazgeçilmez olmuştur bence... bende 2 ay oldu hrv mi alalı benzinle olcak gibi değil :( . sizin şu arkadan gelen ses bende de var bir uğultu şeklinde . bende tahmin etmiştim defrensiyal olduğunu. servis zamanı gösterirdim diyordum...

7. citoo

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V Merhaba. ben de 2 ay oldu aracı alalı tüm bakımları honda yetkili serviste yapılan ve şanzıman yağı vs. orjinaliyle ve vaktinde değişmiş bir araç... aynı olay benim araçtada var bir arıza olduğundan değil diye tahmin ediyorum. bence araç soğuk ken yapıyor. çünkü ilk aldığım...
  8. citoo

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. söylediğiniz kusurlara bakılırsa bence kasko aracılığı ile yaptırın derim. hasarsızlığı bozmak sizin yaptırmanızdan daha karlı olacaktır diye düşünüyorum. hasarsızlığı bozmamak için ucuz bir yaptırıma gidersiniz belki ama parçalar özellikle...
  9. citoo

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V ben ankara honda efe nin 2.el arabalarına bakmaya gittiğimde hayal kırıklığına uğradım açıkçası. 2. el hondayıda servisten alayım diye bir düşüncem vardı malesef düşündüğüm gibi olmadı. o kadar aracın içinde 3-5 araç vardı onlarda bakımsız daha satan adamın içtiği sigaranın...

10. citoo

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V bence hrv düşünmeniz çok güzel hrv olmasa bile ne olursa olsun bir honda' da karar kılın derim. ben hrv 'mi yaklaşık 5 hafta oldu alalı ve hala doyamadım. :) ... gerçekten düşünüyorsanız murat beyin verdiği bilgileri tam olarak değerlendirmenizde fayda var bende onun...

11. citoo

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V teşekkürler murat bey verdiğiniz bilgiler için gerçekten güzel şeyler paylaşmışsınız. bir çok forum da yorumlar okudum bu sayfayı bulduğum zaman evet dedim benim bulunmam gereken portal burası ve hemen üye oldum sisteme. tekrar görüşmek üzere aslında sunroof la ilgili bir...
  12. citoo

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V aslında fena olmaz tabi tamamen açılması iyi olur fakat bunun için nasıl bir işlem gerekir bilmiyorum... henüz yeni aldığım için sıra otaraflarını düşünmeye gelmedi :) benim acilen yakıt sorununu çözmem gerekiyor. sizinkide herhalde benzinli...

13. citoo

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V merhabalar yorumlarınızı birkaçgündür okuyup hrv hakkında daha çok bilgi sahibi olmaya çalışıyorum. ben 1 ay kadar önce 2003 mod. bir hrv aldım sonunda... 5 yıl boyunca 95 mod. bir civic kullandım ve honda'nın vazgeçilmez bir araç olduğunu ozaman anladım. geçensene bu zamanlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri