Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması Fotoğraflar (5-Aralık-2010)
birazda benden foto gelsin acemiyim resim ekleme konusunda düzenleme yapıyorum fotolarda sıra sisteminde
Ynt: Gezenbilir Geleneksel Suzuki Buluşması (05 Aralık 2010)
geri sayım başladı, kısmetse 21 saat sonra görcez yagmurmu yagar yolda kalan mı olur,
bence önemli olan o atmosferi yaşayıp birlikte vakit geçirmek, ustalarımın elinden semaverde çay içmek bana yeter..... güzel geçecek güzel...
hak veriyorum bende linki zor bulmuştum boyle bi organizasyonun oldugundan haberim olmasına ragmen zor buldum . haberi olmayanların linki gorme ihtimali çok düşük bencede
yoksam yoksam ahmet abi ve hasan abinin düzenledigi...
güzel vakit geçireceğiz ve çamurlaa doyasıya oynıyacağız inşallah .
organizasyonun hazırlık aşamalarıyla ilgilenen arkadaşları kutlarım. pazar günü görüşmek üzere...
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)
bu güzel gezide emegi geçen başta ahmet ve hasan abinin ve katılan tüm arkadaşların ellerine arabalarına saglık. ALLAH iniş takımlarınıza, göl içinde bıcı bıcı yapmanızı kumlarda çocuklar gibi oynamanızı , deniz...