CJ 7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TARB Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,357

TARB

1979 CJ7 GOLDEN EAGLE
CJ 7 1979 J9A93EAXXXXXX

L1040974.jpg

L1040982.jpg

Etiketler

Ynt: CJ 7

Gezenbilir CJ leri konu başlığının 40 . sayfasında kısabir açıklama yapmıştım...........

şimdi arşive gidip okuyup tekrar bu resimlere bakmaya devam mı ediyoruz nasıl bi yöntem izliyoruz
şaka tabii şaka

ama altına bi açıklama yapmanız daha iyi olurdu böle sadece resimlerin bi anlamı yok iyi günler

Jeep CJ 7 1979 golden eagle ..4.2..GM TH 400 Automatic Transmission..Quadra-Trac - Full-Time 4-Wheel Drive Transfer Case....9P Bordeaux Metallic...Moon Roof......AM/FM Stereo Radio...CJ Models Air Conditioner.....vs...

şaka için değil mükerrer olmasın istemiştim.......çok uzak değildi 2-3 tık yeterdi.....

o konuyu okuyanlar olmayabilir, bu konu başlıgı size özel, açıklama olmayınca merak uyandırıyor,aracınız orjinal duruyor güle güle kullanın

TARB' Alıntı:
Jeep CJ 7 1979 golden eagle ..4.2..GM TH 400 Automatic Transmission..Quadra-Trac - Full-Time 4-Wheel Drive Transfer Case....9P Bordeaux Metallic...Moon Roof......AM/FM Stereo Radio...CJ Models Air Conditioner.....vs...

şaka için değil mükerrer olmasın istemiştim.......çok uzak değildi 2-3 tık yeterdi.....

doğrusun haklısınız 2-3 tık ilerde olabilir ben işin şaka kısmından baktım alınmayın,arkadaşımızın dediği gibi konu size özel olmuştur onun için özelliklerinide altına yazmada yarar vardır i
konu pek dağılmasın iyi günler

Bazı yanlışlıklarımı yeni üye olmama bağlayın lütfen ,bazı şekillerin konuyla doğru orantılı olup olmadığınıda anlayamıyorum

allthingsjeep_2074_64346206.jpg

jeepad2.jpg

yanılmıyorsam j200 olması lazım sizde onunda resmini eklerseniz iyi bir arşiv olur arkadaşlara :smiley:)

Şu CJ 7 nin bazı resimlerinide ekledikten sonra orjinal CJ 7 sorununa bir açıklık getirmiş olacağımı düşünüyorum...inceliğinize ve nüktedanlığınıza tşk......J 20 yede sıra gelecek...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60276.0

bu araçla ilgili diğer resimleri bu link de görmebilirsiniz

Yönlendirme için teşekkür ederim...Bundan altı ay önce bir akrabasını buldum ve aldım şanslıyım..1985 JEEP J 20 , düz 6 258 , T 18 A cadde, NP 208 arazi, ön 44 , arka 60, biraz yorgundu iyileştireceğim . sevgiler.

big_19920432hd0.jpg

Torunu olsa gerek ...süper..çıkarsa ve Türkiye'ye gelirse co-pilot koltuğunda da olsa binmek nasip olsun bana derim.........CJ 7 konusu altında kullandım ama kusura bakmayın lütfen...

NuKaiser_12.jpg

6a00d83451b3c669e201347fa93a9d970c-800wi.jpg

6a00d83451b3c669e20133ec795b64970b-800wi.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,784
Kaydolan Son Üyemiz
techniclight

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.