Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: pajero alıp aranıza katılmak istiyorum
bende uzun kasa 93 2,6 glx var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-sahibinden-63757229/detay/
Ynt: Merhaba bu araç için yardım
arkadaşım o araç benim.motor yürüyeninde bir sıkıntı yok.memnunum.km orjinal.tüm ağır bakımları yapıldı.arkadaşın dediği gibi atik değil 2200 kg kasa var ama çıkmam dediği yerde yok.araç kullanılmıyor şu an.rusyaya gidecem için satıyorum
Ynt: Sizin Pajero' nuz Ne Kadar Yakıt Tüketiyor ?
Selam arkadaşlar.kONUYA BİRAZ YABANCIYIM AMA BENDE 2.6 BENZİNLİ SUV KASA PAJERO VAR.93 MODEL.ORTALAMA UZUN YOLDA TÜP LE 300 KURUŞ CİVARINDA YAKIYOR.ÜZERİNDEKİ LASTİKLER KOMHO 16.5 JANT GENİŞ TABAN DÖRT MEVSİM LASTİKLERİ VAR.AYRICA GAZ VE...
Ynt: 1993 Model Suv Kasa Pajerom
beni aracı modeli 1993 suv kasa, ticari adı V32 WNHL ARAÇ SINIFI M1G görünüyor.silindir hacmi 2555 güç 73 kw.ya bunun gerçek modeli nedir.GLS ,GLX,
Mİ
ÜZERİNE SUNROF VAR
ANLAYAMADIM YARDIMCI OLURMUSUUZ
Ynt: 1993 Model Suv Kasa Pajerom
aracım lpg takılı,özellikle rampada inanlımaz bir çekiş problemi yaşıyorum.Bu durum benzine aldığım zamanda geçerli.Ayrıca arac 110 hızı geçmiyor normal yolda.Bana karbüratörün 2.kelebeğinde uzun süre açılmamasından dolayı problem var diyorlar. Bu gerçekten...
1993 suv kasa pajerom
yaklaşık 15 gün önce bir araç aldım.Tatile çıktım ve çok büyük bir kaza geçirdim .Ölümden ailecek döndük.Daha sonra yola devam ederken araba arka sağ teker aks kesti.Araçtan çok soğudum.Onu yaptırdım sağ arka teker resmen yarıldı.Başıma gelmedik kalmadı.Çok istekli olarak...
Selam arkadaşlar,
Ben Arif.Öncelikle Mitsubishi bu model ile fazla bir bilgim yok.Fakat doğaya ve avcılıga karşı büyük bir ilgim var.Affınıza sığınarak15000 tl ye kadar bir arazi aracı almaya karar verdim.Konfor açısından orta düzeyde ve işlevsel olarak yakıt tüketimi ve arzi koşullarına uygun...