Merhaba bu araç için yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alkan29 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,914

Etiketler
Ynt: Merhaba bu araç için yardım

Sevgili alkan bu araç kimdedir nedir bilmem ama bu sitede kimse bu araç hakkında sana olumsuz bilgi veremez malum bu site üyelerinin birine ait olabilir bu araç..Ama sana Pajero hakkında bildiklerimi aktarayım.Öncelikle bu aracı hangi amaç için kullanacağın önemli eğer ben offroad yapıcam amacım bu diyorsan 2.5 pajero heleki 4 kapı seni çok fazla memnun etmez nedeni ise bu araçlarda arka %100 diff kilit bulunmaz bazı 3.0 ve 3.5 lerde çıkar.4 kapı uzun şase araç ağırdır ve 4 silindirli bu motor offroad kullanımında çokta memnun edici değildir birde büyük lastik takayım filan dersen 3.0 ve 3.5 kısa şaselerle kıyas bile kabul edilemez.Kısacası offroad kullanımı için tabiki hafif offroad hariç bu araç pekte uygun değildir.Ama ben ava gideceğim ailemle pikniklere gideceğim kamp atacağım bazende yoldan çıkıp biraz heyacan yaşayacağım diyorsan bence yeterlidir.Genel olarak Pajerolar çok kemikli araçlardır kolay kolay kırılmaz ve bozulmaz yada ben bozamadım kıramadım diyeyim ama bozulur yada kırılırsa parça bulma işin biraz zor ve pahalı olabilir kesinlikle bulamazsın demiyorum ama biraz zorlanırsın.Benim 3.0 pajeronun rolanti valfi bozulmuştu Türkiye'de bulamadım ebay dan buldum Amerikadan getirttim.Kesinlikle aracı alırken motoruna ve yürüyen aksamına çok iyi baktırmanı tavsiye ederim aklına takılan sorular olursa çekinmeden sorabilirsin

Ynt: Merhaba bu araç için yardım

arkadaşım o araç benim.motor yürüyeninde bir sıkıntı yok.memnunum.km orjinal.tüm ağır bakımları yapıldı.arkadaşın dediği gibi atik değil 2200 kg kasa var ama çıkmam dediği yerde yok.araç kullanılmıyor şu an.rusyaya gidecem için satıyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.