Ynt: Merhaba bu araç için yardım
Sevgili alkan bu araç kimdedir nedir bilmem ama bu sitede kimse bu araç hakkında sana olumsuz bilgi veremez malum bu site üyelerinin birine ait olabilir bu araç..Ama sana Pajero hakkında bildiklerimi aktarayım.Öncelikle bu aracı hangi amaç için kullanacağın önemli eğer ben offroad yapıcam amacım bu diyorsan 2.5 pajero heleki 4 kapı seni çok fazla memnun etmez nedeni ise bu araçlarda arka %100 diff kilit bulunmaz bazı 3.0 ve 3.5 lerde çıkar.4 kapı uzun şase araç ağırdır ve 4 silindirli bu motor offroad kullanımında çokta memnun edici değildir birde büyük lastik takayım filan dersen 3.0 ve 3.5 kısa şaselerle kıyas bile kabul edilemez.Kısacası offroad kullanımı için tabiki hafif offroad hariç bu araç pekte uygun değildir.Ama ben ava gideceğim ailemle pikniklere gideceğim kamp atacağım bazende yoldan çıkıp biraz heyacan yaşayacağım diyorsan bence yeterlidir.Genel olarak Pajerolar çok kemikli araçlardır kolay kolay kırılmaz ve bozulmaz yada ben bozamadım kıramadım diyeyim ama bozulur yada kırılırsa parça bulma işin biraz zor ve pahalı olabilir kesinlikle bulamazsın demiyorum ama biraz zorlanırsın.Benim 3.0 pajeronun rolanti valfi bozulmuştu Türkiye'de bulamadım ebay dan buldum Amerikadan getirttim.Kesinlikle aracı alırken motoruna ve yürüyen aksamına çok iyi baktırmanı tavsiye ederim aklına takılan sorular olursa çekinmeden sorabilirsin