Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı
Sayın Derinlik Sarhoşluğu,
Geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim.
Saygılarımla Meftun Çanga
Sayın Derinlik Sarhoşluğu,
İlginize çok teşekkür ederim. Ancak bugün internete girebiliyorum zira o da çok kısıtlı olacak zira 8 Ekim de acil ve zorunlu bir ameliyat olmam gerekti. Bu yüzden siteye giremedim. Tekrar çok...
Sayın Kenan Dolapçıoğlu;
(Şunları da eklemeliyim. Cihaz içerdiği normal navigasyon programı ile (İgo primo8) çok başarılı bir şekilde sesli yol tarifi yaparak adres buluyor. İçerdiği ayrı bir programla (Sas planet) daha...
Ynt: Navigasyon ekranında Google Haritasını Gerçek Görüntülerini Kullanan program
Sayın Derinlik Sarhoşu,
Tamam o zaman 1. soru şöyle daha anlamlı olacak. (usb gps+laptop+sasplanet) Kombinasyonu ile yurt içi tamam ama acaba yurt dışında da navigasyon yapabilecekmiyiz. Yani 2. soru ise bu...
Ynt: Navigasyon ekranında Google Haritasını Gerçek Görüntülerini Kullanan program
Sayın Derinlik Sarhoşu;
Umarım bu hitap yakışıksız olmamıştır zira isminizi bilmiyorum.
Ben aslında içinde IGO Yazılımı olan 3,5" Navking navigasyon cihazından faydalanarak gerek yurt içinde gerekse yurt dışında...
Sayın Paskalaki,
Ben de (laptop için USB GPS Alıcı + laptop) donanımı ile bı işi yapabilirmiyim. Bu konuda acemiyim. Biraz daha detaylı bilgi verebilirmisiniz. Teşekkürler Meftun Çanga
Sayın Kenan Dolapçıoğlu;
Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Bilgisayara takılan GPS alıcıları ile rota izlemek daha önce çizdiğimiz rotayı takip edebilmek olağanüstü güzel bir şey. Ben bir karavan kullanıcısı...
Ynt: Evimi Satıp Karavanda Sürekli Yaşama Düşünceme Neden Sürekli Muhalefet Ediliyor?
SAYIN KARAGÖZLER;
Bu kararınızdan ötürü sizi kutlarım. Biz de su anda ailece karavanla gerek yurt içinde gerekse yurt dışında şimdilik gezen; ayrıca ilkokul 2. sınıfa giden bir kızımız var ama ilerde evimizi...
Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale
SAYIN ABDI UCAR (DALGIC ) ,
ROTANIZ COK GUZEL. UMARIM BOL ZEYTINLI, YESILLIKLI, BOL GUNESLI, GONLUNUZE GORE DUBLE BIR GEZI DILERIM.
GORDUKLERINIZI RESIMLERLERLE BIZIMLE PAYLASIRSANIZ MUTLU...
Ynt: Batı Karadeniz Gezisi ( 20-27 Mart 2009)
Sayın Oguz Sevim,
HDR fotograflarla suslediginiz anlatiminiz, Gezinizi daha bir imrenilesi yapmis. Paylastiginiz icin cok tesekkurler emeginize saglik.
Meftun Çanga