Arama sonuçlarınız

1. S

Defender Almak Istiyorum

Hayırlı olsun darısı başıma

2. S

Defender Almak Istiyorum

bende 5 kapı dizel motor almak istiyorum ihale açılmasını bekliyorum eğer kaportacı ve motorcu tanıdığınız varsa o paraya ihale yolu ile bir araç alıp toplarsınız
  3. S

Yakın Zamanda Land Ihalesi Var Mı

Merhaba benim sormak istediğim konu başlığından anlaşılacağı üzere yakın zaman içerisinde yapılacak defender ihalesinin olup olmadığı malum piyasadaki en ucuz dizel 5 kapılar 20 liradan başlıyor Amacım ihale üzerinden en uygun fiyata mâl edip şasi den başlayarak aracı sıfırdan toplamak. Bunun...

4. S

Defender 110 Hidrolik Direksiyon Seti Arıyorum

Eğer Bulamazsanız As 250 nin Hidrolik Direksiyonu uyuyor diye duymuştum
  5. S

Tavan Üstü Sepetler İçin File Ağ Örtü (el Yapımı)

Ynt: Tavan Üstü Sepetler İçin File Ağ Örtü (el Yapımı) 50 tl ye bırakırım Polyester ip kullandım dediğim gibi hobi amacıyla yaptım sadece bir adet var paracod ip koyu renk bulursam siyah veya haki gibi yapabilirim fiyatına bisey diyemem bilmiyorum yakın çekim olarak bir resim yukledim

6. S

Tavan Üstü Sepetler İçin File Ağ Örtü (el Yapımı)

hobi amacıyla yapmış olduğum tavan üstünde bulunan sepet bagajların üzerini örtmek için kullanılabilecek file ağ örtüsü 21x24 gözlü herbir göz aralığı 8-9 cm civarında yani açıldığında ortalama 1.70x2,20 cm den fazla bir alanı rahatlıkla kaplayabilir makine örgüsü değildir elde ördüm şimdilik...

7. S

Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım

Ynt: Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım aracınızı bulmuşunuz geçmiş olsun vede gözünüz aydın aracınız çalındığında veya kaybolduğunda yerini bulmak için avea kim nerede servisine üyeliği yapılmış avea hatlı şarjı uzun giden veya kullanmadığınız bir cep telefonunu aracınıza kolayca...
  8. S

Niva Mı Defender Mı

Ynt: Niva Mı Defender Mı lada niva ile başla derim zira aşağı yukarı yapı itibaıyle aynı sisteme sahip ikiside sürekli dört çeker ikisinde de kilit var vs..
  9. S

Defender 110 İçin Hangi Motoru Koysak Ne Kadar Maliyet Tutar ?

Ynt: Defender 110 İçin Hangi Motoru Koysak Ne Kadar Maliyet Tutar ? .

10. S

Askeri Telsiz Anteni Aranıyor

Ynt: Askeri Telsiz Anteni Aranıyor Allah yardımcınız olsun zira dediğiniz anten baya baya pahalı bişey

11. S

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı hemen bildiğim kadarıyla cevaplıyayım ağırlığı 3500 kg a kadar araçlar B sınıfı 3501 kg ve üzeri E ve D sınıfı ehliyet gereklidir. bana sorarsan evet bence B sınıfı ehliyet yeterlidir
  12. S

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? benimde başıma buna yakın bir olay geldi bir gün bir arazideyim gece vakti dolunay var arazi dediğim yer büyük bir düzlük tek tük ağaçlar var araçtan inip arazide geziyorum maksat biraz hava alayım dedim araçtan yaklaşık 300- 400 metre uzaklaştım ki baya bi...

13. S

Ffrontera sport motor numarası ruhsattan tamamen farklı tüvde sorun olur mu?

Ynt: Ffrontera sport motor numarası ruhsattan tamamen farklı tüvde sorun olur mu? kesinlikle olur düzeltmek içinde işiniz baya uzun
  14. S

Bu da Benim Nivam (reis28)

Ynt: Bu da Benim Nivam (reis28) kolay gelsin ustam dereceli egzantirik kullandıktan sonra motor kaç beygire yükselecek
  15. S

29-30 Ocak Kıranyurt yaylası Kamplı Kar gezisi

Ynt: 29-30 Ocak Kıranyurt yaylası Kamplı Kar gezisi çok güzel bir gezi olmuş

16. S

Unimog Deneme

Ynt: Unimog Deneme güzel resimler aracınız hayırlı olsun
  17. S

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
  18. S

2. Dünya Savaşı Motosikletleri

Ynt: 2. Dünya Savaşı Motosikletleri çoook güzel resimler emeğine sağlık teşekkürler

19. S

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Kimse Yook muuu
  20. S

Nivanın sudan geçiş yüksekliği nedir?

Ynt: Nivanın sudan geçiş yüksekliği nedir? Wd 40 nedir ne işe yarar?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.