Arama sonuçlarınız

1. ilaydaTOMBAZ

Paraşüt Eğitimi

Ynt: Paraşüt Eğitimi BAŞLANGIÇ KURSLARI (THK TÜRK KUŞU) 16 yaşından gün almış, istekli ve sağlıklı her Türk vatandaşı, İnönü Hava Eğitim Merkezinde ücretsiz olarak açılan paraşüt başlangıç kurslarına katılabilir. Paraşüt başlangıç kursu eğitimleri Türkkuşu Genel Müdürlüğü Paraşüt...

2. ilaydaTOMBAZ

Çabucak Orman İçi Kampı

Bu bölümde sizlere Çubucak Orman İçi Çadırlı ve Karavanlı kamp yerinden tanıtım yapmaya çalışarak, kampın çeşitli açılardan çekilmiş fotoğraflarınıda sunmaya çalışayım. Burasını bilenlenler mutlaka vardır ama bilmeyen arkadaşlarda bilgi sahibi olsun istedim. Çubucak, Marmaris_Dtça karayolunun...
  3. ilaydaTOMBAZ

Karavanlı Gezilerimizden...

Ynt: Karavanlı Gezilerimizden... Yavuz abi ve Ülker yenge, ikinci gezi konunuzda birincisi kadar güzel ve öğretici ve eğitici olacaktır.Çektiğiniz fotoğraflarla anlatmak istediğiniz yerleri sanki gezmiş gibi oldum ellerinize ve kaleminize sağlık.

4. ilaydaTOMBAZ

Muğla Kamp Alanları

Ynt: Muğla Kamp Alanları Boncuk Koyu sedir adası yolundan devam ederek 7-8 km ileride küçük bir koydur. Bu Koyda son yıllarda kum köpek balıklarının üreme alanı olarak belli bir bölüm tel çitlerle çevrilip koruma altına alınmıştır. Koy kişi tapusunda ve kullanımında olup, motel, karavan park ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri