Arama sonuçlarınız

1. 2.mahmut

Land Cruıser Prado Arıyorum !

Ynt: Land Cruıser Prado Arıyorum ! tekrar merhabalar bende kendimce araştırdım, her ne kadar LR nin dış görüntüsüne hayran olsam da , mantık LC Prado ya yöneltti beni,,ilk TOYOTA aracım oldu .... 2006 dizel ilk elden bir tanıdıkdan yorgun olmayan bir PRADO aldım. ilk izlenimim kullandığım ML ye...

2. 2.mahmut

Ynt: Land Cruıser Prado Arıyorum ! cem bey tesekkur ederim bende defender var 120 lik turbo ford puma motorlu , arac tamamen mekanik olduğu için herhangi bir yerde herhangibir usta söker takar yapabilir , bu buyuk kolaylık , ve parçası bedava off-road ve gezi için ideal , ama kaşılığında sıfır...
  3. 2.mahmut

Ynt: Land Cruıser Prado Arıyorum ! tekrar merhaba cevabınız için tesekur ederim o zaman bende esprili devam edeyim. LR ciler sunu der , amerikanlar ve toyotalar olmasa LR lerin winçleri pas tutarmış :):):) LR yi sadece off road için tutacağim , ama binek yerine bir Prado düşünüyorum altı yuksek...

4. 2.mahmut

Ynt: Land Cruıser Prado Arıyorum ! hayırlı olsun 5 yıldır LR kullanıorum ve bir prado almak istiyorum aracınızın şanzıman yakıt ve sizi memnun eden yada üzen durumlarını paylaşırsanız sevinirim tesekkurler
  5. 2.mahmut

Prodo Yardım Ve Tavsiye

Ynt: Prodo Yardım Ve Tavsiye takip

6. 2.mahmut

LAND ROVER ŞASE NOSU ANLAMI

Ynt: LAND ROVER ŞASE NOSU ANLAMI merhaba ben hep merak etmışimdir gercekten tesekkurler...

7. 2.mahmut

Defender Düz Dizel İçin Lastik Seçimi

Ynt: Defender Düz Dizel İçin Lastik Seçimi konu ne kadar guncel ama bende de 7.50 16 petlaslar vardı , deseni arazi için fena değildi ama ben onları satıp 0nce nexen roadian 235x85x16 kullandım şimdi de federal couragıa kullanıorum çok memnunum , ses sıkıntısı yok frenlemede sorunyok aracımı...
  8. 2.mahmut

DEFENDER ARKA KRANK KEÇESİ İÇİN ACİL YARDIM

Ynt: DEFENDER ARKA KRANK KEÇESİ İÇİN ACİL YARDIM merhaba aynı problem bende de var idi istanbul kayalar otodan hatırladığım kadarı ile direk rafında 20 TL civarı değeri olan bir keçe verdiler değiştik ve düzeldi , ama motor indir kaldır bu işlerle uraştık hazır sökülü iken debriyaj da...
  9. 2.mahmut

Land Rover DC100 defenderin yerini alırmı

Ynt: Land Rover DC100 defenderin yerini alırmı

10. 2.mahmut

Land Rover DC100 defenderin yerini alırmı

Ynt: Land Rover DC100 defenderin yerini alırmı bu yeni araçlar güzel cip olmıuş ama benim arabam cip değil gerçek bir LR DEFENDER ...... ruh meselesi yani.... teknoloji aerodinamikk çok ama 65 senelik ruh nerde yaaa ????? arada vitesten atan, otomatik camı kapısı olmayan kliması vs...

11. 2.mahmut

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? ya deniz ortama biraz rekabet getireyim şu logodaki jeep in yanına bide LR koy bari bence hoş olur :):):):):):):)::
  12. 2.mahmut

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? 1 evedilaz cj 6 b.çekmece 2 bull cj 7 l200 mimaroba 3 wranlercem 2.5 yeşilköy 4 arvin suziki bayrampaşa 5...

13. 2.mahmut

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? deniz harika olmuşş harikaaa...
  14. 2.mahmut

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkese merhaba ve iyi haftalar
  15. 2.mahmut

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? takip... herkese selam

16. 2.mahmut

İSOFF CHALLENGE 3. AYAĞI GÖRSELLERİ

Ynt: İSOFF CHALLENGE 3. AYAĞI GÖRSELLERİ takip... hasan abi saolasın..
  17. 2.mahmut

Off-Road Aracı Ama Hangisi?

Ynt: Off-Road Aracı Ama Hangisi? merhaba konu açılalı çok vakit geçti ama cengizhan beyin aracını hala göremedikk yokmu gelişmee
  18. 2.mahmut

DEFENDER için acil yardım i

Ynt: DEFENDER için acil yardım i merhaba selamlar, önce mübarek ramazan bayramını sonrada zafer bayramını ktlayayım, bende sn. almanyalı gibibir ihtiyac sahibi idim . 2 yıl önce 2.5 düz dizel 1987 model 110 SW land rover arac aldım bu kadar mutlu ve tatminkar olacagını hayal dahi edemezdim ...

19. 2.mahmut

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu önce kadir gecemizmübarek olsun sonrada herkesin bayramını kutlarım bu sene şanslıyız Ramazan bayramı aynı zamanda da Zafer bayramı ......:):):):):
  20. 2.mahmut

Defender Kazası

Ynt: Defender Kazası merhaba önemli konu ve paylaşım için teşekkurler bence bu aracı kullandıkca ne yapmanız gerektiğini anlıyorsunuz , tipi gibi kullanılması da kendien has bir tarzda ama sadece bu araç için değil her aracla kaza yapması takla atması kötü sonuçlar doğurur , dünyada sağlamlığı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri