Arama sonuçlarınız

1. kaptan10

Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı?

iki haftadır takılı fakat faydası varmı yokmu anlayamadım hala akü bekleme halindayken 12.40 voltlarda devrenin tepe voltaj darbeleri ise 27 voltlarda geziyor aracı çalıştırdığımda 14.20 volt şarz voltajında devrenin tepe voltajı 35 voltlarda geziyor sanırım faydası var gibi forumda...

2. kaptan10

Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı?

selamlar korhan beyin yayınlamış olduğu devreyi 3 gündür kullanıyorum bakalım faydası olacakmı tepe voltajı falan 50 v civarları geziniyor sivrisinek vızıltısı gibi ses çıkarıyor devre bakalım bir hafta on gün içinde farkı görebilecekmiyim saygılar
  3. kaptan10

Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...

Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin inşallah

4. kaptan10

OTOMOBİLE OTOGAZ DEĞİL, 'HAVA' BASILIYOR

Ynt: OTOMOBİLE OTOGAZ DEĞİL, 'HAVA' BASILIYOR evet maalesef bunu ben bizzat yaşadım ispatıda yok engüzeli bildik bayilerden almak
  5. kaptan10

Herkese Rezil Olmak Bu Olsa Gerek

çok kötü olmuş aslında rezillik demeyelimde ofroadın ne kadar dikkat edilmesi gereken bir aktivite olduğunun kanıtı diyelim araç olayın akabinde oçocuğun üzerinede devrilebilirdi emniyet kemeri hayat kurtarır.

6. kaptan10

itinayla ayna mahruti öğütülür

Ynt: itinayla ayna mahruti öğütülür bilya dağıtıp kasma yaptırmış olabilirmi acaba?

7. kaptan10

Paraşüt İpi (paracord 550)'ni Nereden Bulabilirim?

Ynt: Paraşüt İpi (paracord 550)'ni Nereden Bulabilirim? elimde biraz paracord vardı kemer örgüsünü öğrenmek adına şöyle bir çalışma yaptım sanırım bir kemeri tamamlayabilmek için 50metre falan ip gerekecek
  8. kaptan10

böyle birşeyden arazi aracı olur mu?

Ynt: böyle birşeyden arazi aracı olur mu? %35 gibi hesabini yapabilirsiniz :)
  9. kaptan10

böyle birşeyden arazi aracı olur mu?

Ynt: böyle birşeyden arazi aracı olur mu? petrol kuyularınız varsa olur :)

10. kaptan10

Karavan Mizah "Biraz da Gülelim" Bizi Gülümsetecek Herşey Buraya ...

Ynt: Karavan Mizah "Biraz da Gülelim" Bizi Gülümsetecek Herşey Buraya ... kulaklıktan gelen müziğe göre çalışıyor çekiç buda güzeldi:)

11. kaptan10

dogan slx fren kilitlenmesi

Ynt: dogan slx fren kilitlenmesi 500 iyi üflemişler:)) heralde ana merkez westanaus ve teker merkezlerini değiştirdiler yoksa 500 biraz abartılı geldi bana acaba bütün teker merkezlerinin havasını tam aldılarmı hava var ise tesisatta frene bastığınız zaman basılı kalır koyuvermez frenler
  12. kaptan10

Orçun Usta'dan Tahoe makas kavisi ve ofsetli jant uygulaması

Ynt: Orçun Usta'dan Tahoe makas kavisi ve ofsetli jant uygulaması konu baya ilginç hal aldı takibe devam

13. kaptan10

Ynt: Orçun Usta'dan Tahoe makas kavisi ve ofsetli jant uygulaması :)
  14. kaptan10

Ynt: Orçun Usta'dan Tahoe makas kavisi ve ofsetli jant uygulaması ;D ;D
  15. kaptan10

Ynt: Orçun Usta'dan Tahoe makas kavisi ve ofsetli jant uygulaması onlar önemli değil yavuz bey görüntü olsun yeter:)

16. kaptan10

Lada Niva TANK

Ynt: Lada Niva TANK siz Balyalı mısınız?
  17. kaptan10

Aramızda kaç kişi dürüst olmayan yada dert anlamayan ustadan mağdur oldu?

Ynt: Aramızda kaç kişi dürüst olmayan yada dert anlamayan ustadan mağdur oldu? bende birşeyler karalayayım bu konuda koç mühendisliğin meşhur araçlarından olan 1990 model doğan l aracım çekmiyor çok yakıyor hararete yelteniyor diye hadi bir tamirci esnaf arkadaşa şuna bir ayar çek diye durumu...
  18. kaptan10

Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri

Ynt: Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri tebrikler bundan sonra otokarın çok başı ağrıyacak gibi gözüküyor:)

19. kaptan10

Ynt: Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri Fahri Bey, Prensip olarak bu tip ve model araç original olarak bu motor ile dedonatılmış ise ve siz üreticiden emisyon testleri ile ilgili belgelerisağlayabilirseniz bizim test yapmamıza gerek yok. Aksi taktirde aracınızıtescil ettirebilmeniz...
  20. kaptan10

Ynt: Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri bu konuları defalarca burada tartıştık .hatta ben bizzat işin uzmanına kadar yazışmalr yaptım ve burada paylaştım evet benzinden dizele dönüşüm oluyor 2000-3000 euro parayı bastığınız zamn üzerine motor ve motor tadilat işçiliği astarı yüzünü...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
emrekolsz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR