Arama sonuçlarınız

1. ERDEN ERSARAÇ

Grand Cherokee Zj Rolanti Dengesizliği Ve Stop Etme Problemi

1996 model ZJ aracımda aynı problemi yaşadım nedenini bulamadılar forumda sizinle aynı sorunları yaşadığım için bu mesajınızdan sonra ilk olarak ustama bu müşürü değiştirmesini rica ettim, ustam bu müşürün böyle bir problem çıkartmayacağını söylesede ısrarımdan sonra müşürü değiştirdik ve...

2. ERDEN ERSARAÇ

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar adım Erden Ersaraç 1983 İstanbul doğmluyum, pilotum. Gezenbiliri araştırdıktan sonra bu kadar kaliteli ve seviyeli bir ortamda bulunmaktan mutluluk duyuyorum. herkese sevgiler saygılar.
  3. ERDEN ERSARAÇ

Grand Cherokee 3.1 Td, Neden Tutulmadı.?

Ynt: Grand Cherokee 3.1 Td, Neden Tutulmadı.? bende bildiğim kadarıyla diye başlamıştım söze sadece araştırdıklarımı ilettim offroada yeni merak salmış biriyim daha yaşımda genç o da ilk mesajımdı=) emin olmadığım konularda yazmamaya dikkat ederim. saygılar

4. ERDEN ERSARAÇ

Grand Cherokee 3.1 Td, Neden Tutulmadı.?

Ynt: Grand Cherokee 3.1 Td, Neden Tutulmadı.? Bildiğim kadarıyla üzerinde CRD değil Avusturya yapımı bir motor var ve bu motorların çoğu problem çıkartıyor, bizde bir ara almak istiyorduk araştırdık birkaç tane arabaya baktık hepsinin motorları(bazıparçaları) daha kilometreleri 100.000 civarı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri