Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: vx indirme kaldırma sistemi.
Büyük ihtimalle yağ kalmadığından hava yaptı ve motor kendini korumaya aldı.
Aracın içindeyken duyduğunuz motor sesleri herhangi birşeyden olabilir,birkaç tane ufak motor ünitesi var çünkü :)
Ynt: vx indirme kaldırma sistemi.
Servisten orjinal tenekede yağını alacaksınız ve sağ-sol marşpiyellerdeki tüplerin oradanda havasını alacaksınız.
Ama ilkönce yağı koyun bakın,belki şansınıza hava almanıza gerek kalmayabilir,sistemde hiç yağ kalmamışsa mecburen hava alınacak.
Aracınızı yeni...
Ynt: Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.
Teşekkürler,kaporta boyasını yaptırıyor,herşeyini kontrol ediyor,sanayide takılıyor bol bol,1 aya kadar biter heralde ;D ;D ;D
Gezideki kahverengi araç Burak beyin aracı,onunkisi LJ73 Hardtoplu ;D
Ynt: SATILIK 235-85-16 FEDERAL LASTIK+6*139.7 JANT
Jantlar lastiklerden ayrı bir şekilde sahibini bekliyor.
Ayrı ayrıda satılabilir. Arayıp soran,alacağım diyenler var ama hala ortada canlı yok ;D ;D ;D
Bekliyoruz.
Ynt: SATILIK 235-85-16 FEDERAL LASTIK+6*139.7 JANT
Lastikleri almayı düşünen var,jantları almak istiyorsanız haber bekliyorum. Eğer uygunsa özelden mesaj veya cebimden arayabilirsiniz.
Ynt: ALINIK : LC FJ 73 İçin Stop Lambası ve Plaka Işığı.
Bu arada biz 1 takım getirtiyoruz,üstteki orjinale yakın olan,diğerini alternatif olarak siz sunmuştum.
Ynt: ALINIK : LC FJ 73 İçin Stop Lambası ve Plaka Işığı.
Yedek olarak değil,benim sinyal ve stop lambalarımda sizin gibi alt tamponda.Aracımız offroada hazırlandığı için,orjinal tanponu iptal diyoruz.Dolayısiyle alt tampondaki sinyal ve stop düzeneğini de iptal edeceğimiz için, BJ ve FJ...