Arama sonuçlarınız

1. dino1972

merhaba; pm yollayabilirmisiniz ltf, subaru araç hakkında sizi sıkmaz isenm 1-2 sorum...

merhaba; pm yollayabilirmisiniz ltf, subaru araç hakkında sizi sıkmaz isenm 1-2 sorum olacaktı.saygılar...

2. dino1972

satılık 2007 model g.v. 3k

Ynt: satılık 2007 model g.v. 3k uyarınız için teşekkür ederim haklısınız. aracın 2. sahibiyim. araç orjinal, pendik aykon suzuki yetkili bayiinden aldım. 4 lastik yaklaşık 2 hafta evvel sıfırlandı. yakıtı çok yüklenmediğiniz müddetçe şehir içi 9,5-10,5lt/100km dir. şehirler arası veya uzun yol...
  3. dino1972

satılık 2007 model g.v. 3k

merhaba; üzülerek benim suziyi satılığa çıkardım. ilgilenen arkadaşların; cemcelikbilek1972@gmail adresinden her türlü sorularına yanıt verebilirim. saygılarımla...

4. dino1972

İstanbul Yakınlarında ATV Safari Yapılan Yerler

Ynt: İstanbul Yakınlarında ATV Safari Yapılan Yerler arkadaşlar merhaba; hasbel kader iş ararken Türkiye distribütörlüğünü TRİO SPORUN yaptıgı POLARİS ATV( off road ve hizmet araçları) satış yetkilisi olarak buluverdim kendimi. atv,kar makineleri,sujeti ve dahası ile bilgi almak isteyen tüm...
  5. dino1972

1992 Model 3 Kapı Vitara

Ynt: 1992 Model 3 Kapı Vitara iyi temennileriniz için teşekkür ederim.saygılarımla

6. dino1972

1992 Model 3 Kapı Vitara

Ynt: 1992 Model 3 Kapı Vitara merhaba araç 1,5hafta evvel satıldı teşekkür ederim. saygılar... Üyemizin sözünü ettiği araç Toyota'dır..

7. dino1972

Satılık Takaslı Kısa Vıtara

Ynt: Satılık Takaslı Kısa Vıtara teşekkür ederim. saygılarımla
  8. dino1972

Tekne ve Yat Malzemeleri Satınalma Yöneticisiyim. İş Arıyorum

merhaba; yaklaşık 6-7 senedir tekne ve yat imalatı yapan firmaların bünyelerinde SATINALMA YÖNETİCİSİ sıfatı ile hizmet verdim (komple ve tek başıma). ancak ekonomik krizin en yıkıcı etkisi bu sektörde oldu. şu anda iş aramaktayım. ilgilenen kişilere özelden cv mi ve aldığım eğitim...
  9. dino1972

1992 Model 3 Kapı Vitara

Ynt: 1992 Model 3 Kapı Vitara aslında haklısınız. çok teşekkür ederim.umarım biran evvel yeni sahibine kavuşur. saygılarımla...

10. dino1972

İhtiyaçtan Satılık Jeep

Ynt: İhtiyaçtan Satılık Jeep çok teşekkür ederim.umarım biran evvel yeni sahibine kavuşur. saygılarımla...

11. dino1972

Satılık 91 model lpg li xj

Ynt: Satılık 91 model lpg li xj çok teşekkür ederim.umarım biran evvel yeni sahibine kavuşur. saygılarımla...
  12. dino1972

Ynt: Satılık 91 model lpg li xj tekrar selam; motor kaç cc dir acaba?

13. dino1972

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ben cem. sizlerle tanışmaktan onur duyarım saygılar....
  14. dino1972

1992 Model 3 Kapı Vitara

Ynt: 1992 Model 3 Kapı Vitara tekrar merhaba; aşağıda ilan nosu olan aracımla takas düşünürmüsünüz? selamlar...http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corolla-orjinal-japon-ferahlik-ve-tasarruf-isteyenler-icin-sorunsuz/detay
  15. dino1972

93 Model Suzuki Vitara

Ynt: 93 Model Suzuki Vitara merhaba aracınız duruyormu acaba? selamlar...

16. dino1972

Satılık Takaslı Kısa Vıtara

Ynt: Satılık Takaslı Kısa Vıtara merhaba; aracı sahibinden.com da göremiyorum acaba satıldımı? selamlar
  17. dino1972

Ynt: Satılık 91 model lpg li xj merhaba araç satıldımı acaba? selamlar.
  18. dino1972

İhtiyaçtan Satılık Jeep

Ynt: İhtiyaçtan Satılık Jeep merhaba; araç satıldımı acaba? ayrıca kaç cc dir? selamlar.

19. dino1972

1992 Model 3 Kapı Vitara

Ynt: 1992 Model 3 Kapı Vitara merhaba; araç satıldımı acaba?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri