Arama sonuçlarınız

1. U

Defender 110'a Taksi Giydirmesi Film Yapılabilir mi?

Ynt: defender 110 a taksi giydirmesi filim yapılabilirmi Daha yeni RR Sport a yaptırdık 1800 TL + 350 TL ama son derece güzel oldu. Siyah renk beyaza çevrildi.

2. U

Defender Portbagaj İçin Sisfarı

Ynt: Defender Portbagaj İçin Sisfarı Geçen gün bende bakındım biraz İstanbul da birkaç model buldum ama orjinali olsun diye gidip otokarın sarı sis lambalarından aldım güzel oldu tavsiye ederim...
  3. U

Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında

Ynt: Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında :) Numarası olaydı iyiydi. Benim başıma da geldi bir iki sefer fiyat aynı ürün aynı beklediğim de cabası.... Çok sinir bozucu bir durum.

4. U

Daha Yeni Aldığım Gözümün Bebeği 2006 2.0 TD4 HSE Freelander'ım

Ynt: Daha Yeni Aldığım Gözümün Bebeği 2006 2.0 TD4 HSE Freelander'ım Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, kırımsız sürüşler..
  5. U

Kendi Kamp Ocağınızı Yapın

Ynt: Kendi Kamp Ocağınızı Yapın Reso yakıtı, ispirto vs. gibi yakıtların kalorileri çok düşük zaten. Rüzgar muhafazalı bir ispirto ocağında bile su kaynatmak zaman alabiliyor. En iyisi kamp ateşi bence, çaydanlığı közün üzerine koyunca hemen kaynar suyun hazır. ;D

6. U

Kar Leoparı Nasuh Mahruki'ye Oksijen Tüpsüz Everst Tırmanışında Başarılar

Ynt: Kar Leoparı Nasuh Mahruki'ye Oksijen Tüpsüz Everst Tırmanışında Başarılar Kendisine ve ekibine başarılar. Sağ salim zirve yapıpgelirler inşallah.

7. U

Defenderde kasa değişimi konusunda yardım lütfen

Ynt: Defenderde kasa değişimi konusunda yardım lütfen Aracınız hayırlı uğurlu olsun..
  8. U

Ynt: Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında Serkan bey almak istediğiniz botun gümrüğe takilacagini dusunuyorsaniz normal posta ile isteyin derim. Takilsa dahi postaneye %10 vergi ödeyerek alabiliyorsunuz. 5 günde değilde 15 günde gelir. Postanede yapmanız gereken ticari icerik bulunmadığını...
  9. U

Ynt: Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında 100 € sınırı artık 150 € oldu Çetin Beyin de belirttiği gibi.

10. U

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Umut Güneş 1994 Defender 110,83 İstanbul

11. U

Defender 110 LPG

Ynt: Defender 110 LPG Yok değil
  12. U

Defender 110 LPG

Ynt: Defender 110 LPG Teşekkür ederim yorumlarınız için. Aradaki 7 yaş fark var, benzinliyi almak daha mantıklı geliyor...

13. U

Defender 110 LPG

Ynt: Defender 110 LPG Teşekkür ederim Reha ağabey. LPG tavsiye edilir mi peki??
  14. U

Defender 110 LPG

Öncelikle merhabalar bu ay içerisinde bir Defender alacağım kısmetse ama iki araç arasında kaldım.Her ikiside çok temiz ve aynı fiyat. Biri 88 dizel diğeri 95 benzinli. Kullanan arkadaşlarım, ağabeylerim bilirler; aralarındaki yakıt tüketiminde çok fark var mı? Benzinliye LPG takıldığında bariz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri