Daha Yeni Aldığım Gözümün Bebeği 2006 2.0 TD4 HSE Freelander'ım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rkayaci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,006

rkayaci

" 4x4 şart"
Yer
İSTANBUL
Web
www.kayaelektronik.com.tr
Arkadaşlar sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim. Yeni aldım bu aracı ilk sahibinden umarım az çamurlu fotolarını da buraya koyarım.

LAND ON.jpg

LAND ARKA.jpg

LAND SOL.jpg

LAND IC.jpg

LAND SAĞ.jpg

Etiketler

Ynt: Daha Yeni Aldığım Gözümün Bebeği 2006 2.0 TD4 HSE Freelander'ım

hayırlı olsun, çamur konusunda merak etmeyin landrover logosunu taşımakta nede olsa
selamlar

Masallah diyelim nazarımız degmesın cok şık bir duruşu var hayırlı uğurlu olsun...

Mesaj gönderen ve bu mutluluğumu paylaşan tüm dostlara sevgi ve salam olsun dün katıldığım ilk offroad tecrübemde aracımı ve üreticisini bir kere daha takdir ettim. Standart donanımı ile birçok aracın geçemediği çamurlu yerlerden geçerken lastik derinliği ve diş izleri olmadığından kuma saplandı. Asfalt lastiği ile ben bu kadarını bile beklemiyordum. Bu arabayı almak isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle kullanımı ve offroad taki performansı göz doldurucudur. Kapı hizası su dan bile bi sroun olmadan geçebilmektedir. Kuma saplandığında birkaç arıza ışığı yanmasına rağmen, asfalta çıkıp ta biraz hıza yapıp tozları döktükten sonra sensörler kendine geldi. Aşağıda geçilen parkur ve aracın birkaç fotoğrafınıda bulabilirsiniz.

Hepinize saygı ve sevgilerimle....

Rıdvan KAYACI
TD4 2006 HSE

11042010(009).jpg

11042010(012).jpg

11042010(020).jpg

11042010(022).jpg

11042010(031).jpg

Rıdvan abi aracı parkurda gördükten sonra önünde gerekli düzeltmeler ile güzel bir etkinlik serisi görüyorum :smiley: hayırlı uğurlu olsun

Arabanız çok güzel görünüyor. Allah kazasız, belasız, bol çamurlu ve sulu günlerde kullanmak nasip etsin. Darısı benim gibilerin başına.

Aracınızı güle güle kullanın. Güzel gözüküyor.

Kişisel tavsiyem aracınızı çok gerekmedikçe basılı yayla yolları veya karda kayak merkezine ulaşmak dışında fazla su, çamur ve kumla tanıştırmayın.

O sensör ışıkları bazı şeylerin habercisi olabilir ileriye dönük.

Forumda aratırsanız yeni kasa Disco ve Freelander'la geçtiğimiz sene yaptıkları bir geziyi anlatmıştı iki bey.

LR'nin bu iş için hala üretmeye devam ettiği Defender gibi elektroniği az araçlar bu işler için daha ideal.

Hayırlı olsun.. Ağız tadıyla binersiniz umarım.. Çok güzel araç..

tameray' Alıntı:
Arabanız çok güzel görünüyor. Allah kazasız, belasız, bol çamurlu ve sulu günlerde kullanmak nasip etsin. Darısı benim gibilerin başına.

Teşekkür ederim. Sizin duanıza katılıyorum. Darısı sizinbaşınıza ben 1 ay nerdeyse araştırdım. Belkide Türkiye de ki tek boyasız ve darbesiz HSE yi aldım. Tavsiye ederim. Yakıt, performans ve sağlamlık açısından. Hem vergisi de uygun...

orsa' Alıntı:
Aracınızı güle güle kullanın. Güzel gözüküyor.

Kişisel tavsiyem aracınızı çok gerekmedikçe basılı yayla yolları veya karda kayak merkezine ulaşmak dışında fazla su, çamur ve kumla tanıştırmayın.

O sensör ışıkları bazı şeylerin habercisi olabilir ileriye dönük.

Forumda aratırsanız yeni kasa Disco ve Freelander'la geçtiğimiz sene yaptıkları bir geziyi anlatmıştı iki bey.

LR'nin bu iş için hala üretmeye devam ettiği Defender gibi elektroniği az araçlar bu işler için daha ideal.

Dediğiniz doğru bu araçla ağır offroad biraz aptallık olur. Ama fazla ağır olmayan toprak, çamur ve su da olmazsa asfalt arabasından ya da diğer adıyla "yükseltilmiş araba" diyorum ben onlara, ne farkı kalır....

Ama dediğiniz doğru..O sensörler kum dolduğu için balata lar sıkıştırıyordu, araçta mekanik bir sorun yapmadı. yolda hepsi düzeldi. Bikaç gün sonra kendi el bilgisayarıma bağlayıp silicem..

rkayaci' Alıntı:
Dediğiniz doğru bu araçla ağır offroad biraz aptallık olur. Ama fazla ağır olmayan toprak, çamur ve su da olmazsa asfalt arabasından ya da diğer adıyla "yükseltilmiş araba" diyorum ben onlara, ne farkı kalır....

Ama dediğiniz doğru..O sensörler kum dolduğu için balata lar sıkıştırıyordu, araçta mekanik bir sorun yapmadı. yolda hepsi düzeldi. Bikaç gün sonra kendi el bilgisayarıma bağlayıp silicem..
bu araçla belli bir yere kadar olur,ama ingiltere de yükseltme kitleri ,snorkel ile offroad için modifiye edilmişleri var,yani gerekli uygulama yapılıp kullanılmakta demek istediğim araç yetekli
selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR