rkayaci
" 4x4 şart"
Arkadaşlar sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim. Yeni aldım bu aracı ilk sahibinden umarım az çamurlu fotolarını da buraya koyarım.
tameray' Alıntı:Arabanız çok güzel görünüyor. Allah kazasız, belasız, bol çamurlu ve sulu günlerde kullanmak nasip etsin. Darısı benim gibilerin başına.
orsa' Alıntı:Aracınızı güle güle kullanın. Güzel gözüküyor.
Kişisel tavsiyem aracınızı çok gerekmedikçe basılı yayla yolları veya karda kayak merkezine ulaşmak dışında fazla su, çamur ve kumla tanıştırmayın.
O sensör ışıkları bazı şeylerin habercisi olabilir ileriye dönük.
Forumda aratırsanız yeni kasa Disco ve Freelander'la geçtiğimiz sene yaptıkları bir geziyi anlatmıştı iki bey.
LR'nin bu iş için hala üretmeye devam ettiği Defender gibi elektroniği az araçlar bu işler için daha ideal.
GezenBiri' Alıntı:Hayırlı olsun.. Ağız tadıyla binersiniz umarım.. Çok güzel araç..
bu araçla belli bir yere kadar olur,ama ingiltere de yükseltme kitleri ,snorkel ile offroad için modifiye edilmişleri var,yani gerekli uygulama yapılıp kullanılmakta demek istediğim araç yeteklirkayaci' Alıntı:Dediğiniz doğru bu araçla ağır offroad biraz aptallık olur. Ama fazla ağır olmayan toprak, çamur ve su da olmazsa asfalt arabasından ya da diğer adıyla "yükseltilmiş araba" diyorum ben onlara, ne farkı kalır....
Ama dediğiniz doğru..O sensörler kum dolduğu için balata lar sıkıştırıyordu, araçta mekanik bir sorun yapmadı. yolda hepsi düzeldi. Bikaç gün sonra kendi el bilgisayarıma bağlayıp silicem..