Daha Yeni Aldığım Gözümün Bebeği 2006 2.0 TD4 HSE Freelander'ım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rkayaci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,017
Ynt: Daha Yeni Aldığım Gözümün Bebeği 2006 2.0 TD4 HSE Freelander'ım

Çok para bizi aşar :(
1.6 3K Vitara konusunda ne diyosunuz arkadaşlar? 2008 modeli sahibinden de 28-30 civarı yakıt konusunda sıkıntı çekermiyim onda da ??

Etiketler

Vetihsan' Alıntı:
Çok para bizi aşar :(
1.6 3K Vitara konusunda ne diyosunuz arkadaşlar? 2008 modeli sahibinden de 28-30 civarı yakıt konusunda sıkıntı çekermiyim onda da ??

Arazi aracında bence dizelin avantajları benzinliye göre daha fazla...Karar sizin.. Ağır offroad düşünmüyorsanız 2000 td4 bir 5 kapı freelander daha yeğdir....

İYİ GÜNLER
SY KAYACI
ÖNCELİKLE ARACINIZI SATMADAN EV SAHİBİ OLMANIZ DİLEĞİYLE HAYIRLI OLSUN.
KULLANMIŞ OLDUĞUNUZ SÜREDE HANGİ TİP LASTİK KULLANDINIZ?
KUM VE ÇAMUR NEDENİYLE SENSÖRİN İKAZ VERDİĞİNİ YAZMIŞTINIZ,YOLDA PROBLEMİN
GİDERİLDİĞİNİ BELİTMİŞSİNİZ VE BİLGİSAYAR İLE SİLECEĞİNİZİ YAZDINIZ.
EĞEN SİZE ZAHMET OLMAZ İSE BİGİSAYAR İLE SİLME İŞLEMİNİ KISACA ANLATABİLİRMİSİNİZ.

SAYGILAR

BATUHAN TÜTEN

ANKARA

Yıl 2005 Borusan eğitim merkezi:Küçükçekmece gölünün kenarında (borusan tarafından kiralanmışVattabe isimli parkur) LR ler için yapay parkur hazırlanmış ve biz de oraya eğitim sonrası off road sürüşüne gittik.Araçlar Freelander Td4 - discovery2 TD5 - range Rover Sport 2.7 TDV6 -Discovery 2.7TDV6 idi.Şuna şahit olduk engeller aynı olmasına rağmen bazı arkadaşlar Disco 2 dediğiniz o araçla parkuru geçemediler,başka arkadaşlar ise Freelander ile geçmeyi başardılar.Demem o ki Freelander o kadar da kötü bir araç değildir.Tabiki disco 2 yanında lafı olmaz ama Kullanmasını beceremiyor iseniz Defender olsa nafile....

Bu arada parkuru çok rahat şekilde geçen açık ara

D İ S C O V E R Y 3 TDV6 İDİ...

Zaten eğitim de oydu...

Burdan şu çıkıyor arkadaşlar kullanmadıkları yada kullanamadıkları araçlar hakkında yorum yapmasınlar.

Land rover in bütün teknolojisi arazide ilerlemek adına geliştirilmektedir.

39_600x800.jpg

Geç cevap için kusura bakmayınız, standart michelin lastikleri vardı 4*4 seycron serisi. ABS ve lastik kontrol sesnsörlü çamur, su ve toz ektisiyle sanal olarak arıza uyarısı vermekteydi. Bunların bir kısmı yolda sürat yapınca lastikten atıldı ve uyarı ışıkları söndü. Ancak bu tür durumlarda araç, hataları ve uyarıları kendi üzerindeki motor beyninde logunu tutar. Bunu silmek için ya da arızasının gerçekten var mı yoksa anlık bir sorundan mı meydana geldiğini anlayabilmek için bir serviste aracı cihaza bağlayıp bilgisayar ile kontrol edip log silinebilir. Umarım bilgi verebilmişimdir.

saruhan' Alıntı:
İYİ GÜNLER
SY KAYACI
ÖNCELİKLE ARACINIZI SATMADAN EV SAHİBİ OLMANIZ DİLEĞİYLE HAYIRLI OLSUN.
KULLANMIŞ OLDUĞUNUZ SÜREDE HANGİ TİP LASTİK KULLANDINIZ?
KUM VE ÇAMUR NEDENİYLE SENSÖRİN İKAZ VERDİĞİNİ YAZMIŞTINIZ,YOLDA PROBLEMİN
GİDERİLDİĞİNİ BELİTMİŞSİNİZ VE BİLGİSAYAR İLE SİLECEĞİNİZİ YAZDINIZ.
EĞEN SİZE ZAHMET OLMAZ İSE BİGİSAYAR İLE SİLME İŞLEMİNİ KISACA ANLATABİLİRMİSİNİZ.

SAYGILAR

BATUHAN TÜTEN

ANKARA

Sizin şu düşüncenize kesinlikle katılıyorum. " Kimse kulaktan dolma bilgiyle, kullanmadığı bir araç hakkında fikir yürütmesin." 2 yıl freelander kullandım 4 yıldır TD5 disco 2 kullanıyorum. İksiide kriteri farklı araçlar ancak birbirlerinden üstün yanları var. Benim için disco 2 artık vazgeçilmez ama freelander da birçok alanda disco 2 yi geride bırakır.

Saygı ve selam ile...

landscape' Alıntı:
Yıl 2005 Borusan eğitim merkezi:Küçükçekmece gölünün kenarında (borusan tarafından kiralanmışVattabe isimli parkur) LR ler için yapay parkur hazırlanmış ve biz de oraya eğitim sonrası off road sürüşüne gittik.Araçlar Freelander Td4 - discovery2 TD5 - range Rover Sport 2.7 TDV6 -Discovery 2.7TDV6 idi.Şuna şahit olduk engeller aynı olmasına rağmen bazı arkadaşlar Disco 2 dediğiniz o araçla parkuru geçemediler,başka arkadaşlar ise Freelander ile geçmeyi başardılar.Demem o ki Freelander o kadar da kötü bir araç değildir.Tabiki disco 2 yanında lafı olmaz ama Kullanmasını beceremiyor iseniz Defender olsa nafile....

Bu arada parkuru çok rahat şekilde geçen açık ara

D İ S C O V E R Y 3 TDV6 İDİ...

Zaten eğitim de oydu...

Burdan şu çıkıyor arkadaşlar kullanmadıkları yada kullanamadıkları araçlar hakkında yorum yapmasınlar.

Land rover in bütün teknolojisi arazide ilerlemek adına geliştirilmektedir.

İyi günler
Sy: KAYACI
Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.
Saygılarımla
Batuhan Tüten

valla benim 2.5 V6 dan sonra artıkın tırsa tırsa bakıyorum bu LD lere çooook korkunçtu. Bi arabaya 5 ayda 17.000 lira tamir parası verdim üzerine para verseler almam. Ama arazisi bambaşka idi. :'(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR