Arama sonuçlarınız

1. furkan883

Buna Karavan Diyenin Allah Canını Alır :D

Ynt: Buna Karavan Diyenin Allah Canını Alır :D Kampçılıktan çıkmıl evcilik yapmayı düşünenlere hitab etmişler.

2. furkan883

Lada Niva , Cheroke ve diğerleri

Ynt: Lada Niva , Cheroke ve diğerleri Lada niva'nın tek eksisi amortisör'ü olabilirmi görüşünüşe göre öyle gözüküyor yada ben mi yanılıyorum.Çok zıplıyor ve yere iyi basamıyor gibi geldi bana.Sizce düşündüğüm yanlış mı ?
  3. furkan883

Gece 7 derecede kamp hakkında önerileriniz.

Ynt: Gece 7 derecede kamp hakkında önerileriniz. anladım teşekkür ederimm bakacağım..

4. furkan883

Gece 7 derecede kamp hakkında önerileriniz.

Gece 7 derecede kamp önerileriniz nelerdir. örn. sabah karşı uyuyun daha sıcak olur , ısınmak için şunu şunu yapın vs. v.s bide hasta olmadan yapılabilirmi gece 7 derecede ? neler yapmalıyız 7 derecede.
  5. furkan883

Terkos - Balaban Köyü Hakkında

Ynt: Terkos - Balaban Köyü Hakkında Gidilebilecek bir yermidir ?

6. furkan883

Terkos - Balaban Köyü Hakkında

Sevgili büyükler ,arkadaşlar Balaban köyünde bulunan Camping'i bilen varmı ? link = http://www.campandtravel.com/kamp/g%C3%BCnbatmadan-kamp-alan%C4%B1-32.aspx

7. furkan883

Neydim? Ne Oldum? (Necati)

Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati) 34 UY 5513 Plakalı aracın sahibine duyurum...artık sitelerde göremiyorum niva'nızı gözüm hep arıyor sizi özellikle deniz kenarına bi Niva için bide Taunus için iniyorum ne yazıkki 2 aracıda göremiyorum :):) uzun bi süre bakan birisi hırsız gözü ile bakmayın o...
  8. furkan883

Silivri - Çatalca Civarı Çadır Kurulabilecek Yerler

Ynt: Silivri - Çatalca Civarı Çadır Kurulabilecek Yerler Evet balaban köyünü keşfettimbiraz araştırmalar sonucu gerekli yol tarifi bulamadım internetten ama kesinleşmeye yakın artık buluruz arnavutköye gidince illaki bi araba gider oraya olmadı otostop çeker biraz daha maceraya atlarız :)
  9. furkan883

Ynt: Silivri - Çatalca Civarı Çadır Kurulabilecek Yerler Göl filan olmasada olur ... yeterki önerilerinizi esirgemeyin..

10. furkan883

Saygı değer büyüklerim arkadaşlarım... Avcılar'da ikamet etmekteyim.Silivri-çatalca civarları Toplu taşıma araçları ile ulaşımı mümkün olan;gölü deresi ve herhangi bir su birikintisi olan yerleri benimle paylaşırmısınız. az çokta güvenli olsa sonuçta ilk kaçamagımız olacak ilk günden ayılarla...

11. furkan883

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Teşekkür ediyorum Mehmet abi.Eğer bu siteden kopmak nasip olmazsa bu heyecan ile arabadan önce bile alabilirim dursun :)
  12. furkan883

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Okadar belli oluyormu heyecanlandığım :) Teşekkür ediyorum hepinize

13. furkan883

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Teşekkür ediyorum Yücel abi. inş elimiz ekmek tutmaya başlasında hayallere sıra gelicek :)
  14. furkan883

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Teşekkür ederim Cem ve Levent abilerim :) cem abi sizinde amatör denizci belgeniz olduğunu duydum.İnş sizlerinde yardımıyla hayalimdeki karavanı alıp gerçekleştireceğim...ve tabiiki Uzungöl'ü de görürüz :)
  15. furkan883

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Teşekkür ederim yusuf abi.Bundan sonra hiç çekinmeden sorabilirim.

16. furkan883

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Denizcilik belgemi alır almaz gideceğim Yusuf abi :) Gitsemde artık gemilerde denetleme çok sıkı artık bütün gemiler konforlu hemen hemen hepsinde internet var.kim bilir nerelerde olurum ama sizin sorularınıza mutlaka cevap verebilirim :)
  17. furkan883

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Henüz denizcilikle ilgili bir bilgim yok yanlız Yusuf abi. kısmetse esas hayat nisanda yada mayısta başlamış olucaktır.Tabiki denizci tanıdıklarımın yardımıyla sizlerin sorularını yanıtsız bırakmayacağım.
  18. furkan883

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Öncelikle herkese merhabalar.1 aya yakındır siteye üyeyim ilk mesajımı ancak atabiliyorum,Çünki aklımdaki bütün soruların cevaplarını bulabildim.Bu yüzdende soru sorma gereği duymadım.Amaaa taaki dün "En çok sevdiğiniz yollar"" başlıklı bölümünü okuyana kadar o...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri