ben sebiha 1955 doğumluyum,annelikten başka mesleğim yok,72 ve 73 doğumlu iki çocuk büyüttüm,şimdi birisi asker birisi yrd.doç. üçte torunum var. yalnız yaşıyorum,yalnız geziyorum. ikibuçuk yıldır karavan alabilmek için uğraştım, bu konudan çok anlamadığım için bilemedim bulamadım,karavan bakmak için çok yerlere gittim geldim ama karar vermek
çok zordu, çünkü bilmiyordumki, pahalımı ucuzmu? iyimi kötümü? hangisi bana uyar?campermi? çekmemi? alkovanlımı? ne gibi donanımları olmalı? bu arada mersinde yaşıyorum.
karavan ararkende boş durmadım dacia logan arabamla gezdim,arabamda yattım,jandarmanın veya polisin önüne çekip yattım

) onlara tembih ettim bakın ben burda yatıyorum arabada, gözkulak olun bana dedim

)) emekliyim ssk isteğe bağlı. en son baktım olmayacak neyse ne dedim ne olacaksa olsun artık ömür geçip gidiyor,genç değilim artık fazla zamanım yok dedim ve izmirden iveco bir camper aldım, onu mersine getirdim ama çok eksiği olduğunu gördüm inceledikce çıktı eksikler,eminim bu işlerden anlayan biri baksa dahada çok eksik bulabilir

) yaptırmaya çalıştım olmadı buradaki sanayide hiç kimse karavandan anlamıyor, bende teknik konulardan anlamam, bu arada birde ben karavanda sürekli yaşamayıda düşündüm

)) bakalım kısmet.....en son karavanı ankarada görev yapan oğluma götürdüm, o anlar teknik konulardan biraz her ne kadar onunda karavan kültürü pek olmasada, şimdi o vakit buldukca birşeyler yapmaya uğraşıyor.....
gezenbilirden önce ukkf da yazılanları takip ediyordum,sonra burayı buldum ve çok sevindim herşey vardı merak ettiğim.. uzaktan hepinizi seviyorum görmesemde tanımasamda kendimi sizinle akraba gibi hissediyorum

çok uzakta olmasam gezilerinizin hepsine katılmak isterdim.....
sevgi ve saygılarımla sebiha