Arama sonuçlarınız

1. erdemkestep

Bu Suzuki Vitara'yı Tanıyan Var Mı?

Ynt: Bu Suzuki Vitara'yı Tanıyan Var Mı? cevaplarınız için teşekkürler..

2. erdemkestep

Bu Suzuki Vitara'yı Tanıyan Var Mı?

Merhabalar; Malum sitedeki ilan numarası 182309939 olan Suzuki Vitara'yı tanıyanınız bileniniz var mıdır? Araç ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Aracın arka camında Gezenbilir sticker'ı var, siteden birinin eski aracıdır diye sormak istedim.
  3. erdemkestep

Far-rölanti Sorunu

Ynt: Far-rölanti Sorunu cevabınız için teşekkürler. aracı sanayiye götürünce öğreneceğiz bakalım ne olduğunu. :)

4. erdemkestep

Far-rölanti Sorunu

Merhabalar; 93 model 3k vitaramın rölantisi düşük olduğu için arife günü sanayiye ayarlatmaya gittim. Usta rölantiyi ayarlayarak 200 devirlerden 1000 devire çıkardı. Gündüz bir sorun yoktu ancak gece olup da farları açtığımda araba kendi kendine gaz vermeye başladı. Far açıldığı anda araç 2500...
  5. erdemkestep

Satılık 93 Model 3k Suzuki Vitara 1.6 Jlx

Ynt: Satılık 93 Model 3k Suzuki Vitara 1.6 Jlx güncel :)

6. erdemkestep

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? cevap için teşekkürler. güzel bir uygulama gibi duruyor, aklımda bi kenara not ettim :)

7. erdemkestep

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? sprint booster pedal nedir hocam?
  8. erdemkestep

2001 Otomatik Vitara Jlx 1.6

Ynt: 2001 Otomatik Vitara Jlx 1.6 fotoğraflar için teşekkürler İlhami Bey. tost makinası değilse de ilk kameralı telefonlardan belki ;D
  9. erdemkestep

1.6 Jlx 2000 Model

Ynt: 1.6 Jlx 2000 Model Abdullah Bey aracınız duruyor mu?

10. erdemkestep

Offroad Donanımlı 1999 5 Kapı Suzuki Becce Yüksetme

Ynt: Offroad Donanımlı 1999 5 Kapı Suzuki Becce Yüksetme teşekkürler :)

11. erdemkestep

Offroad Donanımlı 1999 5 Kapı Suzuki Becce Yüksetme

Ynt: Offroad Donanımlı 1999 5 Kapı Suzuki Becce Yüksetme hocam araç hala duruyor mu?
  12. erdemkestep

Satılık Cj5 5375554555

Ynt: Satılık Cj5 5375554555 hocam hayırdır, ne oldu? satılmamış mıydı araç?

13. erdemkestep

Jeep Zj 1997 Full Off-road Donanımlı

Ynt: Jeep Zj 1997 Full Off-road Donanımlı güzel araç. iyi satışlar.
  14. erdemkestep

Abilerden Ve Kardeşlerden Acil Yardım Mutlaka 2 Araçdan Birini Satmak Zorundayım 5375554555

Ynt: Abilerden Ve Kardeşlerden Acil Yardım Mutlaka 2 Araçdan Birini Satmak Zorundayım 5375554555 Hocam burda herkes her ilana bakmayabilir. cj5 ilgisini çekiyordur o ilana bakar, utv'ler ilgisini çekiyordur utv ilanına bakar. Bir ilan başlığı altında diğer ilandan bahsetmek yersiz. aracınızla...
  15. erdemkestep

Abilerden Ve Kardeşlerden Acil Yardım Mutlaka 2 Araçdan Birini Satmak Zorundayım 5375554555

Ynt: Abilerden Ve Kardeşlerden Acil Yardım Mutlaka 2 Araçdan Birini Satmak Zorundayım 5375554555 Yüksel bey araçlar hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Fiyatları nedir? Yıllık vergileri ne kadardır? Yakıtları nasıldır?

16. erdemkestep

Yeni Duster

Ynt: Yeni Duster yakından görme fırsatım henüz olmadı ama yeni duster'ın -şimdilik- tek beğenmediğim tarafı yeni 4wd çıkartmaları. eskisi daha güzeldi sanki.
  17. erdemkestep

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? pek bir sessiz kalmış buralar. araçlarınıza yaptığınız değişiklikler bitti mi? :D
  18. erdemkestep

Suzuki Vitara 1.6 Jlx Arıyorum

Ynt: Suzuki Vitara 1.6 Jlx Arıyorum merhaba; ilgilenirseniz aracım: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98389.0

19. erdemkestep

Satılık 93 Model 3k Suzuki Vitara 1.6 Jlx

Ynt: Satılık 93 Model 3k Suzuki Vitara 1.6 Jlx hala güncel :)
  20. erdemkestep

1996 Gmc Jimmy 4.3 V6 Satılık

Ynt: 1996 Gmc Jimmy 4.3 V6 Satılık bu gidişle her şeyini tamamlayıp satmaktan vazgeçeceksiniz gibi ;D :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.