Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar;
Malum sitedeki ilan numarası 182309939 olan Suzuki Vitara'yı tanıyanınız bileniniz var mıdır? Araç ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Aracın arka camında Gezenbilir sticker'ı var, siteden birinin eski aracıdır diye sormak istedim.
Merhabalar;
93 model 3k vitaramın rölantisi düşük olduğu için arife günü sanayiye ayarlatmaya gittim. Usta rölantiyi ayarlayarak 200 devirlerden 1000 devire çıkardı. Gündüz bir sorun yoktu ancak gece olup da farları açtığımda araba kendi kendine gaz vermeye başladı. Far açıldığı anda araç 2500...
Ynt: Abilerden Ve Kardeşlerden Acil Yardım Mutlaka 2 Araçdan Birini Satmak Zorundayım 5375554555
Hocam burda herkes her ilana bakmayabilir. cj5 ilgisini çekiyordur o ilana bakar, utv'ler ilgisini çekiyordur utv ilanına bakar. Bir ilan başlığı altında diğer ilandan bahsetmek yersiz. aracınızla...
Ynt: Abilerden Ve Kardeşlerden Acil Yardım Mutlaka 2 Araçdan Birini Satmak Zorundayım 5375554555
Yüksel bey araçlar hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Fiyatları nedir? Yıllık vergileri ne kadardır? Yakıtları nasıldır?
Ynt: Yeni Duster
yakından görme fırsatım henüz olmadı ama yeni duster'ın -şimdilik- tek beğenmediğim tarafı yeni 4wd çıkartmaları. eskisi daha güzeldi sanki.