Arama sonuçlarınız

1. K

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi sevdacım www.naturmed davutlar adresine girip bakabilirsin...

2. K

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi bütün bu güzelliklere ihtiyacın olduğunu inan anlamıştım sevdacım...inşallah bu şansı kendine tanırsın...hayatta hiçbirşey sağlığımızdan daha önemli olamaz...çünki inan bana sağlıklı olduğumuz oranda sevdiklerimize de o denli faydalı oluyoruz..iyi düşün..bu...
  3. K

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi arkadaşlar gördüğüm kadarıyla herkesin kendine ait bir metodu var...bence en uygunu hangisiyse onu bulmak lazım...

4. K

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi sevdacım en ıyı terapi spor...sahuna...ımkanın varsa vucuttakı toksınlerı temızleme kurları var onlardan da faydalanabılırsın...bana koşmak yüzmek ve sahuna çok ıyı geldı ..bırde bızım burada naturmed adında bır sağlık merkezı var orada bır ay tedavı...
  5. K

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi sevdacim merhaba, tekrar seni duymak cok guzel ;)...sigara icmene cok uzuldum birtanem...belki okumussundur bende iciciydim..cok sukur simdi temizim...inan istemek basarmanin yarisi...istemekle baslar hersey..asklar, buyuk basarilar...kolay olmayacak...cok kolay...

6. K

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi ne yazıkk kı para kazanmak ugruna ınsanlar bırbırlerını öldürmekten bıle çekınmıyorlar...bır de hayvanların vahşi olduğu söylenir.....?

7. K

Hayat Bilgisi (Ders Çıkartılacak Anılar, Alıntılar...)

Ynt: Hayat Bilgisi (Ders Çıkartılacak Anılar, Alıntılar...) evet çok doğru söylüyorsun doğuşlu..bu arada anlattığın hıkayeler çok güzel...zevkle okuyorum...bılmek demek çok şey demek..bilene diploma bile veriyorlar..bilmeyene ise hayat çok zor...işte herzaman okumak,kaç yaşında olursak...
  8. K

Ynt: Hayat Bilgisi (Ders Çıkartılacak Anılar, Alıntılar...) evet doğuşlu bence de...hayat mücadelerle güzelleşiyor...mücadele demek emek demek...emek demek sevgi demek...hayat=sevmek
  9. K

İstiyorum!

Ynt: İstiyorum! ınsanların, hayvanların ve doğamızın hak ettiği hayata kavuşmalarını istiyorum...

10. K

Ynt: Hayat Bilgisi (Ders Çıkartılacak Anılar, Alıntılar...) yarınlardan korkmak bugünden bizi tehlikelere karşı korur mu...?

11. K

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi defalarca bıraktım...defalarca başladım...ama asla pes etmedim...asla pes etmeyin arkadaşlar...asla...birgün o gün mutlaka geliyor...illetten kurtulduğun gün zaten farkına varıyorsun...o illet sana arkasını dönüp kapıdan çıkıp gidiyor...sen onu...
  12. K

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi arkadaşlar sigara içen arkadaşlar lütfen gerçeklerle yüzleşin...artık kendinizi öldürmeye son verin...şöyle birşey duydum ne kadar doğru bilmiyorum...insan beyni nikotinden arındıkça beyindeki bütün bilgiler yenileniyormuş...düşünebiliyormusunuz...gülün kokusu...

13. K

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi elden ne gelir deyip bir kenara çekilmek olmaz...işe önce kendimiz bırakarak başlamalıyız...benim bu illetten kurtulmam tam 7 yılımı aldı...koca yedi yıl uykusuz geçen geceler...saatlerce sokaklarda gezdiğim...yağmur altında deliler gibi nereye bile koştuğumu...
  14. K

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi evet senı kutlarım arkadaşım...darısı sigarayı bırakmak isteyenlere ve bırakmayı hiç düşünmeyenlere...inşallah... benim hikayem..annem ben onun daha karnındayken alıştırmaya başlamış beni bu illete..belkide bana vereceği zararı hiç düşünmeden...tahmin bile...
  15. K

Resimlerin ve Fotoğrafların Dili

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili ne yazıkki insanlar televızyon hastalığına nasıl yakalandı...?harıka bır kanıt...elıne sağlık...

16. K

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! merhaba sevgili berrincim... tekrar sesini duyduguma sevindim...canim arkadasim...dernegimizi actik cok sukur insallah elimizden gelenleri yapmaya calisacagiz...tabi sizlerinde destegi ve yardimiyla..bizim dernegin üyelikte ki tek sarti doga ve hayvan sevgisi...eger bu iki...
  17. K

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! keşke sizinle beraber çalışabilseydim...
  18. K

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! cemal bey kutlarım...dernek kuruluşunu gerçekleştirmiş olmanıza çok sevindim...inanın işin yarısını bitirdiniz bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek...dualarım sizinle...allah yardımcınız olsun...mıllı parklarla ilgili yapılan çalışmalarla ilgili hiç bir bilgim yok ...ama...

19. K

Köy Çocuklarına Fotoğraf Makinası

Ynt: Köy Çocuklarına Fotoğraf Makinası arkadaşlar vatanımızın ücra köşelerinde hala sobanın başında ısınarak ders yapmak zorunda olan çocuklarımız var...ve sizler onları ziyarete gidiyorsunuz...biz fotoğraf makinası değil ama giyecek göndermek isteriz...sev beni hayvanları koruma derneği gelen...
  20. K

Bodrum'dan Sevgiler

Ynt: Bodrum'dan Sevgiler bırden bey anlaşılan deniz ürünlerine bayılıyorsunuz...al benden de o kadar...hani derler ya denizden babamda çıksa yerım..aynen...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri