Arama sonuçlarınız

1. dr__sercan

Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası hocam aynı sorun benim başıma geldi, aracımın enjektörler dahil tüm motor bakımı henüz yapılmıştı ki, bu sorunla karşılaştım. ankara doğan da turbo dediler değiştirdim, bir sürü (maddi, manevi) kayıp yaşattılar bana. sorun çözülmedi. sonra o şekilde...

2. dr__sercan

2.7 G.C. AKSESUAR

Ynt: 2.7 G.C. AKSESUAR :)
  3. dr__sercan

2.7 G.C. AKSESUAR

Ynt: 2.7 G.C. AKSESUAR parça tam olarak bu:

4. dr__sercan

2.7 G.C. AKSESUAR

Ynt: 2.7 G.C. AKSESUAR İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM LEVENT BEY FAKAT AÇIKLAMADA DA BELİRTTİĞİM ÜZRE BENİM PANJUR BUNLARDAN DİİL, YENİ TİP, FOTO EKLERSEM DAHA NET ANLAŞILCAK SANIRIM.
  5. dr__sercan

2.7 G.C. AKSESUAR

selam dostlar 2004 gc 2.7 dizel aracım var. bu modeller 2003 sonu 2004 başı makyaj gördü, ön ızgara ve sis farları daha farklı. ön ızgara için krom yada nikelaj kaplama yada yeni panjur arıyorum, özel bir sebebi yok tamamen kozmetik nedenlerden. fakat bulamadım. yardımcı olabilirmisiniz? tanıdık...

6. dr__sercan

2.7 gc aksesuar

selam dostlar 2004 gc 2.7 dizel aracım var. bu modeller 2003 sonu 2004 başı makyaj gördü, ön ızgara ve sis farları daha farklı. ön ızgara için krom yada nikelaj kaplama yada yeni panjur arıyorum, özel bir sebebi tamamen kozmetik nedenlerden. fakat bulamadım. yardımcı olabilirmisiniz? tanıdık bir...

7. dr__sercan

Grand Cherokee 2.7 Crd Hakkından Tavsiyeleriniz

Ynt: Grand Cherokee 2.7 Crd Hakkından Tavsiyeleriniz :) :) :)
  8. dr__sercan

Bir sorum var Yardımlarınızı bekliyorum...

Ynt: Bir sorum var Yardımlarınızı bekliyorum... merhaba CHECK ENGINE lambası sizi korkutmasın, aracınız egzosdan çıkan gazı tahlil ederken, benzin yakan bir mekanizma için kalibre edildi ve uygulanan lpg kiti sonrası çıkan egzos atıkları bir şeylerin yolunda gitmeği sinyalini doğuruyor. bu...
  9. dr__sercan

Ynt: Grand Cherokee 2.7 Crd Hakkından Tavsiyeleriniz Her iki araçlada ziyadesiyle tecrübe yaşadım, sormak istediğiniz sorulara memnuniyetle yardımcı olabilirim, çekinmeden paylaşabilirsiniz

10. dr__sercan

Ynt: Grand Cherokee 2.7 Crd Hakkından Tavsiyeleriniz

11. dr__sercan

Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası Merhaba dostum şu an seni benden daha iyi hiç kimse anlayamaz, 3 gün önce istanbuldan aldığım 2004 crd 2.7 aracımla ikamet ettiğim il olan Erzuruma gelirken gösterge panelinde sağ üst köşede motor ikaz lambası yandı ve arac 2000- 2300 devrin üzerine...
  12. dr__sercan

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...

13. dr__sercan

yardım lütfen, güvenilir jeep servisi

Ynt: yardım lütfen, güvenilir jeep servisi Hakan Bey öncelikle teşekkür ederim, ben araca ekspertiz yaptırdım, araç temiz, bakan usta şanzımanda boşluk var demiş, biraz kafam karıştı, o haseple açtırıp baktırcam, zira tahmin edersiniz erzurumda amerikan konusunda yeterli donanım ve tecrübe yok...
  14. dr__sercan

Ynt: yardım lütfen, güvenilir jeep servisi sevgili poseidon çok teşekkür ederim, bu servis yetkili servismi acaba?
  15. dr__sercan

arkadaşlar 2004 GC 2.7 CRD aldım. araç istanbulda ben erzurumdayım, aracın şanzımanını göstermem gerekiyor. çarşamba akşam istanbula gelcem ve perşembe akşam arabayı alıp dönmeliyim. perşembe tüm gün serviste kalabilir ama istanbulun yabancısıyım ve hem sağlıklı hemde ekonomik bir ustaya...

16. dr__sercan

Satılık Grand Cherokee 2.7 CRD arıyorum

Değerli dostlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Erzurumda yaşıyorum ve Grand Cherokee 2.7 CRD arıyorum, tercihen 2003 ve üstü modeller. internet üzerinde araç satış platformlarında bir çok alternatif değerlendirdim fakat kendinden emin yorum ve açıklamaya sahip bir çok satıcının maalesef ne...
  17. dr__sercan

Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? aklımdan ilk geçen bir veya birkaç yanma odasında ateşleme olmadığı yönünde. bujilerini ve buji kablolarını kontrol ettirmeni öneririm. ayrıca hava filtrenin tıkanmış olması ihtimalide var ama bu derece bir yakıt tüketimi doğurmaz...
  18. dr__sercan

JEEPÇİLER YARDIM.

UZUN BİR ARADAN SONRA TEKRAR MERHABA DOSTLAR. 4.7 V8 GC Mİ TİCARİ BİR NEDENDEN ÖTÜRÜ TAKASLA SATTIM. (PEUGEOT 407 1.6 HDI) HEPİNİZİN TAHMİN EDECEĞİ ÜZERE BU AT - EŞEK FENOMENİ SONRASINDA BÜYÜK BİR BOŞLUKTAYIM. HEM FRANSIZ ARACI KULLANIYOR OLDUĞUMA YANIYORUM, HEM 40 CM YERE YAKLAŞTIĞIMA. BEN...

19. dr__sercan

wj 4.7 , zj 5.9 a tercih edilir mi?

Ynt: wj 4.7 , zj 5.9 a tercih edilir mi? hocam ben commander 3.0 crd alcam, only in a jeep:)
  20. dr__sercan

wj 4.7 , zj 5.9 a tercih edilir mi?

Ynt: wj 4.7 , zj 5.9 a tercih edilir mi? Orhan bey ben kaplanı satıyorum, sahibinden com sitesinde ilan numaram 21109680. benim kaplanı almanız şart diil, aman gözünüzü seveyim araç alırken siteyle istişare halinde olun, bunlar külfetli araçlar ve özellikle wj bir kez alındımı uzun süre...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri