Arama sonuçlarınız

1. C

Nortonla:) Istanbul Rize Gezisi...

Hay allah gezi muhabbeti beklerken konu nerelere gelmiş.İnsanoğlu düşünen hayvandır demiş kimileri,Bazı hayvanlar vardır insandan ileri,Bazı insanlar vardır hayvandan geri deyip bu tartışmaya nokta koymak gerekir.Gezdiğimiz yerleri paylaşalım bu gereksiz polemiğede bir son verelim derim
  2. C

Nortonla:) Istanbul Rize Gezisi...

sayın köpek demedik saygıdeğer evet saygıyı haketmesi gerekiyor insanların tamamı anlamaz inasan kafanı aç biraz

3. C

Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası

Ynt: Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası Girişiminiz ve bu konudaki çabalarınız için teşekkürler başkanım.
  4. C

Günübirlik 14 Şubat Gezisi

Ynt: Günübirlik 14 Şubat Gezisi Güzel bir paylaşım olmuş.Gezilecek yerler listeme aldım.Çandarlıya iş gereği o kadar gittim geldim ve yerlilerinden de gezilecek yerler konusunda detaylı bilgi almama rağmen dikilide böyle bir yerden bahsetmediler.Sayenizde öğrenmiş olduk.Teşekkürler.

5. C

Çanakkale Savaşının 100. Yılında Gezenbilir Olarak Şehitlerimizi Ziyaret Edelim

Ynt: Çanakkale Savaşının 100. Yılında Gezenbilir Olarak Şehitlerimizi Ziyaret Edelim İyi fikir.Tek sorun 18 martın hafta içi olması..

6. C

Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :)

Ynt: Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :) Berkhan bey karavanınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanırsınız inşallah.Ben sizden daha eski pinocuyum iki yıldır kullanıyorum henüz ciddi bir sorunla karşılaşmadım çok şükür.Yada karşılaşıyorumda ben mi önemsemiyorum bilemiyorum ama su alma sorunum...
  7. C

Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum

Ynt: Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum En güzel günlerde sağlık ve mutlulukla kullanmanız dileğiyle..
  8. C

3.75 Pino Karavanım Hakkında

Ynt: 3.75 Pino Karavanım Hakkında serhat bey merhaba,sizleri burada görmek ne güzel.Aile fotoğrafınızda çok güzel çıkmışsınız.Ben zaman zaman foruma katılmamama rağmen sizi farketmemişim.Zaten bu yıl acılarla geçti biliyorsunuz o yüzden bazı yazışmaları kaçırmışım.İkinci karavanınız ilkine...

9. C

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) takip..

10. C

Pino Karavan

Ynt: Pino Karavan shark 35 yeni karavanınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın sizde, benim gibi pino ailesine katılmışsınız tebrik ederim iyi bir seçim yaptınız emin olun.Benim karavanım 3.75 iki yıldır kullanıyorum şu anda 5500 km 0ldu her hangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım umarım sizde bir...
  11. C

İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Behçet bey merhaba, Pino 3,75 sahibiyim..Daha önce bu forumda sorununuzla ilgili yazışmıştık hatırlarsanız.Bir pino sahibi ve anladığım kadarıyla çok gezen biri olarak size sormak istedim.Karavanınızın lastikleri ile ilgili bir sorun yaşadınızmı...

12. C

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "rüzgar" Dostumuzu Kaybettik Allah rahmet etsin geç haberimiz oldu yakınlarına sabır ve güç diliyorum..
  13. C

Gezi Pilanı

Ynt: Gezi Pilanı Aramıza hoş geldiniz.Size yakın bolu yedi gölleri tavsiye ederim doğa harikası bir yer,yolu biraz bozuk ama inanın değiyor.Çekme karavanla giderseniz (ben öyle yaptım) mengen de hindiba pansiyonun otoparkında kalabiliyorsunuz elektrik veriyorlar,isterseniz pansiyonun...
  14. C

İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014

Ynt: İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014 Yükleyebildiğim fotolar bunlar

15. C

İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014

Ynt: İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014 Çok güzel bir etkinlikti gerçekten büyük keyif aldık tertipliyenlerin emeğine sağlık.. hele kamp ateşi için dağdan odun getirme yöntemi bu işe gönül verenlerin nasıl can siperane çalıştıklarının güzel bir örneğiydi.Tekrar yapılacak etkinliklerde bir...
  16. C

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Sayın Murateng, Bir pino sahibi olarak verdiğiniz karara sevindim ancak behçet beyin haklı ve yapıcı eleştirilerinede gönülden katılıyorum,zira bende karavanımı almadan bu kalite kontrol konusunu faruk beyle konuşmuştuk oda bu...
  17. C

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Behçet bey yaşadığınız kötü tecrübe nedeniyle gerçekten üzüldüm Keşke hiç yaşanmamış olsaydı.İnsan bir heves yola çıkıpta böyle durumlarla karşılaşması çok hayal kırıcı olsa gerek.Gezenbilir ailesini yıllardır takip ederim bende burda yaşanan...

18. C

Yardım

Ynt: Yardım Sayın akar ailesi karavanınız hayırlı olsun..Bende izmir gaziemirde oturuyorum pino 375 sahibiyim geçen sene faruk beyden aldım iyi bir tercih yaptığınıza inanıyorum..Yeni olarak izmir kamp karavan derneğine üye oldum 14 martta yapılacak olan karagöl gezisine işlerimi ayarlarsam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri