Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Jeep Grand Cherokee 2.1 TD Motor Toparlaması
euzlu kardeşim sendeki land rover hangi modeli
özellikleri nedir.
Ben daha yeni aldığım 1992 Jeep 2.1 TD varyaklaşık 2 aydır herşeyi ile fuul çıkarmak için uğraşıyorum. Motor aksamı yani yani kaputun alt kısmı tamamamen sıfır diyebilirim. Blok...
yeni farkına vardım resimlerdeki aracın plakası kütahya imiş.
Siz Orhan kurukahve nin sahibisiniz değilmi.
Benim aracı Han oto Halil Usta topluyor ve çok ama çok memnunum. Sorunsuz olacağına ve temiz çelıştığına inandığım ve şahit olduğum...
m_orhan kardeşim
cam rüzgarlıklarını nereden buldunuz acaba
Ben kaş ve dodik buldum ama cam rüzgarlığını bulamadım daha
Aracı Kütahyada Toplatıyorum.
Ustam fena değil ama daha önce hiç bu model toplamadığı için ve bizim araçda daha önce çok baştan savma şekilde toplandığı için, Ustanın demesine göre eksik parça ve hortumların olduğu rivayetinde. Youtube dan aynı...
Arkadaşlar 1992 Model Kare kasa 2,1 TD jeep toparlıyoruz baştan aşağı yeni. Ancak bazı teknik sıkıntılarımız oluyor. Bu konuda yardımı dokunacak kişiler tel numaralarını verebilirlermi
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Evet arkadaşlar benim adımda Serdar
Aranıza Kütahyadan katılıyorum.
Off Road la pek işim olmazdı ama bir arkadaşım sayesinde bundan sonra bende aranızda olacam galiba
Jeep Grand Cherokee 2.1 TD aldım aracımı konple elden geçiriyorum.Motoru Şanzımanı...