Arama sonuçlarınız

1. aserdarballi

Jeep Grand Cherokee 2.1 TD Motor Toparlaması

Ynt: Jeep Grand Cherokee 2.1 TD Motor Toparlaması euzlu kardeşim sendeki land rover hangi modeli özellikleri nedir. Ben daha yeni aldığım 1992 Jeep 2.1 TD varyaklaşık 2 aydır herşeyi ile fuul çıkarmak için uğraşıyorum. Motor aksamı yani yani kaputun alt kısmı tamamamen sıfır diyebilirim. Blok...

2. aserdarballi

Ynt: Jeep Grand Cherokee 2.1 TD Motor Toparlaması yeni farkına vardım resimlerdeki aracın plakası kütahya imiş. Siz Orhan kurukahve nin sahibisiniz değilmi. Benim aracı Han oto Halil Usta topluyor ve çok ama çok memnunum. Sorunsuz olacağına ve temiz çelıştığına inandığım ve şahit olduğum...
  3. aserdarballi

Ynt: Jeep Grand Cherokee 2.1 TD Motor Toparlaması m_orhan kardeşim cam rüzgarlıklarını nereden buldunuz acaba Ben kaş ve dodik buldum ama cam rüzgarlığını bulamadım daha

4. aserdarballi

Ynt: Jeep Grand Cherokee 2.1 TD Motor Toparlaması Aracı Kütahyada Toplatıyorum. Ustam fena değil ama daha önce hiç bu model toplamadığı için ve bizim araçda daha önce çok baştan savma şekilde toplandığı için, Ustanın demesine göre eksik parça ve hortumların olduğu rivayetinde. Youtube dan aynı...
  5. aserdarballi

Arkadaşlar 1992 Model Kare kasa 2,1 TD jeep toparlıyoruz baştan aşağı yeni. Ancak bazı teknik sıkıntılarımız oluyor. Bu konuda yardımı dokunacak kişiler tel numaralarını verebilirlermi

6. aserdarballi

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Evet arkadaşlar benim adımda Serdar Aranıza Kütahyadan katılıyorum. Off Road la pek işim olmazdı ama bir arkadaşım sayesinde bundan sonra bende aranızda olacam galiba Jeep Grand Cherokee 2.1 TD aldım aracımı konple elden geçiriyorum.Motoru Şanzımanı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri