Arama sonuçlarınız

1. H

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun. Çok üzüldük

2. H

Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon

Ynt: Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon Kolay gelsin, çok özenilerek yapılmış bir çalışma. 5 niva parasına çıkmaz umarım. Bu çalışmayı yapan servisi belirtirseniz memnun oluruz. Saygılar
  3. H

Discovery TD5 Modifiye

Ynt: Discovery TD5 Modifiye Güle güle kullanın, çamurlu hali çok güzel olmuş gerçekten

4. H

Çalış Senin de Olur (Defender 110)

Ynt: Çalış Senin de Olur (Defender 110) Keyifle ve güle güle kullanın
  5. H

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 Öncelikle geçmiş olsun Konuyu ilgi ile okudum, kazasız belasız kullanırsınız umarım. İlk yolla buluşmanızda çok zorlamamışsınızdır sanırım, bir sorun, eksik gördüğünüz birşey oldu mu acaba?

6. H

Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009)

Ynt: Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009) Kazdağlarını hep yaz mevsiminde görme şansım olmuştu. Kışın ayrı güzelliğini gösterdiğiniz için çok teşekkürler. Söylemeden geçmeyeyim aracınız çok güzel görünüyor

7. H

Riva İncir Boğazı Gezisi (27 Aralık 2009)

Ynt: Riva İncir Boğazı Gezisi (27 Aralık 2009) Arkadaşlar keyifli geziler dilerim, özellikle mangala bakarken yutkunmadım dersem yalan olur. İki sorum olacak, sorularım bilgisizliğim ve acemiliğimdendir, kusura bakmayın. İlki battığınız yerde su çok derin görünmüyor, kendi eğitimim için nasıl...
  8. H

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aracınız her zaman övgüyle bahsedilen bir araç ve 30 krş muhteşem bir değer. Kazasız belasız ve sorunsuz günler dilerim. Umarım günün birinde bana da nasip olur
  9. H

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Tanışma notounda bahsettiğim gibi ilk amaç hem günlük hem zor olmayan parkurlarda kullanılabilecek bir araç. Önce forum bilgilerini okuyup konulara hafifçe hakim olmaya başlayarak sonra sizlerle tartışarak yardımlarınızla üstesinden geleceğim

10. H

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Syın pandipieri teşekkür ederim, tesadüfen toyota sayfalarında geziniyordum :)

11. H

Uudağ Off-Road Gezisi (03 Ocak 2010)

Ynt: Uudağ Off-Road Gezisi (03 Ocak 2010) Televizyonda uludağda kar yok diyorlardı birde, fotoğraflar çok güzel, teşekkürler
  12. H

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Değerli arkadaşlar ben Buğra. İstanbuldayım, 39 yaşındayım, tıp doktoruyum, aikido yapıyorum, motosiklete biniyorum, koç burcuyum ve pırasa sevmiyorum. Daha önce off-road tecrübem olmadı. Eşimle birlikte kendimizi dağlara vurmaya karar verdik. Son bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri