Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Zetagi B 550 P 11m DX Group CB And Amateur Radio Lineer
dediginiz gibi jakson 10 waat ayarlı kullanıldı .....4 mrf de çalışır vaziyette....tel numaram 05332171469...
Ynt: Satılık President Jackson CB-Radio
President Jackson 2 (II) European Multi-Standard AM/FM/SSB *LEGAL* CB Radio
The much talked about President Jackson 2 (II) European Multi-Standard AM/FM/SSB *LEGAL* CB Radio (this is not a 10m set)
Yes, that's right, this is the only SSB CB radio...
sayın ali aksoy bey benim cihazın açıklamasını mı? yapıyorsunuz? yoksa benim konum üzerinden sizde olmayan bir cihazın açıklamasını yapıyorsunuz? anlayamadım yaptıgınız ne kadar etik tartışılır..ben açıkçası anlatmak istediginizi anlamamazlıktan...
Bu telsizde OTOMATİK SUGUELÇ KONTUROL varmıdır sayggılar 73 ler....hüsnü bey pa özelligi var potans ayarlamalı sizin dediginiz 5 bant mrf455 li cihazlarda mevcut yanlış hatırlamıyorsam..bu mfr 477 licihaz 6 bant sıfır gibi dir.....73 ler eregliden
sayın propagasyon çok tşk.mrf 455 lerin 1 tane fiyatı 100 tl.onun üzerinde 4 tane var gerisi bedavaya gelir..benim istedigim fiyat bu cihaza göre gayet mantıklı bu cıhazı kuralına göre kullandıgın zaman arıza yaptımazsın.12...
bu cihaz 12 volt olup usb 600waat çıkış verir ...araştıra bilirsiniz... am*fm 400 waat kesin verir çok temiz bir çihaz..450 tl ..
Satılık President Jackson CB-Radio 05332171469 tb2nox 380 tl orjinalı 40 waat çıkışlı bu cihaz 10 waat ayarlı mrf 477 orjınal çıkışlı .bu cıhaz turkiyenin herbir tarafı ile almanya rusya bulagaristan yunanistan arabistan ile satışta olan b550p zetagi lineer ile görüşme yapmıştır....cıhaz sıfır...