Arama sonuçlarınız

1. Y

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Sn. Monti arkadaşım.. Çok başarılı görünüyor. Sizi tebrik ediyor ve başarılarınız devamını diliyorum.. Saygılarımla..

2. Y

T4 Bilgi Paylaşımı

Ynt: T4 Bilgi Paylaşımı hikmet bey; verdiğiniz bilgiler için çok teşekürler.. umarım yolumuz bir gün ankaraya düşer.. saygılarımla.. :)
  3. Y

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster çok güzel söylediniz ümit bey, tebrikler.. :):)

4. Y

Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!. tebriklerrrrr :):):):):)
  5. Y

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!. :):):):):):):):):)

6. Y

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!. çekimler çok başarılı olmuş.. emeğinize sağlık.. 2. testi sabırsızlıkla bekliyoruz. saygılar :)

7. Y

Duster ile Kar ve Çamur Keyfi

Ynt: Duster ile Kar ve Çamur Keyfi güzel videolarınız; detaylı anlatımlarınız ve bu topiğe kazandırdıklarınız için çok çok teşekkürler :):):):) emeğinize sağlık :)
  8. Y

Bir Duster Aldım

Ynt: Bir Duster Aldım sayın hocam.. verdiğiniz engin bilgileriniz için çok teşekkürler... sağlıklı sürüşler dilerim... :):):):):)
  9. Y

Bir Duster Aldım

Ynt: Bir Duster Aldım Bir taşla kuş katliamı yaptım. Seyahat, test, ziyaret, ihtiyarları mutlu kılma, dağ havası alma, intikam (!) vs. vs. [ Dosya ] ;D ;D ;D ;D ++++1 :)

10. Y

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Sevgili yildirim; sizin bahsettiğiniz ticari aracı binek araca çevirmek... ama bu öyle değil.. burada, normal binek aracın arkasına koltuk ekleme işlemi... o yüzdensizin bahsettiğiniz işlem kadar pahalı tutmayacaktır. Ayrıca bahsettiğinizi, tek kapı ticari araçların...

11. Y

Bir Duster Aldım

Ynt: Bir Duster Aldım Olguncandan bey, aracınız hayırlı uğurlu olsun.. güle güle kazasız günlerde kullanın inşallah.. umarım bir gün banada Duster almak nasip olur... Saygılarımla :)
  12. Y

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Serkan bey merhaba.. öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun... 2009 Sandero 1.5 full versiyonuna sahip bir Dacia sevgilisi olarak :) Duster hakkındaki yazılarınızı çok çok beğendiğimi söylemeylim :) şunu sormak istiyorum yazılarınızdan birinde ek olarak arka iki koltuk...

13. Y

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Ümit bey.. Sandero 1.5 full verisyon kullanan biri olarak :) neredeyse tüm yazılarınızı okudum.. aracınız hayırlı uğurlu olsun.. güle güle kullanın...
  14. Y

Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni CENK BEY... NE MUTLU SİZE... BENDE ŞİLE DE ÇAMURLA TANIŞMIŞTIM... AMA SİZİNKİ TELSİZLE ÇOK DAHA GÜZEL OLMUŞ TABİKİİİ :))) UMARIMM BENDE CB Mİ ALABİLİRİM Bİ GÜN :) HEPİNİZE SAYGILARRRR :))))
  15. Y

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni herkese tekrardan selamlar.. bir çift olarak midland markasının cb telsizini arıyorum.. ikinci el olarak... taşınabilir veya masaüstü olması çokta önemli değil... fakat taşınabilir olması tercih sebebidir :)...

16. Y

Midland ALAN 42 Multi Standart bilgi sahibi olan tüm büyüklerime selamlar saygılar ;) forumda daha önce bir kaç kez yazdım, arkadaşlar da sağolsunlar cevapladılar :) sormak istediğim bir şey var.. benim telsiz merakım var... uzun mesafeli pmr lara baktım ama 0.5 w bana yetmedi açıkcası...
  17. Y

PMR Telsiz Almak İstiyorum

Ynt: PMR Telsiz Almak İstiyorum sınavı cevaplıcak kadar bilgim olduunu sanmıyorum :) ama o sınava girmek isterim açıkcası.. çünkü bu midland ta aklıma kaldı.. ne yalan söölim.. :))) http://www.midlandradio.com/Two-Way-Radio.BS3/GXT1050VP4 umarım alabilirim.. ve alırsam.. umarım şehir içinde...
  18. Y

Ynt: PMR Telsiz Almak İstiyorum ben cb sanmıştım :)))))) uyarınız için teşekkürler.. :))))) birde siz sevgili bilgi sabihi arkadaşlarıma şunu sormak istiyorum.. çok yüksek watt a sahip (sabit veya el telsizi olarak) Cb kullanabiliyoruz da, neden 5watt lık bi pmr kullanamıyoruz.. saygılar...

19. Y

Ynt: PMR Telsiz Almak İstiyorum http://www.sahibinden.com/ekonomik_el_telsizi_sizi_ucretsiz_kargolu-28WQQaXQQ20935517WQQpXQQdisplayitem arkadaşlar.. peki bu telsizi yasal olarak kullanabilir miyim...
  20. Y

Ynt: PMR Telsiz Almak İstiyorum arkadaşım verdiğin bilgi için çok saol... yasak olduğunu az buçuk biliorum fakat; kafa takılan olay.. bu model telsiznasl oluyorda gümrükten geçiyor. sahibiden.com da bu modelden iki tane satılıyor.. ikiside amerikadan alınmış.. faturaları ve tüm gümrük...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,958
Kayıtlı Üye Sayımız
166,718
Kaydolan Son Üyemiz
King Fisher

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri