Arama sonuçlarınız

1. retkit53

Satılık - 1986 Model Toyota Hilux LN65

Ynt: Satılık - 1986 Model Toyota Hilux LN65 aracın iç döşemeleri nasıl acaba fotograf yükleme imkanınız varmı

2. retkit53

Satılık - 1986 Model Toyota Hilux LN65

Ynt: Satılık - 1986 Model Toyota Hilux LN65 araç nerede satılık acaba
  3. retkit53

Mitsubishi Magnum 1999 4x4

Ynt: Mitsubishi Magnum 1999 4x4 Biraz düşündüm ve araştırdım araç gerçektende alınıp uzunsüreli kullanıma uygun olmadığına karar verdim bu araçı kullananlara sordum nasıl diye hepsi satarken zarar edersin dediler kullanan bile elimde kaldı satamıyorum motor bitene kadar kullanacağım dedi ama...

4. retkit53

Ynt: Mitsubishi Magnum 1999 4x4 Fİyatı ve çekiş gücü ,çürüme daha geç oluyor bu araçlarda araştırdım piyasada çok nadir bulunuyor benim tedirginliğim parça sorunu olurmu acaba eksertz raporu soracağım yanlarda boya varmiş bu araca eş bildiğiniz araç var ise bilmek isterim
  5. retkit53

Ynt: Mitsubishi Magnum 1999 4x4 ARAÇ İLE İLGİLİ BİR BİLGİ DE BULDUM Mitsubishi’nin çift kabinli ve dört tekerlekten çekişil pikap modeli Magnum, L200 ailesine mensup. İlk kez 1985 yılında üretilmeye başlanan L200 serisi 1987 yılında yenilerken aynı zamanda ilk çift kabinli versiyon da...

6. retkit53

Arkadaşlar bir arazi aracı almayı düşünüyorum internetten buldum magnum un 1999 4x4 nadir bulunan modeli yardım edin bu araçlarda sıkıntılar nelerdir acaba http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-mitsubishi-magnum-4x4-52393681/detay/

7. retkit53

Bir Acaip Lada - Niva

Arkadaşlar internette dolaşırken bir video buldum anladığım kadarıyla ladayı mercedes motoru ve gider aksamı ile değiştiriyorlar.videoyu görünür yapamadım bilen arkadaş var ise yayınlasın link bu : http://youtu.be/WonrG1f4kgw?hd=1
  8. retkit53

Eğer Akünüz Biterse;

Yardımlarınız için teşekkürler yeni bir akü ile problemi köklü çözdüm ...
  9. retkit53

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Bu araç harika oluyor ama bu araç ne yakacak ki bu lastikler ile, HELAL OLSUN TÜM EMEĞİ GEÇENLERE TAKİPTEYİZ...

10. retkit53

Eğer Akünüz Biterse;

Yedek bir akü asıl çözüm tabiki de sizin söylediğiniz akü tipi toshiba nrc-3 çanta akü araştırdım bulamadım nerelerde bulunur acaba internette bulamadım

11. retkit53

Eğer Akünüz Biterse;

Aracı bu kol ile çalıştırmak okadar kolay değil helede marş geç alıyorsa oradan çevirince pistonları hareket ettiriyor ve ateşlemeyi başlatıyor ama okadar kolay olmuyor bu iş soğuk motoru ben el ile kendi yaptığım aparat ile 10 dakika boyunca çevirdim çalışmadı sonra aparatı kayış kasnak...
  12. retkit53

Eğer Akünüz Biterse;

http://www.youtube-nocookie.com/embed/4fmzmfgg_DA?rel=0

13. retkit53

Eğer Akünüz Biterse;

Bugün nivaya marş bastım çalışmadı akü bitti gene çalışmadı ne yapıyım dedim düşündüm düşündüm akü bitti ise aküyü dolduracak şeyin arabada olduğunu fark ettim ve şarj dinamosunun kayışını söktüm bir motora bağladım kontağı açtım ve aküyü şarj ettim ve araba çalıştı Çözüm nasıl ?
  14. retkit53

MTV 2011 yeni zamlar

Artık araç kullanmak daha zamlı :) Hükümet, motorlu taşıtlarda vergi artışına gitti. Buna göre motor silindir hacmi 1600 cm3’ü geçmeyen araçlarda asgari vergi oranı yüzde 37 düzeyinde korunurken, motor silindir hacmi 1600 cm3’ü geçen fakat 2000 cm3’ü geçmeyenlerde yüzde 60’dan yüzde 80’e, motor...
  15. retkit53

Araç Vergi Sistemi Değişiyor.

Ynt: Araç Vergi Sistemi Değişiyor. bu gündeki durumumuzu anlatacak tek hikaye budur bence :)

16. retkit53

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi 01. ekiNoks 02. cenkcc 03. seyyah-34 04. feroza34 05. byseyyah 06. oğlak 07. zigana78 08. Felice 09. Kasif 10. melinda 11. reis28 12. 2fast4u 13. züğürt gezençi 14. lokosit 15. ekinox 16. nitroces 17. Parodi (Fatih Aydoğdu) 18. gezent-i 19. Clk PART-Business...
  17. retkit53

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Sigarayı bir çırpıda ocak 1 inde yeni bir hayat deyip bıraktım ve hayatımın en köyü günlerini geçirmişim onu anladım ve derin bir nefes aldım insan gençliğinde bazışeyleri anlamak istemiyor bağlanınca bırakılamıyor. [color=black] LÜTFEN BİRKERE BIRAKMAYI DENEYİN...
  18. retkit53

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi bu nasıl bir makina yaptınız helal herkeze saygılar

19. retkit53

86 MODEL LADA NIVAYA FATURALI MOTOR ARIYORUM

ARKADAŞLAR 86 MODEL NİVAM VAR FATURALI MOTOR ARIYORUM BANA YARDIMCI OLABİLECEK VARMI ACABA
  20. retkit53

Off-Road Araçlarında İç Dizayn

Ynt: Off-Road Araçlarında İç Dizayn el emeğiniz harika çalışan tüm arkadaşların ellerine sağlık

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.