Arama sonuçlarınız

1. I

Pantolon Danışma

Ynt: Pantolon Danışma kampta ve şehirde kullanacağım zaten..kampta göreceğim en fazla -20.. bazen -40 oluyor..

2. I

Pantolon Danışma

Ynt: Pantolon Danışma çok şey değilde en azından kar ve rüzgarı geçirmesin yeter..bir yere kadar tabi. ama bugün suyu test ettim geçirmiyor..rüzgar konusundada fena değil..fırtına vardı bugğn konyada çıktım denedim. demek ki her geçirgenliğin bir sınırı varmış
  3. I

Pantolon Danışma

Ynt: Pantolon Danışma teşekkürler.. ayrıca bir kumaşın hava alır ama rüzgar almaz olmasını anlayamıyorum..rüzgar da hava değil midir?

4. I

Pantolon Danışma

Ynt: Pantolon Danışma teşekkürler fastjunkie ve (TR)BOZO kardeşim.. ama anladığı kadarı ile içlikle giy dediğine göre yani rüzgarı alır anlamına geliyor
  5. I

Pantolon Danışma

Ynt: Pantolon Danışma merhaba arkadaşlar..bugün nike marka %100 polyester olan bir pantolon aldım..rüzgar-kar-su geçirmez olduğunu söylediler acaba %100 polyester pantolon hakkında malumatı olan var mı? gerçekten su-rüzgar-kar geçirmez midir?

6. I

Pantolon Danışma

Ynt: Pantolon Danışma arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var halen..

7. I

Pantolon Danışma

merhaba arkadaşlar..bugün nike marka %100 polyester olan bir pantolon aldım..rüzgar-kar-su geçirmez olduğunu söylediler acaba %100 polyester pantolon hakkında malumatı olan var mı? gerçekten su-rüzgar-kar geçirmez midir?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri