Arama sonuçlarınız

1. masterboy89

Defender Sanziman

cok acil yardim...bir kac gundur defenderimdan cok acayip bir ses geliyor sanki sanzumanda bisey kiriliyormus gibi herhanbi ses yok sadece tek bir kere darbe yaapiyor ve tekrar eski haline donuyor vites gecislerinde hic bir problem yok herhanbi bir ugultuda yok..bosa aldigimdada ayni sekilde hic...

2. masterboy89

SATILIK SILVERSTONE

Ynt: SATILIK SILVERSTONE LASTIKLERIN DURUMU COK IYI DURUMDA IKI TAKIMDA ASA YUKARI 1000 KM YOL YAPILDI...URETIM YILINI BILMIYORUM DIKKAT ETMEDIM LASTIKLER 2010 YILININ KASIM ARALIK AYLARINDA ALINMISTIR...2011 YILININ KIS MEVSIMINDE KULLANILMISTIR...31LIKLERIN JANTLARI YOKTUR...SADECE...
  3. masterboy89

SATILIK SILVERSTONE

MERABA ARKADASLAR ELIMDE 2 TAKIM SILVERSTONE EXTREME LASTIKLER VAR...DEFENDERDE KULLANILMISTIR... TAKIMIN BIRI 31.10,5.R16 DIGERLERI 35.10,5.R16 DIR TAKIM FIYATI : 31 LIKLERIN 1200TL ........... 35 LIKLERIN FIYATI OFSETLI(SAC) JANTLARIYLA BERABER SONN FYAT 2000 LIRA DIR... TELEFON...

4. masterboy89

Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU walla yapanlarin ellerine saglik ozellikle boyle hos bi konsol ortaya cikardiklari icin tebrik ediyorum kendilerini...kaliplar cok zormu ? satisa sunumu varmi bu konsollun?
  5. masterboy89

Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon

Ynt: Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon ellerinize saglik cok sik olmus..

6. masterboy89

defender jant

mrb arkadaslar defenderim icin jant aldim ama bijon bulamadim.bijon olculerinide bilmiyorum bu konuda yardimci olabilirseniz sevinirim.

7. masterboy89

DEFENDER İÇİN 15 JANT 7 İNÇ KROMAJ JANT

Ynt: DEFENDER İÇİN 15 JANT 7 İNÇ KROMAJ JANT fiyat alabilirmiyiz?
  8. masterboy89

Balkanlar Gezisi (19 haziran- 04 Temmuz 2010)

Ynt: Balkanlar Gezisi (19 haziran- 04 Temmuz 2010) walla gezinize hayran kaldım gozumu bile kırpmadım fotoraflara bakarken ...ben arabalar ve motorları hakkında bilgi alabilirmiyim ?bendede 87 defender var düz dizel.ama bu kadar uzun yola dayanılırmı bu arabayla hc bi fikrim yok malum ses ve...
  9. masterboy89

Defenderimla Yurt Dısına Cıkabilirmiyim?

Ynt: Defenderimla Yurt Dısına Cıkabilirmiyim? cok saolun arkadaslar belli oldu bende en yakın fırsatta bulgaristana gidicem benm def le :)

10. masterboy89

Discovery & LR Ailesine Yeni Bir Üye Daha..!

Ynt: Discovery & LR Ailesine Yeni Bir Üye Daha..! yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilirmisiniz bende almak istiyorum aynı aractan

11. masterboy89

Ynt: Defenderimla Yurt Dısına Cıkabilirmiyim? walla tam gaz giderim arkadama bile bakmam boyle bi arabayla
  12. masterboy89

Ynt: Defenderimla Yurt Dısına Cıkabilirmiyim? yurt dısına cıkabiliyoruz 20 yas ustu arabalarla.Bizim ülkemiz izin vermiyor 20 yaş üzeri araçlarin turkiyeye girişine .tanıdıklarim var hiç biri 20 yaş problemi yasamiyor sinirda..

13. masterboy89

arkadaslar mrb ..askeriyeden cıkma defenderimla yurt dısına cıkabiliyormuyum bu konuda bi bilginiz varmi ?acaba askeriyeden cıkma oldugu icin bi sorun yasarmiyim aklımı kurcalıyo bu meslee bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum?
  14. masterboy89

Defender Elektirik Seması Yardımı

Ynt: Defender Elektirik Seması Yardımı cok tesekkur ederim ilgilendiginiz icin murat bey ama anladigim kadariyla hepsi yeni modeller icin tdi motorlarin semalari..yada varda benmi bulamadim bunlarin arasinda
  15. masterboy89

Ynt: Defender Elektirik Seması Yardımı arac 87 2.5 diesel..askeriyeden cikma

16. masterboy89

arkadaslar meraba defenderin elektrik tesisat semasina nerden ve nasil ulasabilir...arabanin butun elektrik aksamini karistirmislar oyuzden baya bi zorlaniyoruz bu konuda yardimci olabilirseniz cok makbule gececek..simdiden tesekkurler..
  17. masterboy89

Bir Defender Hikayesi de Benden

Ynt: Bir Defender Hikayesi de Benden bende alabilirmiyim acaba olculeri...ercan.89@hotmail.com
  18. masterboy89

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 bi ara aklınıza gelirse yazmayı esirgemezseniz sevinirim :) :)

19. masterboy89

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 iç dizayn gercekten cok hos olmus abartısız...ozellıkler koltuklar hosuma gitti nerden ve kaca aldınız acaba ???
  20. masterboy89

Defender Merkezi Kilit

Ynt: Defender Merkezi Kilit arkadaslar bu fiyatlar bekledigimden cok az sasirdim acıkcası ...merkezi kilit olayı tüm kapılar icinmi bu fiyata???

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR