Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İkinci El Çekme Karavan?
ikinciel karavan satanlarla görüştüğümde herhangi bir belge verip veremediklerini sorduğumda satışın nasıl olacağını sorduğumda "abi bunlar 750kg veya 750kg altı olduğu için bir belgesi yok ""ver parayı al karavanı dercesine bir cevap alıyorum böyle yaparsak...
Ynt: Haftasonu Gezimiz; Akçakoca (19-20 Haziran 2010)
ÇOK TEŞEKKÜRLER MEMLEKETİ UZUN ZAMANDIR GÖRMEMİŞTİM.BEN DE KARAVAN İSTERİM MAX 4.50 DUYANLAR SATANLARI BANA HABER VERİRSENİZ MUTLU OÇLURUM.
Ynt: Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı
Fatih bey enterresan olan irandaki karavan üreticileri de kardeş türkiyedekiler de kardeş sizin çekici aracınız da kuddisi beyinki ile aynı aracınızın özellikleri ve karavanınızın boyutlarını öğrenebilirmiyim acaba. ben de megan 2 dizel 1498cc 80 beygir...
Ynt: İkinci El 4,25 ya da 4,75 Çekme Karavan Arıyorum
Çok teşekkür ederim atilla bey yüregime su serptiniz sahibinmden.com da pusuya yatıyorum.4.25 bana uygun gibi geliyor çift kişilik yatak ayrıca oturma grubu duş 4wc mutfak anca sığar galiba.bir de şu konuda yardımcı olurmusunuz yerli...
ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM ANİ BİR KARARLA 2006 MODEL SEDAN MEGAN2 ARACIMA ÇEKİ DEMİRİ TAKTIRDIM.ÇEKİ DEMİRİ PROJE TAKTIRMA MUAYNE RUHSAT DERKEN HEPSİ BİTTİ DE.BİR KARAVAN BULAMADIM DAHA DOĞRUSU KARAR VEREMEDİM.AÇMAZLAR
1-750 KG SSINIRLAMASI B SINIFI EHLİYET
2-RUHSATLI ÇEKME KARAVANIN...
Ynt: Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz?
2006 model 80 beygir megan sedan aracıma bugün itibariyle çeki demirir siparişi verdeim çekme karavan konusunda değerli önerilerinizi bekliyorum...
Ynt: Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz?
Edirne'denmerhaba arkadaşlar bendeki bu kararsızlıkla aranıza katılabilecekmiyorum bilmiyorum ama ben de çekme karavan sahibi olmak istiyorum bu konu da yardımlarınızı bekliyorum.aracım 2006 model megan 2 sedan 80 beygir.bu araç ile...