İkinci El 4,25 ya da 4,75 Çekme Karavan Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tortugo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,099

tortugo

Yeni Üye
ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM ANİ BİR KARARLA 2006 MODEL SEDAN MEGAN2 ARACIMA ÇEKİ DEMİRİ TAKTIRDIM.ÇEKİ DEMİRİ PROJE TAKTIRMA MUAYNE RUHSAT DERKEN HEPSİ BİTTİ DE.BİR KARAVAN BULAMADIM DAHA DOĞRUSU KARAR VEREMEDİM.AÇMAZLAR
1-750 KG SSINIRLAMASI B SINIFI EHLİYET
2-RUHSATLI ÇEKME KARAVANIN OTOYOL VE KÖPRÜLERDEN GEÇİŞİ NASIL OLACAK ÇEKEN ARACIN OGS SİVAR
YERLİ FİRMALARDAN 1 TANESİNİN 3.25 MODELİ 740 KG SALY AMA ÇOK UFAK
3- PROJEDE FRENSİZ RÖMORK 650 KG FRENLİ 1015KG ÜST LİMİTİMZDE BELLİ 1015KG
BİLGİNİZ DAHİLİNDE 2004 MODEL VE ÜZERİ 4.25-4.75 UZUNLUĞUNDA 750 KG ALTI SATILIK BİLDİĞİNİZ KARAVAN VARSA BİLGİLENDİRMENİZRİCA EDERİM
BU ARADA SAHİBİNDEN.COM DA SATICILARIN BAZILARI YENİŞ FİYATINA YAKIN FİYAT İSTİYORLAR
BU ARADA AÇMAZ 4 ÜST LİMİT 9.000TL HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ::smiley: ::smiley:

Etiketler
Ynt: İkinci El 4,25 ya da 4,75 Çekme Karavan Arıyorum

Aramıza hoş geldin..
Yazılarında büyük harf kullanmazsan seviniriz..
Sahibinden.com sitesinden başka karavan bakabileceğin teferruatlı yer yok..Bekle kış ilerledikce, fiyatlarda değişiklikler olur, bizler bir karavan almak için en az 6 ay ilanları günde 3 defa kontrol ederek takip ediyoruz, bizim için en ideal olanını yakalamaya çalışıyoruz, önemli olan parayı bankada hazır tutmak, o kadar çok insan bu ilanları takip ediyorki, uygun fiyatlı bir karavan girdiğinde bir saat içinde parasını alıp karavanın yanına en hızlı giden kazanıyor...6 senedir karavan çekiyorum, köprülerden, otoyollardan OGS ile yüzlerce defa geçtim, bir şey olmadı, sen olmasını bekliyorsun...

Atila ağabey merakımdan soruyorum polis çevirmesinde 750 kg altı çekme karavan olduğunu ispat etmek için herhangi bir belge var mı?

Karavan çektiğim yıllar boyunca karavan çekerken girdiğim trafik çevirmelerinde, çeken aracın, muayene, sigorta ve kullanıcının ehliyetinden başka bir kontrol yapılmadı, soru sorulmadı, ama ben tedbirli biri olarak 1300 kg 5.35 cm karavanımı bir kantara götürüp bana 720 kg civarında bir kantar fişi vermesini istedim, karavanımda bir dosyam vardı dosyamda da, çeken aracın ruhsat fotokopisi+sigorta fotokopisi+egzost muayene fotokopisi+kantar fişinin fotokopisi, karavanı aldığım arkadaşla aramızda dosya kağıdına bana sattığına dair sözleşme fotokopisi, lazım olur diye sürekli karavanda dururdu ama hiç lazım olmadı..

Evet yusuf, kullanmak gerekmedi ama benim elimde şansımı deneyebileceğim bir belge vardı..

Çok teşekkür ederim atilla bey yüregime su serptiniz sahibinmden.com da pusuya yatıyorum.4.25 bana uygun gibi geliyor çift kişilik yatak ayrıca oturma grubu duş 4wc mutfak anca sığar galiba.bir de şu konuda yardımcı olurmusunuz yerli firmalarerba-saly -başoğlu aralarındaki kalitegerçi 3 kardeşbunlar değil mi,ayrıca pinokaravan ve soyut karavan nasıl bilginiz varmı
bir de ankarada aysan varmış galiba teşekkür ederim

Karavan firmalarının ürettiği karavanlar arasında kalite farkıları olduğu gibi, buna bağlı olarakda fiyat farkları var..Alınacak karavan 17 ağustos 1999 dan sonraki bir yıl içinde üretilmiş olmasın yeter, çünkü bu bir yılda üretilen karavanlar alel acele ve birazda uyduruk diyebileceğimiz şekilde üretildiler..

Kantar fişini saklamak iyi fikir, bunu ben de yapacağım, Tabii gerçek ağırlıkla yazılmış olarak.
Teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,713
Kaydolan Son Üyemiz
selikme01

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR