Arama sonuçlarınız

1. Semih_KEMK

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

Tedbirli bir şekilde devam edin. Hayallerinizi ötelemeyin

2. Semih_KEMK

Benim yoldaşım, Defender TDI 300

2009 yılından bugünlere kadar Defender 110 2,5 Diesel kullandım. Arazi performansı mükemmel olan bu araçta tek eksik, daha çabuk hızlanma, ve devirdi. Memnun olduğum bu aracın TDI modelini aradım, ve buldum sizlerlede paylaşmak istedim. 3 aydır kullandığım yeni aracımdan son derece memnunum.
  3. Semih_KEMK

Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım...

Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım... Serdar bey tebrik ederim, kolaylıklar dilerim. Bende Defender 110 diesel kullanıyorum. Bu başlık altında konuyu dağıtmak istemiyorum, sizinle görüşmek isterim, rica etsem özel iletişim bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız. semih@kemerenduro.com...

4. Semih_KEMK

KEMER HARD ENDURO RALLY - Sea to Sky

Ynt: KEMER HARD ENDURO RALLY - Sea to Sky Yarışımıza katılan mücdele eden ve bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz.
  5. Semih_KEMK

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhabalar, ismim Semih Özdemir. Antalya 1975 doğumluyum, Kemer'de yaşıyorum. Turizm endeksli ticaret yapıyorum. Hobi olarak seçeneğim doğada yapılabilenlerin birçoğu. Enduro motosiklet bunların en başta geleni. Enduroda doğa ile başbaşa olmak, adrenalin, yarış...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri